Löytö: Pikkujoulukynnet alle 8€

Saara Sarvas

Kävin viime viikolla päivittämässä talvivaatevarastoani Tapiolan Ainoassa ja päädyin pyörimään H&M:ään. Kassalle vaappuessani vilkaisin läpi kosmetiikkahyllyn, sillä se on paikka josta olen tehnyt vuosien varrella kosmetiikkalöydön jos toisenkin. Tällä kertaa huomioni kiinnitti tämä kynsilakkapakkaus - arvaatko jo miksi?

 

Viisi täysin erilaista ja täydellisen täydellistä juhlalakkaa!! Se, että ketjuliikkeet "inspiroituvat" kausi toisensa jälkeen muiden muotitalojen luomuksista ei ole uusi juttu, mutta ennen tätä en ole tajunnut että sama homma pätee myös kosmetiikkavalikoimaan. Tietysti se pätee.. Miksi ei pätisi? Miten olen taas selvinnyt elämässä näin sinisilmäisenä..

Tässä paketissa nimittäin on klassisten juhlalakkojen lisäksi yksi jos toinen viime vuoden juhlakokoelmalakkoja "hieman" muistuttava sekoitus, joista löytyy aivan varmasti sopiva sävy olivat pikkujoulut sitten pienen porukan illanistujaiset tai monikansallisen firman megabileet.

Entäs koko tämän komeuden hinta? 8€. 

Jätän tämän luvun nyt tähän näin vain. Ihan vain varmuuden vuoksi, että saatte pureskella sitä kunnolla.
 

Lakkojen laatu ei huimaa päätäni, mutta se olisikin jo ollut hieman liian hyvää ollakseen totta. Eivät nämä lakat kuitenkaan ole millään tapaa surkeita. Rauhallisen levityksen, kunnollisen kuivausajan ja hyvän päälyslakan kanssa moni kynsilakka-nuukailija saa tästä kuusikosta uskollisen ystävän!

Hinta-laatusuhde on todella hyvin kohdillaan, eikä ostopäätöstä tämän takia tarvinne pohtia kovin kauaa.

Näissä kuvissa kynsilläni on sävy Silver Glitter, eikä muidenkaan lakkojen kohdalla ole juuri hienosteltu nimihommissa. Saanko esitellä hyvin taiteellisen swatchauksen:

Dark Red, Metallic Blue, Nude, Metallic Brown, Gold Glitter

Nettikaupasta setti näytti puuttuvan kokonaan, mutta Tapiolassa niitä oli jäljellä vielä kymmenisen kappaletta.. Löysittekö jo omanne??

Kommentit

Lullah

Oulussa on semmonen ihana ongelma, että millään Oulun H&Mllä ei oo kosmetiikkapuolta :O Tai okei en oo ihan varma uuden Ideaparkin H&Mstä, mutta ymmärtääkseni keskustan, eikä Zeppeliinin H&Mllä oo. Se on outoa.. harmittaa ku lukee välillä sulta aivan mahtavia suosituksia edullisista tuotteista, joita löytyy Sokokselta tai just H&M kosmetiikkapuolelta ja ku kumppakaan ei oo täällä! Ei aina uskois et tää on Suomen suurimpia kaupunkeja :D 

Pitänee käydä katsomassa kumminkin, koska tuossa on muutama aika ihana söpö väri :3 

Toimitus
Toimitus

Lisää glitteriä, jee! Tästä oli pakko mainita Toimituksen blogissakin ;--)

Emma R (Ei varmistettu)

Hei kaikki muodista ja lifestyleasioista kiinnostuneet!
Teen gradua Jyväskylän yliopistossa ja kerään kyselyn avulla tutkimukseeni aineistoa muoti- ja lifestyleblogien lukijoiden havainnoista ja mielipiteistä koskien bloggaajia, blogien sisältöä sekä omaa ostokäyttäytymistä.

Jos aihe kiinnostaa, haluat jakaa mielipiteesi ja auttaa opiskelijaa valmistumisessa, niin tässä linkki kyselyyn: https://docs.google.com/forms/d/1omZZ0MTO_f45WVBnhGD0h0R_bhU29jJfG9nachF...

Vastaaminen vie korkeintaan 10 minuuttia ja samalla voi osallistua Finnkinon leffalippupakettien arvontaan :)

xod (Ei varmistettu)

Vastasin kyselyyn mutta alko ärsyttämään aika paljon :D Kysymyksiä ei selkeestikään ollu mietitty loppuun/hiottu kyselyä. Monta kertaa kysyttiin samaa asiaa vaan hieman erilaisella lauseella...

Veerpee (Ei varmistettu)

http://www.hm.com/fi/product/31041?article=31041-A

Tää oli pakko linkata sulle, jotenki niin sun näkönen <3_____<3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.