Markku does my Make Up

Saara Sarvas

Ystäväni Markku. Hän on taiteilija. Sain idean että tehdään hauska meikkivideo, mutta kamera ei ollut ihan samaa mieltä. Video siis katkesi useampaankin kertaan, mutta eiköhän tästä ylipitkästä teoksesta saa silti jotain irti :D Lopputulos on huomio.

Melkoinen setti.... Pitäisiköhän antaa Juulian tehdä sama?

 

Kommentit

Pottu (Ei varmistettu)

NyyF! Video ei ole käytössä herjaa video! Mutta lopputulos on hemaisevan seksikäs! :D :D

Saara S.
Saara Sarvas

ÄRRRRR YOUTUBE!!!

Saara S.
Saara Sarvas

Nyt pyörii! ^_^

espana (Ei varmistettu)

Hahaa mageeta! Ja ihana markku!! ;)

Nata - White Trash Disease

monenkohan aikaan tää on kuvattu?! :DDD

Toimitus
Toimitus

Pus Markku! Toimitus varaa oikeuden pyytää tätä taiteilijaa meikkaajaksi kuvauksiin.

sope (Ei varmistettu)

Apuaaa Saara! Kävin kampaajalla ja pyysin vaaleita raitoja mutta kampaaja onnistui jotenkin saamaan tipunkeltasia raitoja mun jo (kovalla työllä) aika tuhkaisiin hiuksiini. :( Laitoin näihin tuota crestolin hopeanharmaata väriä mutta ei se paljoo auttanu... Nää on ihan hirveet! Mitä tuotteita suosittelisit ton keltasuuden peittoon? Ei haittaa vaikka hiukset vähän tummenisi. Mietin että pitäskö heittää joku viileän vaaleeruskee värinaamio näihun mutta mistä niitäkää löytää... Colormaskejakin taitaa olla vaan jtn lämpimiä ruskeita.

Tai suosittelemasi 10V vaahtoväri? Tosin en tiedä riittääkö sen tehot tämän luokan keltasuuteen.

Tuolle samalle kampaajalle en taatusti mene korjauttamaan näitä. Kiva jos ehtisit pikaisesti vastaamaan epätoivoiselle. :)

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Hah hah. Välillä jo näytti aikalailla Tuksu-lookilta, mutta nuo rajut alaripset pelastivat tilanteen. Vähänkö tuli mieleen kun Saara pikkutyttänä meikkasit ja kampasit äidistä kauniin :)

miig (Ei varmistettu)

Hei olis ihan törkeen hauska sellanen videosarja missä eri tunnetut ihmiset meikkais sua, se videoitaisiin ja sä vähän niinkun haastattelisit niitä samalla :D Vähän niiku tässä ;)

Bee (Ei varmistettu)

Sä voisit tehdä näin puolestaan Markulle, mutta koska oot jo ammattilainen niin tää tyyli antas vähän tasotusta ;) http://jennamarblesblog.com/videos/not-my-arms-challenge/

Vierailija (Ei varmistettu)

Rakastuin MARKKUUN! Niiiiiiin sulonen!!!!

msr (Ei varmistettu)

JUULIAN TÄYTYY TEHDÄ TÄMÄ. Tää meikki on oikeastaan aika hieno :D vähän semmoinen vappumeininki.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eheii!! Mark Maestro! Hieman jopa surrealistista tunnelmaa tässä teoksessa. Upea<3

Kabuu (Ei varmistettu)

Aluksikkin, millon Markusta on tullu noin komea miehinen mies?! Sen tanssiskaban aikaan oli vielä semmonen poikamainen hymypoika, mutta nyt..! Vau! Okei mulla on pieni fiksaatio tommosiin lyhyisiin vähä resupartoihin, köh, saattaa vähä vaikuttaa. Mutta silti, toistan itteeni nyt, VAU!

Ja sitte! Tää oli ihan mieletön! :D En älyä miten voit suhtautua noin rauhallisesti ja luottavaisesti, yleensä naiset on tämmösissä haasteissa hieman paniikissa, mutta sä vaan lempeästi hymyilit ja juttelit rauhassa.. Ihana! Ehdottomasti Markun tekemä meikki gaalaan!

Sannddra (Ei varmistettu)

Ihanat molemmat, Saara ja Markku. Meillä ryhdytään meikkaushommiin huomenna :D

sarajeejee (Ei varmistettu)

koin jotain ihme rentoutumista ku katoin tätä, rakastan ku joku laittaa hiuksia tai meikkaa eli huomenna pakotan mun pikkusiskon meikkaamaan mua vähintään tunnin ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Toivon tätä lisää. Tää on täydellinen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.