M.A.C. -mania iski taas..

Saara Sarvas

Koska valmiin #kutsumua -kampanjaa käsittelevän postauksen kirjoittaminen ei tänään onnistunut, vaan olen tekstin ja sen aiheuttamien ajatusten vallassa istunut viimeisen kolme tuntia tietokoneeni ääressä kyyneleet silmissäni, päätin nollata päätäni keskittymällä loppuillan johonkin aivan muuhun. Katsotaan, milloin saan kyseisen postauksen valmiiksi.. Aihe on onneksi ajankohtainen aina. 

Kääntääkseni hieman melankolisen aloituksen takaisin duurin puolelle, kerron teille tästä päivästä, joka oli ennen viimeisiä tunteja erittäin positiivinen ja ihana :D

 

Heräsin aamulla pahaa aavistamattomana ja onnellisena, sillä Turusta piipahtanut kollegani Petra kantoi laukussaan kallisarvoisia tuliaisia... Olemme joskus tehneet lähes verivalan kaltaisen sopimuksen, jonka velvoittamina olemme luvanneet M.A.C.:in Masterclass -sivellinten osuessa omalle kohdalle toimittaa niitä myös toisillemme.

Tukholman lomamatkansa lähinnä erilaisissa meikkejä myyvissä liikkeissä viettänyt nainen lähetti viime viikolla Facebookin chatissa viestin joka oli pysäyttää sydämeni:

"Mulla olis nyt saatavilla niitä siveltimiä täällä Åhlensilla. Montako otat ja mitä kokoa? Vast. Asap!"

Olin onnekseni juuri puhelimeni ääressä ja lähes huusin sen näyttöä päin: "KAIKKI!! OTA NE KAIKKI!!!!!!! KAIKKI NE TÄNNE HETI!!!!!!!!!", ja kas, onnellinen sivellinperheeni sai kaksi uuden sukupolven jäsentä <3

Kuriirin toimien lisäksi Petra ilahdutti tänään päivääni aina aikaisesta lounaasta myöhäiseen iltapäivään asti ja sain oikeastaan ensimmäistä kertaa hypistellä meikkejäni läpi jonkun toisen yhtä hullun purkkifriikin kanssa. Se oli kieltämättä aika ihanaa..

Hempeilyt sikseen ja paketeista löytyneitä ihanuuksia hypistelemään!

 

Masterclass-siveltimet julkaistiin noin vuosi sitten ja olen sen jälkeen metsästänyt niitä käsiini keinoja kaihtamatta. Eniten haluamani Oval 6 -sivellin oli tällä kertaa lopussa, mutta tämä kaksikko pitää minut varmasti ihmeissäni kunnes saan myös niiden isosiskon käsiini.

Nämä hammasharjan malliset siveltimet ovat täysin uusi kulma perinteisiin meikkisiveltimiin ja ne ovat saaneet osakseen paljon suitsutusta ja riipivää kritiikkiä. Katsotaan, kumpaan päädyn itse, kunhan saan niiden käytöstä jonkinlaista tuntumaa.

Suomesta näitä siveltimiä on turha etsiä, mutta ulkomailla reissaavat tuttavat voivat olla oikotie onneen! Molemmat siveltimet maksoivat noin 30€ / kpl.

 

 

Toinen siveltimistä on ohut "liner"-sivellin ja toinen puolestaan pieni ja tiivis ovaalin mallinen harja, joka sopii varmasti sekä jauhemaisten, että voidemaisten tuotteiden käsittelyyn.

Kaikkien Masterclass-siveltimien karva on todella tiivistä ja uudentyyppistä synteettistä kuitua, joka on niin pehmeää että saatan menehtyä.

Olisikohan näistä aiheellista tehdä vaikka Close-Up -video?

 

Koska Petra arvasi, että olen helposti ylipuhuttavissa mihin tahansa, vinkkasi hän Tukholmasta löytyvän myös M.A.C.:in Eye Shadow X 15 -paletteja.. Nämä kaverit ovat uusia, valmiiksi täytettyjä, luomiväripaletteja, joissa on sekoitus täysin uusia ja pysyvässä valikoimassa myytäviä sävyjä.

Paletteja on kaksi; Cool Neutral ja Warm Neutral. Vaikka kuvasta ei välttämättä heti arvaisi kumpi paleteista päätyi minun huomiini, paljastan että kyseessä on Cool Neutral. 

Warm Neutral -paletin sävyt ovat luonnollisesti selkeän lämpimiä ja voi hyvin olla, että sekin liittyy kokoelmaani, kunhan joudun sen kanssa kasvokkain. 

Eye Shadow X 15 Cool Neutral -paletti maksoi noin 130€, eikä niitä ainakaan vielä ole myynnissä Suomen myyntipisteissä. Lupaan informoida heti, jos tilanne muuttuu! Tahdon uskoa, että näin loistavat paletit rantautuvat myös meidän ulottuvillemme ennen pitkää.

 

Rehellisesti sanottuna tämä "viileä" paletti olisi voinut olla täynnä vieläkin kylmempiä sävyjä, mutta kokonaisuus on silti omaan makuuni täydellisyyttä hipova ja näyttää kuvassa hieman totuutta lämpimämmältä.

Odotan jännityksellä ohittaako tämä käyttömäärällään Urban Decayn Naked -paletit tai itse kokoamani M.A.C. -paletin.. Onko valmiiksi mietitty yhdistelmä käytettävämpi, kuin purkkihullun tekemä valikoima ;)

Töissä tämä tulee joka tapauksessa olemaan todella kovassa käytössä.

 

Valmiin paletin etuna on aina se, että sävyjen toisiinsa sopiminen on mietitty valmiiksi käyttäjän puolesta. Sekoitit siis luomillesi mitä sävyjä tahansa, ei lopputulos voi olla kovin huono.

Nopealla silmäyksellä suosikkisävyikseni nousivat vasemmalta oikealle lueteltuna:

 • Cozy Grey
 • Sun Tweaked
 • Crushed Clove
 • Pearled Earth 
 • Blackberry
 • Black Tied

Näistä sävyistä Black Tied ja Blackberry löytyvät myös irtokokoelmasta.

Teen paletista muutaman esimerkkimeikin huomenna ja saatte valita, mistä lookista tahdotte tutorialin! 

 

Bonuksena tunnustan, että M.A.C. -huulipunakokoelmani on viimeisen kuukauden aikana kasvanut kuudella.. Suurin osa näistä punista on kuitenkin puhtaan kierrätyksen tulosta!

Brändin palveluihin kuuluu Back To M.A.C. -keräys, jossa kuusi tyhjää meikkipakkausta saa vaihtaa yhteen perusvalikoiman huulipunaan. Olen keräillyt omia pakkauksiani parin vuoden ajan ja vein yhden satsin Helsingin pisteelle muutama viikko sitten. Kun olin valinnut neljä perusvalikoiman punaa, vilkaisin varomattomasti kohti kampanjapöydän Kelly Osbourne -osastoa ja kuinkas sitten kävikään...

Viettelevän laventelinen Dodgy Girl ja mattainen persikkapuna Riot House koituivat kohtalokseni. Olen oikeastaan aika ylpeä, että tyydyin vain kahteen uniikkiin sävyyn! Ehkä otan huomisen tutorialien haasteeksi sovittaa meikkeihin nämä kaksi sävyä ;)

 

Vasemmalta oikealle kokoelmani uudet sävyt ovat: 

 • Speed Dial 
 • Riot House
 • Film Noir
 • Chatterbox
 • Kinda Sexy
 • Dodgy Girl

Varsinkin vadelmainen Speed Dial on ollut kovassa käytössä, mutta neutraali Kinda Sexy tulee perässä hyvänä kakkosena.

Huh. Tuntuipa vapauttavalta kertoa tästä hamstrauksesta! Sielunmaisemani on taas palannut kohti universaalia tasapainoaan ;)

Mikä uusista ostoksista vaikuttaa kiinnostavimmalta?

 

p.s. Pahoittelut diipistä alusta, tuntui vain siltä että kyseisen postauksen luontiprosessia lienee parasta vähän pohjustaa.. Se kuulunee valmistuttuaan vahvasti tagin #rollinginthedeep -alaisuuteen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Aaaaah, huokaan kollektiivisesta mielihyvästä, joka tulvi tästä ruudun läpi. Vielä kerran: aaaaaahhh &lt;3

Tutorialeja, jeee! Pian, pian! Ja muista pyyhkiä mun nenän- ja sormenjäljet sun säilytyslokeroista. Kiitos turinatuokiosta, oli huippua! :)

Laurella
Pilkku otsassa

Oh, miten tuo Film Noir on mennyt multa ihan ohi?? PAKKO SAADA.

nansk

Katsoin ihan samaa. Mieletön sävy!

Saara: tutorialeja kaikesta ASAP. On muuten funkyn näköisiä siveltimiä, olisi kiva nähdä käytössä! Ja tuo paletti aiheuttaa täällä sydämentykytyksiä. Onneksi ei ole sataakolmeakymppiä minkä voisi heittää palettiin (snif)...

Jaana B (Ei varmistettu)

Hei, asiaa sivuten... Postauksesti meikkienjärjestämisestä ja Ikea-löydöistäsi oli tosi hyödyllinen. Voisitko antaa vinkkejä, millainen olisi täydellinen meikkauspöytä tai -piste kotona? Olen ostanut aikaa sitten pöydän nostettavalla kannella, joka on osoittautunut käteväksi ja siistinnäköiseksi, mutta en saa siihen mitään valoa ja peili kallistuu liian kauas. Laittaisin tämän vanhan pois ja haluaisin ostaa uuden, jossa (viiden minuutin) aaamumeikkaukseni hoituisi nopeasti. En tykkää meikata kylppärissä, siellä on aamuisin ruuhkaa. Millainen valo ja peili olisi paras? Onko sinulla mitään vinkkejä? Kiitos ihanasta blogistasi, värikäs persoonasi antaa vauhtia ja piristystä tavalliseen (vanhempaan ja hitaampaan) elämääni.
Jaana

Vierailija (Ei varmistettu) http://yksi-plus-yksi.blogspot.fi/

Aijjjj, tuo riot house puna! Just kuolailin vastaavaa sävyä meltilta, mut äh kun niitä saa vaan jenkeistä tilaamalla :-D Miksen muistanut macia, mitä siltä ei saa ei myöskään tarvitse... Pakko käydä huomen kattoo josko tota ois vielä jälellä!

Emmi L. (Ei varmistettu)

Noi siveltimet vaikuttaa mielenkiintoisilta. Blondi ei vaan tajua, että miten ja mihin niitä on tarkoitus käyttää :D

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Kiira L (Ei varmistettu)

Ihania sävyjä, huulipunissa ja paletissa! Tiiäkkö yhtään onko Helsingin Stockan Mac pisteellä vielä tota Kelly Osbournen collectionia? Houkuttelis toi Dodgy Girl ihan sikana :D

Idieh
Pa Lazia

Kävin tänään haaveilemassa,  mutta Kelly Osbourne -huulipunat oli kaikki loppuunmyyty eikä täytettä ole kuulemma tulossa :((

Jotain pitää tehdä toisin, ettei moiset ihanuudet mene toiste ohi! 

Myyti

Mä jo innostuin, että APUA SAITKO SÄ NE KAIKKI KOLME. Ostin itse kuukausi sitten Köpiksestä kolmosen, mutta sieltäkin oli kutonen loppu ja ai että jäi kaivelemaan. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.