Oh the SHADE of it all.. The T about Bobbi Brown Nude on Nude palette

Saara Sarvas

No nyt se sitten tapahtuu. Seulani on ollut pitkään jo aika löyhä, mutta nyt jossain syvällä patoutuneet ärsytykset ovat kiteytyneet 65 dollarin arvoiseen palettiin. Anteeksi, korjaan: 65 dollaria maksaneeseen, ehkä 15 vastaavan arvoiseen palettiin. Olen todella pettynyt, mutta toisin kuin nimetön henkilö jota lainaan, aion kertoa miksi.

Bobbi Brown on markkinoitu minulle Suomessa lanseeraamisestaan asti laadukkaana ja asiakaslähtöisenä brändinä. Olen aina saanut laadukasta palvelua Bobbin palvelutiskeillä ja olen meikkivoiteiden vannoutunut fani. Uusi Skin Foundation Stik on puhdasta rakkautta! Samaa en voi sanoa tästä Nude on Nude -paletista... Pohdin edelleen, mitä mä olen missannut?

 

12 sävyä, jotka ovat ihania. Paletti antaa olettaa niiiiin paljon ja sitten.. Syvä pettymys :( Suurinta osaa väreistä ja varsinkin mattaisia, saa hangata todella väkivaltaisesti ennen kuin väriä irtoaa, eikä sitä silloinkaan välttämättä irtoa. Onko joku saanut täysin päinvastaisia kokemuksia paletista?? Vertaisin tätä aika kaukaisesti Smashboxin Full Exposureen, mutta FE:ssä kaikki sävyt ovat tasalaatuisempia.

65 dollaria... Se on helposti yhden päivän palkka.

 

Huoh, ei edes kiinnosta, että kuva on epätarkka. Kaikkia sävyjä on hangattu M.A.C.:in 213 siveltimellä ja levitetty iholle kunnon vedoin. Painotan, että kuvassa on viisi sävyä... Näette ehkä vain kolme, näytöstä riippuen neljä, mutta viisi niitä oikeasti on.

Valikoin tähän paletin parhaat ja huonoimmat sävyt, joten mitä mieltä te olette? Hitti vai aivan törrrrrkeä huti.

Tässä teille lohdutukseksi kuva internetistä:

p.s. Oletteko olleet kuulolla Ylex Aamun aikaan?? Mulla on ollut ihan älyttömän hauskaa, mutten osaa yhtään sanoa, kuuluuko se ulospäin :D Nyt painun nukkumaan, koska viime yö oli aivan liian lyhyt!

Kommentit

Elisa/ (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.purkkimafia.fi

No voi höh ja voih! Tämmöset pettymykset on kyllä sieltä karvaimmasta päästä. Kun olettaa saavansa jotain laadukasta ja saa kakkaa. Ei näin Bobbi, ei näin. Harmi ettet testannut palettia reissun päällä, jos Sephorasta ostit niin olisit varmasti voinut viedä takaisin. Siellä kun palautusoikeudet on vähän paremmat kuin täällä.

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.purkkimafia.fi

Kökkö homma tämä paletti. :/ Multa aina liikenee ymmärrystä hohtaville läpikuultaville sävyille, sillä osa niistä on varta vasten suunniteltu kerrostettaviksi, mutta noiden mattasävyjen kuuluis kyllä osata käyttäytyä. Oletko katsonut kissat ja banaanit -videon? Ehkä se lohduttaisi?

Aappa (Ei varmistettu)

Herregud, miten surkeat swatchit! Joidenkin ns. luksuskosmetiikkamerkkien törkeän kalliissa luomiväripaleteissa olen huomannut ikävä kyllä samaa lastentautia. Yllätyin valtavasti, miten hyvä koostumus ja pigmentti on esim. Sugarpillin ja Meltin luomiväreissä, jotka ovat kuitenkin melkeinpä markettihintaisia.

Mörköli (Ei varmistettu)

Hyi mitä kuraa! Minä olisin varmaan vähän itkeny jos olis omalle kohalle sattunu :D Harvoin käytän tuon vertaa rahaa kerrallan kosmetiikkaan (paitsi kun tilaan töihin myynti- ja käyttötuotteita) ja jos sattuisko kohalle tuommonen susi niin varmaan poksahtaisin raivosta!

Go 4 it vol 2 - Minttu (Ei varmistettu) http://go4itvol2.indiedays.com

Mulla on ollut käytössä kuukauden verran Bobbi Brownin paletti, jossa näyttäisi ainakin kuvan perusteella olevan lähes samoja nappeja kuin tuossa sun. Olen huomannut, että mattavärit ovat aika kovia, mutta omiin tarpeisiini niistä irtoaa kyllä ihan riittävästi väriä. Ehkä tällaiselle ei-ammattilaiselle se on vain eduksi, koska meikistä tulee helpommin luonnollinen? Toisaalta olen kyllä samaa mieltä, että suolaisen hinnan huomioonottaen olisin odottanut hiukan maagisempaa elämystä...

Sattumalta kirjoitin blogiini aiheesta eilen: http://go4itvol2.indiedays.com/2015/02/17/arkimeikki-parhaimmillaan/

Taru_ (Ei varmistettu)

Hieman aiheen vierestä, mutta postaus tuosta Skin Foundation Stickistä kiinnostaisi kovasti! Mulla oli joskus aikoja sitten MsChiciltä puikkomuodossa oleva meikkivoide ja olen sen tilalle kaivannut jotain vastaavaa tuotetta. :)

bubbs (Ei varmistettu)

Harmi hukkahankinnasta, mutta kiitos kun jaoit sen! Tavallaan tosi ihanaa lukea blogeista joskus siitäkin, mitä ainakaan ei kannata ostaa, sen sijaan, että täysin ilman itsekuria elävä lukija kerta toisensa jälkeen ajautuu sijoittamaan viimeiset roposensa ja tilaamaan yhtä jos toistakin blogihehkutettua ihanaasuperpakollistaupeaa. :)

Ajattele, että tämä sun 65 euron uhraus säästi ehkä monelta sun lukijalta 65 euroa! Saara sä teit sen meille! :D

Surppu (Ei varmistettu)

oih ja voih! Pyysin itse tätä samaista palettia Amerikan tuliaisiksi isältäni viimevuoden puolella ja voi sitä harmituksen määrää kun pitkän odotuksen jälkeen pääsin palettia koeajamaan! Olin pitkään ja hartaasti selannut sephoran sivuja ja ja miettinyt, että mikä olisi se tajunnanräjäyttävä ja ah niin käytännöllinen paletti, jonka isi voisi minulle valtaeren toiseltapuolelta kiikuttaa. Päädyin lopulta juuri tähän Bobbi Brownin paletiin ja se ei vastannut kyllä alkuunkaan odotuksiani! Omassa paletissani pigmentti on ihan yhtä surkea kuin tuossa sunkin paletissa ja tuntuu, että saa tosiaan käyttää aika raakaa väkivaltaa että paletista jotain irtoaa... Häivytysmahdollisuudetkin on aika heiveröiset ja meikki näyttää loppujen lopuksi siltä, että sen olisi tehnyt 5-vuotias leikkimeikeillä. Harmitusta pahentaa vielä se, kun kuvittelen rakkaan isäni pyörimään suureen sephoraan kaikkien purkkien ja purukoiden keskelle metsästämään tyttärelleen mieluista tuliaista :D On kyllä iso floppi Bobbi Brownin tasoiselta firmalta suoltaa markkinoille tällaista suopaa :(

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.