A little glitter never hurt nobody part. 2

Saara Sarvas

Tänään esittelemän glitter-mani on niin helppo toteuttaa, etten tehnyt siitä edes tutorialia. Sen lisäksi lakkauksen voi toteuttaa, jos sinulla on ainakin 3 erilaista kirkaspohjaista gliterlakkaa ja päälyslakka.

Kutsun näitä kynsiä "nude-glittereiksi", koska oman kynnen väri saa paistaa hileiden seasta ja luonnossa kynnet näyttävät huomattavasti upeammilta. Nude-glitterit on myös helpompi puhdistaa kynnen pinnalta, kun koko kynttä ei ole kuorrutettu - niin ja eipä haittaa sekään, jos lakka hieman lohkeilee ja irtoaa, tämä tyyli toimii erittäin hyvin sellaisena heroin-chic -versiona.

Jos ja kun sinulta ei todennäköisesti löydy juuri samoja glittereitä kuin minulta, yritä valikoida muutama eri värinen suuriglitterinen lakka ja yksi pienempää hilettä sisältävä.

Omat valintani olivat:

Essie, tietysti Luxeffectsinä, Mavalan Magic Circus, joka on niin ikään ollut suosikkinani joulun jälkeen, sekä Color Clubin Surprise, joka on todellinen yllättäjä! Pullossa lakka näyttää siltä, että glittereitä ei ikinä saa poimittua siveltimeen ja että heksagonit vääntyilevät miten päin sattuu - miten väärässä taas olinkaan. Lakasta saa pikemminkin tiputella ylimääräisiä glittereitä takaisin pulloon.

Jos satutte törmäämään tähän seuraavaan päälyslakkaan jollain reissuillanne (Seppälässä voisi olla?), kertokaa! 

Mun uusi suosikkini glitterien pinnalle on nimittäin Models Own -merkin Hyper Gel -päälyslakka. Paksun, geelimäisen ja todella kiiltävän pinnan kynsiin jättävä lakka on kaiken lisäksi edullinen - omani ostin Ruotsista alle 100kr.

Noniin, mitä siinä vielä jahkailet, etsi glitterlakka ja lähde leikkimään!!

 

Kommentit

En oo nähny modelsowneja seppälöissä varmaa pariin vuoteen :(  

Torey
Näissä neliöissä

Rakastan glitterilakkoja, mutta itse ainakin nyt alkuvuosi pidettävä taukoa, koska kynnet menneet huonoon kuntoon. Olen kokeillut tavallisia kynsilakanpoistoaineita, purkissa sormen pyörittelivaihtoehtoakin ja ei ne jumaleissön lähde nätisti millään. :D

iidami
Bambino

Briteissä noita ModelsOwneja saa joka puodista.

Mulla on niitä pari mutta noi HyperGel -versiot ei tunnu kuivuvan ikinä!

heytilda (Ei varmistettu)

Mistä noita Color Clubin lakkoja sais? Ei oo sattunu silmään ja näyttää meinaan ihanalta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.