Lukijailta Joliessa 13.11.2014!

Saara Sarvas

Kuvat - Mikko Rasila

No nyt on maailmankirjat sekaisin. Minä nimittäin ajattelin poistua erakkoravun kuorestani ja tahtoisin sen kunniaksi tavata teitä, rakkaat lukijat!

Olen kuluneen vuoden aikana törmännyt moneen teistä esim. festareilla, kaupoilla, gaaloissa ja ihan vaan kadunkulmissa, mutta nyt tahtoisin viettää kanssanne iltaa vähän pidemmän kaavan mukaan rauhassa jutustellen ^_^

Tämän takia ajattelinkin kutsua 15 ensimmäisenä tähän postaukseen kommentoinutta lukijaa viettämään kanssani iltaa Jolien tiloihin Uudenmaankadulle tämän viikon torstaina. Tarkistathan ennen kommentin jättämistä, että olet varmasti vapaana tämän viikon torstaina 13.11. klo 19-21 !

Sitovan ilmottautumisen jättäneille lähetetään keskiviikkoon mennessä tarkempaa infoa illan kulusta, sekä tarkemmat ohjeet paikalle löytämistä varten. Muista siis jättää viestiin nimimerkkisi lisäski sähköpostiosoite, jotta saamme sinut kiinni :)

Kerro kommentissasi sähköpostiosoitteesi lisäksi, miksi juuri sinä tahtoisit viettämään iltaa minun ja Jolien ihanien naisten kanssa ^_^

 

Sen suurempia paljastuksia illan kulusta en vielä kerro, mutta luvassa on tietysti tutustumista erilaisiin luonnonkosmetiikkatuotteisiin, herkkuja, vähän meikkijuttuja, sekä samanhenkisiin ihmisiin tutustumista ja höpöttelyä kaikkien mahdollisten aiheiden vierestä - vähän kuten täällä blogissakin.

Mä en malta odottaa, että saan tavata teitä tyyppejä nimimerkkien takaa! :)

Olen Joliessa hengailemassa samaisena torstaina myös klo 17-19, jos joku tahtoo tulla sanomaan moi, eikä ehdi/mahdu mukaan lukijailtaan.

 

 

p.s. Vaikka 15 ilmottautumista tulisi täyteen, jätä toki omat tietosi niiden jälkeen. Jos joku sairastuu tai joutuu muusta syystä perumaan force majeure -tapahtuman sattuessa kohdalle, voi joku varasijalta päästä mukaan ^_^

 

 

 

 

Kommentit

oonamiak (Ei varmistettu)

olisi vaan niin kiva vihdoin tavata!

Projekti -30/2013

juu juuu juuuu! Haluaisin niin tavata idolini, eli sinut. Inspiroit jatkuvasti <3

Projekti -30/2013

Hih ja siis maili on emma(a)leino.org

bambiinass (Ei varmistettu)

Oi, tahtoisin ehdottomasti mukaan! Olen seurannut sinua Tiptoesista asti, ja sinusta inspiroituen myös lähtenyt itse kauneusalalle (: Siksi olisi IHANAA päästä sanomaan kiitokset kasvotusten, kertomaan miten paljon juttusi ovat omiin tulevaisuuden suunnitelmiin vaikuttaneet sekä juttelemaan kanssasi enemmänkin. Terveisin, yksi lapsuudesta asti unicorneja fanittanut ja nuoruudesta Saapraa fanittanut! (:

bambiinass (Ei varmistettu)

Ja oi, meinasi unohtua. Parhaiten tavoittaa sähköpostista bambiinas@gmail.com (:

Dannie
Bubbles in storm

Tässähän kokee kaiken kivan kerralla ! <3__<3 

Danielarots@gmail.com

emminen (Ei varmistettu)

Oon niin usein saanu siulta mahtavia ohjeita ja ihania ideoita, ois mahtavaa tavata!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja liekö se piti tähän julkisestikin laittaa :) emmi.paunonen@gmail.com

Milxi (Ei varmistettu)

Olisi huikeaa tavata sut koska oot just semmonen hönö kun minäkin ja vaikka ollaankin kovin erilaisia monilta osin, on meillä hirveän monta yhteistä mielenkiinnon kohdetta. Olet kovin mielenkiintoinen persoona ja haluaisin sut tavata.

Milxi (Ei varmistettu)

Varmistan tällä viestillä että sähköposti tuli matkaan :-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei mahtavaa! Tää on ihan ykkös blogi!

ninanani (Ei varmistettu)

Hei ihan tosi mahti juttu!! Todellakin tahdon tulla turisemaan kanssasi kaikesta olennaisesta ja epäolennaisesta! :D On tullut seurattua blogiasi jo muutaman vuoden ajan, ja saan aina mitä mahtavimpia vinkki vitosia täältä! :) Ja koska kaikki kosmetiikka on lähellä sydäntä, on mahtava päästä tutustumaan uusiin merkkeihin ja tuotteisiin :) me like it!

Mönkkeli (Ei varmistettu)

Neljättä päivää stressipäänsärkyä, kaikki deadlinet laitettu samalle kuukaudelle ja samalle ajanjaksolle siinä. Tarvitsen irtioton ja pikaisesti. Tiedän jo entuudestaan, että Jolien tytöt ja sinä pystytte sitä minulle tarjoamaan. Jolie on jo entuudestaan tuttu, mutta kiireiden takia uutuuksien päivittely ja muut ovat jääneet takasijalle, nyt olis hyvä aika päivittää tietämyksensä ja tutustua uutuuksiin sekä nauttia hyväsä seurasta &lt;3 Kiitos näistä tilaisuksista, olet ihanin :)

Love, Mönkkeli (martsu_90 (at) hotmail piste com

Hannamari (Ei varmistettu)

Hei, 15 kommenttia saattoi tulla jo täyteen, mutta jättäydytään sitten vaikka varasijalle! Iho on just nyt niin huonossa kunnossa, että olisi kiva saada vinkkejä ja tutustua jolien tuotteisiin, josta oon kuullut paljon hyvää. Tulisi tarpeeseen!

Hannamari (Ei varmistettu)

Heh, ajattelin, että hyväksyt kommentit ensin :D Toivottavasti nähdään!

Sabrie (Ei varmistettu)

Ois niin kiva tavata sut! Oon seurannut sua irc-galleria ajoista asti! Tämä yksisarvis sisko haluaa ehdottamasti mukaan! :)

Fiina (Ei varmistettu)

Oi, kuulostaa kivalta. Ois huippua päästä mukaan!

soffeeee (Ei varmistettu)

Voihan vitsi tää ois ollu niin siistii, mut tais mennä jo 15 täyteen :)

pikkuruu (Ei varmistettu)

Oih ois niin kiva päästä mukaan ja vielä toi paikka on mieletön&lt;3

essim (Ei varmistettu)

Jos o vielä vapaata ni mukana! eemv330@gmail.com

JKK (Ei varmistettu)

Olisi mukava tavata ja höpistä kosmetiikka-jutuista!
(Vieläkin hävettää se kesäinen Otaniemen R-kioskin sekoilu :D )

taequilah (Ei varmistettu)

Mukana ollaan, josko vielä mahtuisi sekaan! Sähköpostiosoitteeni on taequilah@gmail.com.

taequilah (Ei varmistettu)

Lisäyksenä edelliseen vielä sen verran, että mukaan tahtoisin päästä yleisestä kosmetiikkafriikkeydestäni johtuen sekä orastavan luonnonkosmetiikkaintoni vuoksi :3

Lullah

Oi että ois kivaa olla Helsingissä, mutta no can do :D Pitäkää hauskaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi, tää olis ihanaa! Oon lukenut sun blogia iäisyyden, aina välillä pitäen taukoa kaikista blogeista (joskus vaan saa tarpeekseen), mutta aina palaan tänne. Ootte Jolien naisten kaa niin inspiroivia. Mä tuun tukka putkella jos tuleekin peruutuspaikkoja! toivola piste nina ät gmail piste com

Essimissi (Ei varmistettu) http://essisthingss.blogspot.fi

15 ekaa tuli jo täyteen, mutta kokeillaan onnea silti. :) oon monta kertaa nähnyt sut jossain, enkä koskaan oo uskaltanut tervehtiä. Ihailen sua tosi paljon, mahtavaa mitä kaikkea oot saavuttanut näin lyhyessä ajassa!

essiiih (a) hotmail.com

miumiu (Ei varmistettu)

Huhhuh mahtii! Ei voi muuta sanoa et messissä jos joku ei pääse :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olis aika jees päästä tapamaan tollainen multitalentti :) Kaikki kosmetiikka suosituksesi on ollut hyviä mitä oon kokeillut ja duunis radiossa kuulostaa mielenkiintoiselta. Oma lehmä on tietysti sen verran ojassa että Helsingin reissu ei tekis pahaa

ellamarina (Ei varmistettu)

Kommentteja on kyl mua ennen niiin monta jo mut pidän sormia silti ristissä :D ella.kankainen@hotmail.com

emma karoliina (Ei varmistettu)

Oj, paikat ehkä jo täyttyneet mutta sormet ristiin, you never know ;)

All My Days

Jonossa on hyvä elää toivossa! Tää olis tarpeellinen piristys marraskuun harmauteen ja kouluhommien keskelle! (majkuittinen (a) gmail.com)

MP (Ei varmistettu)

Haluaisin ehdottomasti mukaan - tarjolla olisi varmasti mainioita vinkkejä luonnonkosmetiikkaan liittyen ja Jolie on ihanan inspiroiva paikka :)

Hetkiä arjesta

Toiveikkaana jonossa,mä niin haluaisin messiin! nenna_s@hotmail.com

Viliina (Ei varmistettu)

Jonoahan tässä on kertynyt jo varmasti kuin Stockan hulluille päiville konsanaan, mutta olisi vain niiiiin kovin huippua tavata itse pääyksisarvinen, että pakko on jonoon itsekin änkeytyä.

viliina[piste]julkunen[ät]uta[piste]fi

Viliina (Ei varmistettu)

Ja sanotaan nyt vielä, että olen lukenut blogiasi aivan fiiliksissä jo iät ja ajat. Tämä on sellainen hyvänmielen paikka ja jokaisen vierailun jälkeen on kyllä taas hymy korvissa. Joliesta olen lukenut todella paljon ja paikka olisi aivan unelmieni vierailukohde näin siirryttyäni luonnonkosmetiikan pariin. Josko sitä vaikka saisi parit uudet tuotemerkitkin tutuiksi ja omaan käyttörepertuaariin sitä myötä. :D

Mariennetta (Ei varmistettu)

Olisi hienoa jos tulet joskus Tampereelle, että tulisi samanlainen mahdollisuus :) Olisi ihana tavata joku kosmetiikkaan hurahtanut ihminen ihan livenä. Minun entisestä meikkifriikistä kaveristani tuli ecokampaaja ja hän käyttää vain luonnonkosmetiikkaa. Ja eihän se vain minulle riitä ;) Ja eihän sitä tiedä vaikka sieltä tarttuisi uusia meikkihörhöjä kavereita :D

Saara S.
Saara Sarvas

Hei ja hoi, muistakaahan kaikki jotka ette itse lukijailtaan mahtuneet, että meikäläinen on Joliessa jo 2h ennen itse tapahtumaa pyörimässä ja hölöttämässä, eli sinne vaan tervehtimään! ^_^

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.