Kauneusguru Behind the Scenes

Saara Sarvas

Upouutta ja uudistunutta Trendiä selanneet ovatkin ehkä bonganneet uuden "kauneusguru" -palstani. Tällä palstalla pureudutaan joka kuukausi johonkin ajankohtaiseen trendiin tai kauneusniksiin, jonka toivon avittavan lukijoita.

Malleiksi olen bongannut Lilyn ja Trendin vakkarikasvoja, ja päädyinpä sairastapauksen vuoksi itsekin yhteen numeroon omaksi varanaamakseni :D

Suurimmasta osasta kuvauksia olen saanut kuvattua puurtamisen ohessa myös videomateriaalia, jonka siivillä pääsette kurkkaamaan fiiliksiin kuvauspäivien aikana. Editointitaitoni siis kohenevat alta aikayksikön, kun alan väkertää näitä videoita aina kuukauden välein! 

Ensimmäisen jutun kulmakarvamallina toimi tietysti yksi suosikkikollegoistani - Jenni Rotonen.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

aww, jenni on niin söpö!! :)

nansk

Onpas ihana video! Jaaha, pitäisköhän tuo uusi Trendikin tsekata... (:

Jennymariae (Ei varmistettu)

Heip, mulla olis kysymys hehkuttamastasi Estelle&Thild-huulivoiteesta! Kävin tänään ostamassa sellaisen Kicksistä Natural-sävyssä ja kun aloin laittaa voidetta huuliin niin tuubista valui ulos ihan nestemäistä ainetta vaikka näin että itse tuubin sisältö on paksumpaa. Tuota nestettä piti puristaa pois monta milliä ennen kuin alkoi tulla tuota oikeaa paksumpaa voidetta. Voide ei kyllä näytä ihan tasaiselta tuubissakaan mutta yritin parhaani mukaan puristella sitä että erottuneet ainesosat yhdistyisivät.. Onkohan meidän pohjoisen Kicksissä hieman vanhempaa erää nämä voiteet vai oliko sullakin sama homma? Maku ja haju on ehkä vähän tunkkainen, en tiedä millainen pitäisi olla.. Sitten kun vihdoin sain sitä paksua ainetta huulille niin tuntuu kyllä tosi hyvältä mutta ei haluaisi joka käyttökerralla puristaa sitä nestettä ulos sieltä millitolkulla..

Liina2 (Ei varmistettu)

Kävin kurkkaamassa samaa huulirasvaa Kicksissä joitain viikkoja sitten ja se niiden esillä oleva oli myös tuollainen vetinen, purskautin vahingossa ne litkut sitten päälleni :D Jäi tuote kauppaan, mutta ihan huippu huulirasvan löysin Loccitanelta (kirjoitetaankohan ihan noin), sellainen valkoinen tuubi.
Mielenkiinnolla kuulisin, jos Saara osaisi kertoa tarkoittaako toi vetisyys, että tuote on mennyt pilalle. Parille mun Biothermin vaaleanpunaiselle huulirasvakiillolle on käynyt joskus noin ja olen ne sitten vipannut roskiin.

Saara S.
Saara Sarvas

Hmph, ei kyllä kuulosta yhtään siltä miltä pitää x( Kokeilepa käyttöä vielä muutaman kerran! Jos tuote tosiaan erottuu hanakasti, ottaisin yhteyttä joko Kicksiin tai maahantuojaan - josko kyseessä olisi vanhentunut/huonosti säilytetty erä? 

Tuotteen tuoksu on selkeän vadelmainen, mutta kevyen rasvainen paljon öljyjä sisältävän koostumuksensa takia.

Puudeli (Ei varmistettu)

Minä kävin ostamassa oman huulivoiteeni Yliopiston apteekista. Minullakin ensimmäisellä kerralla tuubista tosiaan tuli sitä kirkasta nestettä jonkin verran, mutta sen jälkeen sitä ongelmaa ei ole ollut. Ja voiteen koostumus muuten on ollut oikein miellyttävä.

Evea (Ei varmistettu)

Just selailin Trendiä ja bongasin sun palstan :)

Onko mitään kokemuksia Violent lips tattoos huulista? Oon koittanu bongailla Suomesta kun on niin sairaan makeet (vielä kun tulisi meidänki lippu valikoimaan..) ja vaikutat siltä että saattaisit tietää mistä löytyis jos löytyy vai kannattaako suoraan hypätä koneeseen ja ulkomaille. Thanks!

Ps. Oot huippu!

Saara S.
Saara Sarvas

Violent Lipsejä näkyy aina tosi satunnaisissa paikoissa, esim. Karnevaalikauppa Aprillista ja Punanaamiosta olen muistaakseni parit mallit bongannut! Jatkuvasta maahantuonnista en valitettavasti tiedä mitään, eli jos halajat jotain uutta mallia, taitaa verkkoshoppailu olla paras vaihtoehto :)

Violetti (Ei varmistettu)

Kertoisitko, mitä musiikkia on videon taustalla?

Saara S.
Saara Sarvas

Jes, se löytyykin tuolta videon tiedoista, mutta TÄSSÄ vielä linkki! Rakastuin CC-lisenssibiisejä etsiessäni tuohon bändiin <3__<3

Kommentoi