Kun muut niin mä: Tangle Teezer

Saara Sarvas

Marin innoittamana ja Hertan tapaan saanen ilmoittaa siirtyneeni nyt takuttomaan tulevaisuuteen! Tangle teezer majailee kylpyhuoneessani ja laukun pohjalla täältä iäisyyteen.

 

 

Että sellainen mötikkä. Niille, jotka eivät välinettä vielä tunne, kerrottakoon seuraavaa:

TT on harja, jonka juuri sopivasti taipuvat muoviset piikit avaavat takkuja ja suojaavat hiuksen ulointa suomukerrosta harjauksen aikana selvittäen hiukset hellävaraisesti ja kiillottaen niiden pintaa.

Hintaa mötikältä löytyy muutama kymppi ja niitä saa jopa Suomesta!

 

 

Mulla on edelleen päässäni äärimmäisen ihanat pidennykset, jotka ovat kuitenkin latvasta aavistuksen verran takkuuntuvat ja karheat, kiitos kotikutoisen vaalennusoperaationi. TT onkin aivan ideaali tuote hiusteni hoitoon.

Ensimmäinen muistettava asia TT:n käteen saadessa on kevyt harjausote! Ei riuhtomista, vaan ennemminkin hellää paijaavaa liikettä joko hiusten päältä tai alta. Maltti on valttia, ja muutamassa minuutissa hiuspehko on täysin takuton ilman yhtäkään ahdistavaa katkeavan hiuksen risahdusta. Yleensä harjaamistani tahdittaa katkenneiden hiusten kevyt sade ympäröivään tilaan.

 

 

TT:tä voi rauhassa käyttää märkiinkin hiuksiin, kunhan muistaa saman rauhallisuuden säännön. Parhaan lopputuloksen olen saanut oman reuhkani kanssa, kun olen levittänyt ensin hoitoainetta käsin latvoihin ja harjannut hiukset sen jälkeen TT:llä varovasti.

Myös päänahka tykkää pehmeistä piikeistä ja varsinkin nuo pidennyksen kiinnikekohdat.

 

 

Ihana harja! Tällainen pitäisi löytyä kaikilta yli 5cm hiukset kasvattaneelta tai laitattaneelta. Ostan toisen hetimiten.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

ebaysta halvimmillaan 8 dollarilla eli n. 5,70e :)

Vierailija (Ei varmistettu)

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/217082_10150153325639503_...

tos ois mm kuvaa niistä lainerautakiharoista ! esim obh nordicalta löytyy kuulemma semmonen n. 30e maksava rauta ! kaikilla on yhtäkkiä noita, ois kiva kuulla noista lisää =))

Pau- (Ei varmistettu)

Joo, mahtava harja. Mulla on ollut käytössä jo yli vuoden, eikä yksikään piikki ole vääntynyt tai katkennut. Muilla harjoilla saa riuhtoa ja repiä, mutta tuota ei tarvii kun näyttää tukalle niin se siliää. :D

Ainoa vika omassa harjassani on se, ettei se ole pinkki vaan musta. :D

Hertta
Lilou's Crush

Mulla ei oo vielä omaa, ääks-kääks, nyt pitää aktivoitua -laina ei näyttänyt onnistuvan ;)

Halina (Ei varmistettu)

Mistä noita saa Suomesta?:D perus tavarataloista vai jostain hius/kosmetiikkaliikkeistä?

Mua kyllästyttää ku kaikki mun harjat hajoo mun hiusten kanssa, aina lähtee se piikkiosa irti ku vähän kiskasee:p

T (Ei varmistettu)

Kyselen siitä Prtty peaushun skin tight bodylotionin tilauksesta, että meneekö se siis tulliin tai siis, että pitääkö se hakea tullista? Luuletko, että tuo sinun tilaamasi sävy olisi hyvä ihan kalkkilaivan kapteenille?

Kiitän. :)

T (Ei varmistettu)

Niin ja Halina: tuolta http://www.tangleteezersuomi.com/kampaamot.htm näkee jälleenmyyjät kaupungeittain.

Vierailija (Ei varmistettu)

Toi on niiiin huippu harja, parhain kyllä mitä löytyy!!! Itellä ollu kohta pari vuotta ja oon tykänny tosi paljon, kun saa hiukset niin nopeesti ja helposti selväksi! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Paljonkos tommonen siis ihan tarkalleen maksaa? Vois kyllä ehdottomasti harkita ostamista, sillä omistan erittäin helposti takkuuntuvat hiukset ja olis ihanaa jos tuo harja toisi vähän helpotusta ongelmaan! :)

MiiaZiko (Ei varmistettu)

Paljos tuollainen maksaa oikein suurinpiirtein? Ehdottomasti pitäisi itselleni hankkia tuollainen kun tämä minun tukkani on helposti ja erittäin takkuinen vaikka sille tekisi mitä tahansa. Olisi ainakin kiva itse kokeilla että onko tuo toimiva harja minun hiuksilleni ja saisinko ne tuolla ojennukseen.

Rii (Ei varmistettu)

Huhhuh, mun jostain ihmeestä putkahtelevat rastat tarttis just tollasta..

Pau- (Ei varmistettu)

Harja maksaa muistaakseni sen parikymmentä euroa, ehkä vähän päälle. On kyllä hintansa väärti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Täysin samaa mieltä! Loistava, ei paluuta enää entisiin harjoihin. Beautybaysta tilasin omani.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan vaan surffasin kiittämään tästä postauksesta. En voi ymmärtää, että classic lenght-mittaisen reuhkan omistavana en ollut ennen törmännyt Tangle Teezeriin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Helposti yksi parhaimmista ostoksista, jonka olen kuunaan tehnyt.
Siirrynkin tästä takasin rapsuttelemaan päänahkaani... :D

Kommentoi