Päivän WTF: Highlight Bronzer

Saara Sarvas

Mä monesti puhun legendaarisen Raili Hulkkosen tapaan valon ja varjon leikistä, kun kyseessä on kasvojen muotoilu meikin avulla. Varjostus, korostus ja kevyt punastus poskilla tekevät ihmeitä ja suosittelen lämmöllä kaikkia ottamaan tämän meikkauksen osa-alueen haltuun asap!!

Nyt meikkifirmat tuntuvat kuitenkin menneen HIEMAN liian pitkälle tässä tuotekehittelyssään. Tämä postaus (ja mahdolliset vastaavat tulevaisuudessa) tulevat olemaan lähimpänä sitä, että "haukun" jotakin tuotetta. Nauroin nimittäin tämän pussista kaivaessani ääneen.

Kyseessä on vaatimattomasti: Korostava aurinkopuuteri poskipunalla

 

Ei nyt oteta huomioon sitä, että kyseinen combo näyttää aivan varmasti kauniilta, kun sen levittää poskipäille. Kysymyksessä on kuitenkin omanlaisensa oksymoroni, kun puhutaan tuotteesta, jonka pitäisi samaan aikaan korostaa ja varjostaa. U know?

Kun normaalisti tässäkin paletissa asetellut sävyt puunataan kasvoille ylhäältä alaspäin kulkevassa järjestyksessä, on poskessa periaatteessa kolme eri "viivaa". Korostus, poskipuna ja varjostus.

Tällä tuotteella kun yrität tehdä tuon kaiken, on lopputulos todella kiiltävät ja punertavan pronssiset posket :D

Olen kyllä itsekin vuosia tolkuttanut, että aurinkopuuterin tehtävä ei ole varjostusvärinä, mutta kun kyseessä on kasvojen muotoiluun tarkoitettu tuote, koin pakottavan tarpeen avata suuni.

 


On olemassa paletteja, jotka kyllä tekevät tämän kaiken. Niissä on yleensä asetettu vierekkäin ylempänäkin näkyvät sävyt, joita voi sitten käyttää spesifisti, tai yhteen sotkettuna. Tämä Maybellinen Master Hi-Light -väri ei kuitenkaan tarjoa sellaista mahdollisuutta. Kaikki tai ei mitään!

Jos nyt unohdetaan hetkeksi tuotteen lähtökohtainen järjettömyys, voidaan keskittyä siihen tärkeämpään, eli toimivuuteen.

 

Kuten jo aiemmin povasin, itse tuotteen sävy on oikein nätti. Se vastaa jotain kuultavaa rusehtavanpersikkaista poskipunaa, mutta aurinkopuuterista tai poskipunasta ei voi edes keskustella samassa lauseessa.

Lopputulos on oikeastaan aika lähellä Lumenen korostuspuutereita (onko näitä enää??) tai M.A.C.:in Mineralize Skinfinishiä sävyssä Soft and Gentle. Koostumukseltaan Maybelline on vain hieman himmeämpi ja paksumpi. Sellainen hieman samettinen..

Summa summarum: Ymmärrän, että nykytrendi on kaikki tänne heti ja NOPEAMMIN, enkä itse tee mitään sitä ratasta pysäyttääkseni, mutta tähän minä vedän rajani. Tahdon selkeämpiä tuotteita, joiden käyttötarkoitusta voin kokeilun jälkeen modifioida oman mieleni mukaan aivan ohjeiden vastaisiksi ;)

Eli siis onnea Maybelline, olette kehittäneet ja lanseeranneet erittäin kauniin KUULTOPUUTERIN. Bronzerista puhuminen samassa lauseessa olisi jonkinlainen häväistys. En tiedä minkä, mutta jonkin kuitenkin.

Kommentit

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Kaunis tuote :), johon voisi sortua ymmärtämättömyyttään, mutta pakko oli googlata, mitä oksymoroni tarkoittaa. "Kielellinen ilmaus, jossa on ainakin näennäinen ristiriita kahden sanan välillä. Esim. Älyttömän fiksu ". Got the point :D

Saara S.
Saara Sarvas

Mää oon ihan älyttömän viksu, kun tällasia SIVISTYSSANOJA täällä viljelen :D

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Ehdottomasti olet fiksu ja äitiäsi sivistävä antidiletantti persoona ;) ♡

HanSu** (Ei varmistettu)

A Mä luulin et nää oksymoronit on taas jotain Harry Potter läppää...

Juille1 (Ei varmistettu) http://juilles.blogspot.fi

No ehkä jos käyttää toooosi pientä sivellintä... :'D

Saara S.
Saara Sarvas

Totta!! Tossa on kymmenelle hiirioopperan esiintyjälle oma meikkipaletti kerralla ;D

Lila Syren (Ei varmistettu) http://paastavarpaisiin.blogspot.fi

Sävyt näyttäis silti olevan tosi hyvät!! Harmi tosiaan, että tosta on tehty tuollainen tilkkutäkki:) -

Elina-Maria (Ei varmistettu)

Katsoin tuota samaa tuotetta kaupassa ja ihmettelin sen funktiota. Tuntuu että tällä hetkellä joka merkiltä tulee näitä, koska korostus on nyt in. Suurelta osin ne tuotteet on aika fail paitsi Isadoran face sculptor on mielestäni tosi hyvä tuote ja sitä tulee käytettyä joka päivä.

Paukkuliini (Ei varmistettu)

"Varjostus, korostus ja kevyt punastus poskilla tekevät ihmeitä ja suosittelen lämmöllä kaikkia ottamaan tämän meikkauksen osa-alueen haltuun asap!!" <- miten olis meille epätietoisille pieni tutoriaali? ;)

Lullah

Mä nään tän tilanteen niin hyvin mielessäni! Kaverilla nimittäin on muutama sellainen tuote, jossa on samassa napissa 2-3 eri sävyä (esim luomivärinappeja ja sitten L'orealin aurinkopuuteri ja korostus -tuote) ja se käyttää niitä silleen et se ottaa erikseen niistä. Lopputuloksena on hirveen kumpuileva nappi, jossa selkeästi joku kuluu enemmän kuin toinen. Tuo tuote ois mahtavannnäkönen sen käsittelyssä! Mutta tosiaan selkeämmällä jaottelulla ois ihan passelin näköset sävyt tuossa..

P.S. Lumenella oli yhden kesän tuotteena aurinkopuuteri ja hohtopuuteri (Joista jälkimmäinen on minun pakissani sinun tuoteinventarion jäljiltä :D) 

Femma (Ei varmistettu)

Mutta mikä ihanan näköinen tuote! Ja mä näkisin nimenomaan, että tää on omiaan tuotteeksi, jota käytetään muussa kun itse sanallisessakäyttötarkoituksessaan! :-D Esim. alaluomelle hehkua tuomaan tai kesällä rusketuksen kanssa hehkua poskipäille... Mutta siis MITEN IKINÄ nuo kolme tuotetta vois mukamas toimia yhdessä paletissa sekaisin, korvaten kaikki muut korostus-, puna- ja aurinkopuuterit?!

Jezba (Ei varmistettu)

Ei taida maybellinelta tulla enää tuotenäytteitä sulle! :D
Ihan kivan sävyinenhän toi toki on, pakko myöntää. Ja myöskin se, että eihän tämmönen maallikko (vai onks se maalikko, en mä osaa ees kirjottaa koko sanaa!) tajua tommosista mitään. Mulle olis voitu lyyä tommonen käteen ja sanoa, että tää on sit aurinkopuuteri/poskipuna ja olisin ollu ihan fiilareissa kuimpal kätevää että on tämmösiä 2in1-juttuja.

Maallikko (Ei varmistettu)

Maalikko kuulostaa iha joltain astialta, johon maalia kaadetaan ja siitä se olis helpompi ottaa telaan tai pensseliin :D

Mims_ (Ei varmistettu)

Itse oon omistanut tuollaisen vuoden päivät kun ostin Jenkeistä ja halvalla sain. Käytän sitä poskipunan tapaan, tykkään sävystä iholla. Mutta ei tuolla kyllä mitään korosteta eikä varjostetakaan...

ireneaaa (Ei varmistettu)

Joo tosta olin itekki ihan wtf, mut saman sarjan semmonen roosa highlighting blush eri sävyisillä vaaleilla ja roosilla näyttää supernätilti! Aika kuultava poskipuna siis :) en tiiä onko rantautunut suomeen vielä, mut kantsii kokeilla!!

Emiliay (Ei varmistettu)

Heippa! Mulla olis wanhat tulossa ja olen syvästi vannoutunut YSL valokynän käyttäjä. Harmi vain ettei mulla ole aavistustakaan siitä riittäisikö kynästä mitään wanhojen meikkiin, joten pystynkö tyhjentämään johonkin muovirasiaan sen verran tuotetta kuinka paljon tarvitsen, laittaa rasia kiinni ja näin varmistaa että tuotetta on riittävästi wanhojen meikkiä ajatellen.. Vai voiko tämä tuote mennä pilalle näin :o Ihan heti ei ole varaa ostaa uutta samanlaista!

miig (Ei varmistettu)

Mitä? Etkö voi ottaa sitä kynää mukaan?

Piiiiu (Ei varmistettu)

Mitä? Eihän tässä nyt siitä ollu kyse, vaan siitä, että saisko kynästä otettua täytettä jemmaan että riittäs tohon päivään asti.

Sazunen

Mua aina hirvistyttää noi aurinkopuuterit kun oon tämmöinen kalkkilaivan kapteeni kesät ja talvet, tuntuu että pitäis olla valmiiksi ruskettunut ettei ne näytä siltä että on hieronut jotain ruskeaa töhnää nassuun. Ehkä mä vaan levitän sen väärin? :D

Roark (Ei varmistettu)

Mä olen kyllä aina käsittänyt bronzerit ja contouring-tuotteet ihan eri asioina, joilla on eri käyttötarkoitus. Eikai bronzereita ole tarkoituskaan käyttää varjostuksiin, vaan aikaansaamaan se "sunkissed look", eli toimia käytännössä highlighterina.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.