Make up Bible

Saara Sarvas

Vihdoin ja viimein joku (Mariela Sarkima) on sen tehnyt! Nimittäin lähes kaiken kattavan opaskirjan meikkaamisesta ja kauneudenhoidosta suomen kielellä suomalaisille naisille.. Tai saavat sitä varmasti muun kielisetkin tutkia ;) 

Vuosikymmenen kestänyt projekti on vihdoin saatu nivottua yksiin kansiin ja uskon, että kirjalle tulee löytymään kolo todella monesta kirjahyllystä tai yöpöydän kulmalta.

Luonnonvalottomuus pilasi tässä kuvassa kirjan ihanan raikkaan värityksen täysin.. Karkkimaisesti taitettu kirja huutaa selailua ja jokaiselta sivulta paljastuu valikoima perinteisiä ohjeita, sekä näppäriä vinkkejä! Käytännössä kirjan hommanneet voivat keskittyä sen oppeihin ja tämä palsta muuttuu tarpeettomaksi... 

 

Asiaa löytyy reilun 200 sivun verran ja kuvia on paljon! Kirjan kuvista vastaa Mikko Rasila, jonka otoksia jokainen on varmasti tietämättäänkin ihaillut. 

Kirjan eri aiheet on rajattu hauskasti loveamalla jokaiselle oma osionsa. Näin oikea kohta on helppoa löytää myös kiireisenä aamuna tai paniikissa ennen treffejä, kun meikkiin tarvitseekin jostain syystä panostaa normaalia enemmän.

 

Mallit ovat sekoitus malli-, julkkis- ja taviskaunottaria, joita katsellessa voimautuu siitä, kuinka erilaiset ihmiset voivatkin olla omalla persoonallisella tavallaan niin kauniita. Kuvia ei myöskään ole raiskattu photoshopissa, vaan ihon juonteet ja huokoset saavat näkyä. Meillä kaikilla kun niitä ennemmin tai myöhemmin löytyy.

 

Erilaiset meikkiohjeet on kuvattu vaiheineen selkeästi ja tekstiavustuksissa on kerrankin enemmän opastusta kuin: "rajaa silmät".

 

Ja tuotekuvat, omat lempparini, on tehty huolellisesti ja houkuttelevasti.

Tuntuupa tätä tekstiä olevan vähän.. En jotenkin tahtoisi kertoa kirjasta liikaa, sillä sen selaileminen ja uusien juttujen bongailu on niin nautinnollista, myös meikkejä ammatikseen hypistelevälle ihmiselle.

Mainittakoon kuitenkin mahtavasti havainnoillistettu harmonia / disharmonia -aukeama, huulipunan värinvalintaopas ja kulmakarvaosio kokonaisuudessaan!

Jos et tahdo raahautua kirjakauppaan sateessa, löytyy MUB:in nettisivuilta oikein toimivaa fiilistelymateriaalia.

 

Upeaa työtä Mariela ja koko työryhmä. Kiitos!!

Kommentit

estella

Haluun! Tarviin!

moiii (Ei varmistettu)

^ Sama asia kuin edellisellä.

Ja sun blogista ei saa tarpeetonta tekemälläkään, useemman vuoden luin tiptoesia ja tätä nykyistä sen koko olemassaolon ajan ja oon oikein tyytyväinen!

jennakaroliina
jennakaroliina

Arvaa mitä mä jäin kaipailemaan yks päivä? Niitä sun meikkaus/maskeeraus kilpailuja joissa mein piti imitoida sun tekemää maskia. :)

Saiskos semmoista toivoa tänne? Olis kivaa viihdykettä sitten syksyn sade illoille kun väsäilis meikkiä ja hiuksia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tee säkin kirja joskus! Sullon niin mutkaton ja raikas ote tyyliin et voisit olla (hiusten ja meikin osalta) suomen Lauren Conrad.

kriti (Ei varmistettu)

Laitoin tän heti bookplussasta tilaukseen. Että kiitos vaan Saara kun sun takia mun rahapussia on verottaneet jo kymmenet meikkisiveltimet, MUFEn meikit, erilaiset hiusmömmöt ja ties mitkä muut. :D

MiiaZiko (Ei varmistettu)

Tämä oli pakko heti hakea lähimmästä kosmettiikkaliikkeestä samalla kun olin ostoksilla :) ehdoton kirja naisella ja kosmetiikka alan opiskelijalla.

Claire (Ei varmistettu)

Niin mistä tätä sää? Nimimerkillä ei ainakaan stockan akateemisessa tai suomalaisessa ollut? :)

MiiaZiko (Ei varmistettu)

ei vissiin oo tullu vielä ihan joka paikkaan myyntiin, jossakin luki että syyskuussa alkaa tulla kunnolla, mutta omani löysin emotion liikkeestä, joka kuuluu niihin sokos ketjun juttuihin vissiinkin..

Mariela Sarkima (Ei varmistettu)

Rakas Saara, ope-kollega ihana,

kiitos postauksesta!!! Ja kaikille tiedoksi: MAKE UP BIBLE on Kutsu kauneuteen-tapahtuman ajan yksinmyynnissä Sokosten kauneusosastoilla ja Emotioneissa kautta maan.
15.9. kirja rantautuu myös kirjakauppoihin!

Kirjan voi tilata Sokoksen verkkokaupasta ilman toimituskuluja 11.9. asti. Toimitusaika 1-3 arkipäivää:
http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/mariela-...

Ihania meikki- ja lukuhetkiä kaikille! :)

t. meikkikirjailija

(Ei varmistettu)

ostin! aivan huikee suosittelen!

hee (Ei varmistettu)

Laitoin saman tien kirjastoon varauksen menemään :) Sitä päivää odotellessa jos sinäkin teet oman opuksesi ;D

Mutta oli mulla muutakin asiaa! Olisiko mitenkään mahdollista ihanin viisain paras Saara, että tekisit jonkinlaisen jutun meikkausvalaistuksesta?<3 Tyhmä pimeä syksy tulee eikä luonnonvaloa oikein riitä :(

Bijou (Ei varmistettu)

Kiitoksia hyvästä postauksesta, lähdenkin varailemaan kyseistä opusta :)

http://bijoubeauty.blogspot.com
-B

vilmis (Ei varmistettu)

saara sulla on niin kattava ja inspiroiva blogi ! oon niin paljon saanu sun blogista irti ettet tiedäkkään, jo tiptoesia luin ja aina tulee hymy huulille ku näkee uuden postauksen tulleen. sua voin syyttää myös mun lompakon laihtumisesta, tullut sitä sun tätä ostettua sun suosituksesta hah! hyvää syksyä, jatka samaan malliin :)

zapas (Ei varmistettu)

hei tuli mieleen olis kiva jos voisit tehdä jtn juttua valokynän käytöstä, mille alueille jne. ja sitten testikokeilla LdB Bronze sävyttävää voidetta. oon sitä pariin kertaa kaupassa pällistelly, ei ollu kallista makso vaan jonkun vitosen. Ois kiva jos voisit vähä kertoo onko kyseessä ihan varteenotettava tuote :D

Jennu (Ei varmistettu)

Tuli mieleeni että oletko testannut sitä DuWopin Lip Venomia, jos olet niin onko se ostamisen arvoinen? :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Harmi vaan, että Sokos nyhtää ko. kirjasta kympim enemmän kuin esim. nettikirjakaupat. Muuten ostaisin toki Sokokselta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuli tässä mieleen, että tiedätkö mitään sokeroinnista? Voisitko tehdä postauksen siitä joskus? :) olisi tosi mukavaa

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.