#Meikkipaikkahaaste

Saara Sarvas

Huh mikä päivä eilen oli käsillä! Aloituskuva kertoo hyvin mieleni sisällöstä eilisen aikana, mutta käydään ennen sen selitt.

Aamu alkoi töillä ja vanhoilla kunnon ASIOILLA juoksemisilla koko aamupäivän ajan ja sen jälkeen suuntanani oli Jolie, jossa aloin Emmin kanssa järjestellä blogihistoriani ensimmäistä lukijailtaa. Pureudun noin silmänräpäyksessä kuluneen illan tapahtumiin paremmin ensi viikolla, mutta ensihuomiona totean seuraavaa: Jos olin jo ennen torstaita vakuuttunut lukijoideni loistavuudesta, sain kaikkiin epäilyksiini vahvistuksen.

Vaikka yritin parhaani mukaan luoda kiusallista tunnelmaa, olivat paikalle haahuilleet naiset niin ilostuttavia, että poskiini sattui illalla kotiin ajaessani hymyilyn määrästä. Toivottavasti heillä oli yhtä hauskaa kuin minulla - tosin hyvin itsekkäistä ja uteliaista syistähän minä tämän pienen tapahtuman pistin alulleen. ;)

Kun höpöttelimme viimeiseksi paikalle jääneiden naisten kanssa blogeista, päädyimme melko yksimielisesti siihen lopputulemaan, että liika siloittelu alkaa pidemmän päälle puuduttaa. Puheeksi nousi mm. sisustusblogeissa kiertänyt haaste kuvata asuntoa ja se muistutti minun mieleeni kauneusbloggaajien facebook-ryhmässä silloin tällöin ilmoille heitetyn haasteen, missä meikkipaikka pitää kuvata sillä hetkellä, kun haaste osuu omaan nilkkaan.

Ajattelin nyt pistää haasteen kiertämään myös julkisesti (joku on varmasti tehnyt sen jo aiemmin, mutta jatko-osathan ovat aina parhaita... eikun?) ja aloitan tietysti itse :D Aloituskuvassa kaaoksen voikin jo aistia, mutta katsokaapa tätä koko komeutta:

 

 

Tässä siis ei juurikaan ole työmeikkejäni tai -tavaroitani, vaan ns. "oman käytön" -tarvikkeita ja bloggaustuotteita. Noin parin viikon välein intoudun ja siivoan kaiken paikoilleen - kunnes kokonaisuus taas räjähtää, kun alan soveltaa ja säätää jonkun inspiraation seurauksena :D.

Eikös se luova kaaos olekin ihan kuvaavaa?!

Nyt mä olen paljastanut luurangot kaapistani ja on teidän vuoronne! Olet sitten kosmetiikkahiiri tai arkimeikkaaja, yhden pussin sisältöä paikasta toiseen raahaava zombi tai kylpyhuoneen kaapit täyteen tunkeva ihmisolento - haastan sinut kuvaamaan meikkauspaikkasi juuri sellaisena, kuin se nyt on!

Haasteeseen voi osallistua omassa blogissa, tämän postauksen kommenteissa tai vaikka instagramissa tunnisteella #meikkipaikkahaaste. 

Itse voisin haastaa mukaan muutaman kollegan, mutta taidan tehdä sen Instagramin puolella ;)

 

Kommentit

Blondi (Ei varmistettu)

Hei, niin paras toi sun meikkipaikka. Vähän erilainen kun minun nimittäin olen erittäin siisti ja minua häiritsee sotku, mutta jokainenhan on erilainen... Oot niin paras bloggaaja ja olisi ollut kiva tavata Joliessa, mutta en olisi päässyt sinne joten se tapaaminen jäi väliin.

Pieni kysymys: (ei ole pakko vastata) Oletko paljastanut poikaystävääsi missään? Olisi kiva tietää kuka hän on.. :) Ja toinen: Missä asut? Helsinki? Tampere?

Toivottavasti viitsit vastata ;)

Laura Kaartinen (Ei varmistettu)

Hemmetti kun juuri eilen siivosin mun meikkipöydän!! :---D Se olis ollu ihan omiaan tähän haasteeseen!

Jane C.

En kauheasti meikkaa, joten "meikkipöytä" on siisti - sen sijaan työpöydällä seilaa valtavat määrät papereita, kumeja, tusseja, vesivärejä, lyijykyniä, värikyniä, terottimia, papereita ja vihkosia... :D

ninamir (Ei varmistettu)

Suurin syy siihen, miksi oon sua seuraillut aina tiptoes-ajoista on se, että oot rehellisesti aito etkä samanlainen siloittelija kuin liian moni on! Eihän semmoista jaksa lukea kukaan. Rohkeuttahan se vaatii tässä raadollisessa blogimaailmassa.

Tää meikkipaikkakuva sykähdytti, meinaan tonne kun pääsis tonkimaan kaikkia ihania aarteita niin olisin taivaassa! Toivon että haaste tulisi kiertämään muissakin blogeissa, ja nimenomaan niin että meikkejä ei ole aseteltu "huolettomasti sekaisin" vaan OIKEASTI kuvata se sekasorto mikä vallitsee sillä hetkellä! En suostu uskomaan, että joku mukamas laittaisi aina kaikki purnukat heti takaisin nätisti, ;)

oX (Ei varmistettu)

Mulla on meikkipöydälläni erilaisia pikkulaatikoita, joihin heitän meikit käytön jälkeen, sitten niihin vaan kannet päälle niin siistiltä näyttää ;)! Uskon että on sekä sellaisia ihmisiä, jotka oikeasti pitävät siitä siisteydestä ja harmoniasta siinä missä toisille se ei oo ihan niin justiinsa.

Outoo (Ei varmistettu)

Onpas erikoinen kommentti ninamir! Et voi uskoa että joku olisi siisti ihminen... Aika monetkin ihmiset ovat siistejä eikä sellaisia kuin sinä ilmeisesti olet eli sotkuisia. Minä olen siisti ja se on oma valinta onko siisti vai ei. Ihmiset on erilaisia joten älä luokittele kaikkia samanlaisiksi.

ninamir (Ei varmistettu)

Eh.. Kommentistani ei tainnut tulla läpi se, että heitin etenkin tuon siisteys-kommentin vitsillä. Kylläpäs tässä kommenttiboksissa käy tiukkapipoista porukkaa.

Olen itsekin siisteysfriikki ja perfektionisti, meikkauksen jälkeen meikkini jäävät kylläkin lojumaan 2-3 tunniksi Saaran kuvan tapaan, minkä jälkeen laitan ne niitä varten ostetuihin läpinäkyviin laatikostoihin. Tsiisus :D

Mulla meikkipöytä on kaapin kätkössä, ei haittaa jos levälleen jää inspiksen myötä ;)

Toinen siivoton (Ei varmistettu)

Ihanaa, että jonkun muunkin meikkipöydällä vallitsee luova kaaos :D

Vierailija (Ei varmistettu) http://ehavakkermann.wordpress.com

Huomasin, että meikkipaikkani on kutistunut vuosien varrella hyvin olemattomaksi tai oikeastaan sitä ei juuri ole.

KRS. (Ei varmistettu)

Minulla ei varsinaista meikkipaikkaa ole, joten meikkaan milloin missäkin. Meikit säilytän yleensä laatikossa, mutta kun rupean meikkaamaan meikkejä löytyy vessasta, eteisestä, olohuoneesta ja mm. lattialta. Onneksi en meikkaa kovin usein, mies ei ehkä kestäisi. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.