Must Have M.A.C. Lipsticks x 2

Saara Sarvas

Muisk muisk muisk! Kävin koko Lontoon M.A.C.-storet läpi eräiden PRO-siveltimien perässä (oikeasti vain 4 eri pistettä.. :D), ja kun niitä penteleen suteja ei alkanut löytyä, päädyin ostamaan itselleni lohdutuspalkinnon. Tällä kertaa minua saivat lohduttaa jo hävettävän pitkään ostoslistalla roikkuneet mattapunat Heroine ja Candy Yum-Yum

Ostin nämä punat puhtaasti omaan käyttööni, mutta joudun ehkä hakemaan toiset versiot myös työmeikkieni sekaan. Sävyt ovat nimittäin varsinkin luonnossa aivan tajuttoman kirkkaat ja räväkät.

Molemmat punat ovat matta-sarjaa, eli ne ovat huulilla melko kuivan tuntuisia, mattapintaisia ja kestävät kuin tauti. Sunnuntaina maalasin huuleni aamupäivällä pinkillä Candy Yum-Yumilla ja se kesti vain yhdellä nopealla korjauksella iltaan asti kirkkaana ja intensiivisenä. 

Gotta love 'em!

 

Heroine oli jo klassikko syntyessään, ja se on yksi niitä punia joka kuuluisi löytyä kaikilta itseään M.A.C.-fanaatikoksi kutsuvilta. Sankarittarien Heroine-punaa ei missään nimessä pidä sekoittaa paheellisiin päihteisiin, vaikka nimi liippaakin läheltä, ja onhan tässäkin oma syntinen puolensa ;)

Kaiken rehellisyyden nimissä, sama ikonisen huulipunasävyn viitta on myös räikeän, jopa neonvärisenä hehkuvan, lilanpinkin Candy Yum-Yumin harteilla.. Jos et kavahda räikeitä värejä, kannattaa tämä kaksikko käydä kotiuttamassa myös omiin varastoihin. Kumpikin puna toimii erittäin hyvin meikin ainoana kiintopisteenä, ja värit sopivat kaikille joilla on munasarjat niitä kantaa.

Kommentit

miik (Ei varmistettu)

onko heittaa mista tuota.liilaa sais tilattua?? tai sit jotakin lahes yhta ihanaa jonka ihan.suomesta loytaisi? aivan.mahtava!! maybellinella.on tosi samanlainen kuin toi pinkki, en nyt muista nimea, siita vivid.colors sarjasta kuitenkin. pink pop savy samasta sarjasta aivan must have!

Lullah

Voi kyllä kiitos! Kyllä todellakin! Pörr haluun muutenkin tuon väriskaalan hiukset itselleni, niin pitäähän olla huulipunat sukulaissävyissä. Varsin lähellä tuota candy yum-yumia on We Care Iconin Metallic lips sävy 18. On muuten räikeä pinkki ja täydellinen hinta-laatu suhde. 

Nessa (Ei varmistettu) http://thelittlethingsblog1.blogspot.fi

Candy Yum-Yum <3 kuin mulle tehty! Pakko haalia.

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

"Eräiden PRO-siveltimien perässä.." - mä hajosin muutama päivä sitten aivan palasiin kun tajusin, että sä oot menossa isolle kylälle ja saattaisit saada käsiisi niitä [muuan siveltimiä], joita mä epäilen sun metsästäneen. LUPAA mulle, että jos joskus löydät niitä, ostat mulle yhden. Mielellään sen ison. Maksan ostohinnan lisäksi vaivapalkkaa nahkavisalla. Pitkäääääään.

Saara S.
Saara Sarvas

Mää LUPAAN että teen juuri näin!!! Sama diili toiseen suuntaan? :D

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

DONE!

Hallahalla (Ei varmistettu)

Lilat huulet alkaa olla mulle kyllä ehkä vain Se vaihtoehto mitä laitetaan lauantaina yksinäisen koti-illan kunniaksi :D. Pinkkiä punaa olen makustellut jo hetken aikaa mutten ole löytänyt sopivaa sävyä... Ihana tää "kaikille joilla on munasarjat niitä kantaa."-toteamus :D

idaaa (Ei varmistettu)

oi, toi heroine ! oon jo pitkään halunnut tuota mutta satun asumaan täällä metikössä eikä netistä tilailukaan houkuta :I mahdollisesti on tässä kevään aikana tulossa äiti-tytär loma lontoossa niin ehkäpä villiinnyn ja ostan sen sieltä ;)

riia (Ei varmistettu) http://risleee.blogspot.fi/

Moikka! Asia ei postaukseen liity mutta ajattelin kuitenkin kysästä. Aloitin muutama kuukausi sitten syömään roaa lievään/keskivaikeaan akneen. Näpyt ovat keskittäytyneet poskiin mutta tietenkin vähenevät päivittäin. Käytän tällä hetkellä vain lääkärin määräämää aqualan geeliä ja puhdistan naaman we care iconin puhdistusmaidolla joka on tarkoitettu normaalille iholle. Nämä toimivat hyvin yhdessä, mutta aloin miettimään kasvovettä myös. Minkälaista komboa neuvoisit käyttämään päivittäisesti (iho on sekaiho, mutta kuivuu erittäin helposti ja tuntuu kuivahkolta aina tietyistä kohdista) ? Ja nimenomaan, oisko tärkeää ottaa käyttöön myös kasvovesi, tai vaikka stydimpi naamarasva yönajaksi?

Kiitos erittäin paljon jo etukäteen..

Mistä löytyis portfolio sun töistä? Siis muualta kuin täältä sun blogista?

Riitta (masutoaitemu) (Ei varmistettu) http://www.masutoaitemu.wordpress.com

Wow, Yum Yum näyttää ihanalta! Violetit huulet tuntuu ehkä liian rajulta mun makuun.... :-D

Kaisako (Ei varmistettu)

Blogilistalla on känkkäränkkä. Se ilmoittelee omat suosikit-listauksessa sun blogin päivitetyksi, vaikka mitään uutta ei ole tullut. Kummallista.

Saara S.
Saara Sarvas

Ärrr moni on sanonut tästä, mikäköhän ihme siellä mättää... >:(

Naksu (Ei varmistettu)

Kun nyt olet varmasti viettänyt yhden jos toisenkin tunnin Suomessa olevien MAC-pisteiden notkuvien hyllyjen ja pöytien edessä, niin mitenköhän laaja se valikoima noin niinkuin yleisesti ottaen on? Meinaan, kun Suomeen jotain (oli se meikkejä tahi sitten vaikka kissojen kuljetuskoppia) tulee niin värimaailma on aina se sama masentava musta, beige, punainen. Onko Stockmannilla siis saatavilla suurin osa tuotteista?

Tiahaar (Ei varmistettu) http://tiahaar.blogspot.fi

Heroine on ihan mieletön. Hankin sen silloin joskus, kun se oli osana kokoelmaa ja möi loppuun tosi nopeasti. Candy Yum Yum houkuttelee myös, mutta taitaa olla minulle liian vaalea, vaikka rakastankin ärtsyjä huulipunia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.