M.A.C. Neutrals - Tutorial 1

Saara Sarvas

Reilu viikko sitten M.A.C.:in uudella meikkipaletilla toteuttamistani silmämeikeistä kaksi nousivat niin selkeästi yli muiden, että päätin tehdä niistä molemmista tutorialit. Tästä vaaleasta meikistä tein perinteiset kuvalliset ohjeet, mutta tummanpuhuva savusilmämeikki näyttäytyy selkeämmin videon kautta.

Käytössä oli siis luomivärin pohjustusvoide (Urban Decay), M.A.C. Eyeshadow x 15 Cool Neutrals -paletti, sekä nämä kolme sivellintä:

 

Käyttämäni siveltimet ovat:

 1. Bobbi Brownin Eye Blender, joka on suuri ja todella pehmeä häivytyssivellin
 2. M.A.C. Masterclass Linear 1, jonka voi korvata tavallisella viistolla siveltimellä
 3. Shu Uemura Kolinsky -luomivärisivellin, joka on hyvin perinteinen, mutta laadukas luomivärisivellin 

Alaluomipainotteinen meikki on oikeastaan todella simppelisti rakennettu:

 • Pohjusta luomet pohjustusvoiteella, tai valokynällä ylä- ja alapuolelta
 • Levitä ensin vaaleaa mattaista luomiväriä luomen sisäkulmaan ja liikkuvalle luomelle
 • Levitä sitten hieman eri sävyistä mattaista vaaleaa lopulle liikkuvalle luomelle ja häivytä kevyesti kohti kulmakarvaa (itse käytin hennon vaaleanpunaista sävyä) 
 • Lisää ja häivytä vaaleaa ja neutraalia helmiäisluomiväriä sekä liikkuvan luomen yläosaan, että kulmaluulle niin, että peität koko yläluomen puuterimaisella värillä.
   

 • Rajaa sisäluomi violetilla tai ruskealla kajal-kynällä
 • Ala sitten hahmotella alaluomen rajausta värittämällä ripsien tyvi tummalla luumun sävyllä ja pyyhkäise siveltimen loput värit yläluomelle ja yhdistä rajaus silmän ulkokulmasta.
 • Piirrä luomivakoa esiin lisäämällä pieni sipaus tummaa luumua ja neutraalia harmaata vaalean pohjan päälle. Tämän sävyn on tarkoitus olla juuri ja juuri näkyvissä.
 • Häivytä alaluomen luumun sävy alaspäin ripsien luota ja lisää ripsiväri.
   

Alkuperäisessä meikissä lisäsin yläripsiin Red Cherryn DW -ripset, joista leikkasin puolet pois. Tässä kuvassa ripsissä on IsaDoran Flashing Volume -ripsiväriä.

 

Tämä meikki sopii päiväkäyttöön tai rentoon iltajuhlaan ja rajaukseen käytettyä sävyä ja sen tummutta muuttelemalla fiilistä voi säätää lähes loputtomasti oman mielensä mukaan!

Huomenna tartutaankin hieman haastavampaan tehtävään, kun versioin alkuperäisen postauksen kolmatta meikkiä. Muistankohan enää, mitä kaikkea siihen kuului? ;)

Kommentit

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Söötti kuin Soko pienenä!

Paula. (Ei varmistettu) http://varikastablogi.blogspot.fi

Oih, jotain tällaista täytyy ehdottomasti testata, vaikka vähän arastelenkin noita alaluomen luomivärikokeiluja. Katsotaan mitä saan aikaan. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.