Saapra 3.0 + Olaplex!

Saara Sarvas

Olaplex olaplex olaplex - jos olet välttynyt tältä sanalta viimeisen kuukauden aikana, onnittelut! Uusi hiustenvärjäysinnovaatio on siisteintä sitten Wellan Color Id:n ja nyt aletaan kyllä olla siinä maailmassa, missä hiusten värjäämisessä kaikki on mahdollista.

Olaplex on täysin oma kolmen tuotteen sarjansa, joka suojaa ja korjaa hiuksen rakenteelle olennaisia rikkisiltoja värjäyksen, vaalennuksen ja muiden kemiallisten käsittelyjen aikana. Käytännössä tämä tarkoittaa vähemmän vaurioita kaikkien kemiallisten käsittelyjen aikana, eli terveemmät hiukset!!! JES!

Olaplexillä, joka on aloittanut kaikki tämän postauksen kappaleet, voi tehdä myös tehohoitoja, jotka korjaavat jo vaurioituneita hiuksia. 

Tuotteita on testattu ja käytetty erilaisten julkkiskampaajien toimesta testiprosessin aikana jo kuukausia ja tulokset ja reaktiot ovat ylitsevuotavan positiivisia. Aivan kaikki, joiden olen kuullut tuotetta testanneen, ovat kehuneet sen vaikutuksia, joten pakkohan minunkin oli sitä kokeilla.

Olaplex on ammattilaistuote, jota käytetään aivan minkä tahansa ammattisarjan tuotteiden kanssa, eli kampaajasi voi ottaa tuotteet käyttöön ilman mitään sen vakavampaa koulutusta tai sitoutumista.

 

Ensimmäisen kerran testasin tuotetta, kun uusimme viimeksi Sannin hiukset. Jo aiemmin vaaleansiniseksi värjäämämme hiukset olivat alkaneet kellastua latvoistaan ja se ei vaaleansinisen kanssa toimi. Yhtään. 

Siksi vaalensin kaikki liian tummat osiot Olaplexin avulla, enkä joutunut pettymään. Hius tuntu ilman hoitoainettakin siltä, ettei sille olisi tehty mitään kemiallista tuhoa ja sininen Elumen-väri nappasi sen päälle pelottavan tasaisesti.

Oli aika pistää aine testiin myös omien hiusteni kanssa, sillä yksisarvisuus kiinnosti. Oli ikävä sitä. Kaipuu. Tuska. 

 

Tein ensin pienen testin hiuksistani ylimääräisiksi jääneisiin pidennyspaloihin - hiukset ovat eri puntista, joten testasin kahta eri laatua.

 

Tuotteen käyttö on helppoa. Mukana mitatun kaavion mukaan paina vain mieleesi, kuinka paljon vaalennusjauhetta/värimassaa oikein oli ja mittaa sen jälkeen pullosta oikea määrä nestettä ja sekoita se valmiin massan sekaan.

 

Tämän mittaaminen on parasta kotikemistileikkiä.

 

Olaplex laimentaa värimassaa niin, että sen kanssa suositellaan käyttämään astetta vahvempaa hapetetta kuin normaalisti. Vaalennuskäytössä se on kuitenkin kullanarvoinen notkistaja! Olaplex-vaalennusmassa on ihanan löysää ja se on helppo leipoa ja kammata jopa pidennysosioiden läpi. 

Lopputulos oli noin 20min vaalennuksella tämä:

Ei siis auttanut muuta, kuin pistää vaalennus päähän! Pidennyshiuksia ei koskaan suositella vaalentamaan, enkä minäkään sitä tässä aio tehdä. Omalla riskillä saa tehdä mitä lystää, mutta tuhot ovat todennäköisempiä, kuin voitto. Pidennyksiäni vaalentaessani hiukset lämpenivätkin melkoisesti ja olin jo varma siitä, että ne tipahtavat kokonaan irti.... Mutta toisin kävi! Hiukset selvisivät vain minimaalisella latvojen kuivumisella muutaman sentin alueelta.

Omat hiukseni puolestaan vaalentuivat muutamassa minuutissa ilman minkäänlaisia tuntuvia vaurioita. Siis jopa ne osat, jotka ovat jo räjähtäneitä! 

Tämä on magiaa. Mistään muusta ei voi olla kyse.

Saatuani hiukset vaaleiksi, lätkäisin niihin reilusti Elumen -suoraväriä sekoittamalla täysin laimentamattomana Bl Allia ja Tq Allia, eli sinistä ja turkoosia ja kas - riikinkukkohiukset <3

Vahvistin efektiä vielä entisestään KC Color Mask Paintin turkoosilla, jota ajattelin käyttää vuorotellen Royal Blue -sävyn kanssa tämän värin ylläpitämiseen.

Nuo KC:n Color Mask Paintit ovat muuten paras juttu yksisarvisille sitten hiusliitujen. Nyt pastelli- ja shokkivärejä voi ylläpitää tehokkailla tuotteilla joita myydään myös kuluttajille. Kyseessä on siis aivan kunnollinen suoraväri, ei mikään hoitoaine tai värinaamio. Sävyt ovat oikeastaan niin tymäköitä, että ne tarttuvat pelottavan hyvin myös täysin terveen hiuksen pintaan. 

 

Summa summarum: Ilman Olaplexin taikoja en olisi koskaan saanut tehtyä tätä muodonmuutosta tällä aikataululla ja vahinkoasteella. Olen fani ja tulen aivan 100% varmuudella käyttämään tätä aina kun vaalennan hiuksia ja mahdollisesti myös muiden värimassojen seassa.

Ai niin ja hei! Kotikäyttöön myydään myös No 3 -nimistä hoitoainetta, jota käytetään kerran viikossa ylläpitämään Olaplex-käsittelyn vaikutuksia. 

Summa summarum: Onnea kaikki hiustenne väristä viikoittain mieltä muuttavat!

 

p.s. Elumenin sekaan ei kannata olaplexiä sekoittaa, Elumen hoitaa hiuksia ihan jo itsekseen :P

p.p.s. Kampaaja-ihmiset, Olaplexiä maahantuo Miraculos Oy, josta kannattaa soittaa mm. hintatietoja ja saatavuuksia!

p.p.p.s. 

Kommentit

Anna.nuu (Ei varmistettu) http://ootmeikannut.purkkimafia.fi/

Ihan HUIKEA. Siis joo, neroutta!

Torey
Näissä neliöissä

Aika tukka! Wou!

AnnaSt (Ei varmistettu)

Aivan käsittämättömän upeat, ja ihan sinun näköiset hiukset!

Mol.lamaija
Mol.lamaija

No, KYLLÄ! Upeat hiukset ja upea, sexy Saara. Olet kauneusalan virtuoosi!

susann (Ei varmistettu)

Ihan maailman upein väri! Mun hiuksissa on jo vuosia kampaajan kanssa yhteistuumin pysytty luonnollisessa vaaleassa (mitä nyt jonkun yksisarvisen innoittamana välillä on sotkettu sekaan pinkkiä tai lilaa..). Mitähän se sanoo kun ilmoitan että tätä olis saatava seuraavaksi :D

Riikkamari (Ei varmistettu)

Mun viimeks vuonna 2013 vaalennettuun/ylipäänsä värjättyyn tukkaan ei ottanut KC Color Maskin Pinkadelic sitten millään kiinni 8( Aluksi kokeilin ohjeen mukaan pyyhekuivaan tukkaan 25min koko päähän. Föönauksen jälkeen totesin että ei tullut mitään niin loppu purkki kuivaan tukkaan 25min, ja vain pieni sävy vaalennetuissa latvoissa..! Onks tää pörrö liian terve? :D

Mönkkeli (Ei varmistettu)

Ei oo liian terve, vaan ei tarpeeksi vaalea. Käyppäs lukasemassa colormask paintin sivuilta ohjeet. Täytyy olla täysin kylmän vaaleaksi värjätty tukka, jotta sävy näkyisi. Paremman tuloksen saat aikaiseksi vähän kellertävään tukkaan laimentamalla pinkkiä esim. colormask pearlilla tai latella. Näin oon itse tehny vaalean violettia :)

Ollijäbä (Ei varmistettu)

Siis apuaaa! Nytkö alkaa olla mahdollista vaihtaa shokkiväriä vaikka joka viikko?? Kun saa halutessaan vaalennettua jämähtäneen ja kuluneen ruman shokkivärinjämän hellävaraisesti ja tehokkaasti pois?? :D Käääääk! Mutta tollanen Olaplex-vaalennus on varmaan mahdollinen vaan kampaamoissa? Ja paljonko mokoma lysti maksaa? Itse värjäisin vaikka joka viikko erilaiset shokkivärihiukset mutta ongelmana on juurikin et että pohja pitää olla tosi blogi. Itselläni on nytten melkeimpä valkoinen tukka joka on tosi hankala ylläpitää ja shokkiväreistäkin aina jää sävyjäämiä tukkaan, ja sitten joutuu vaalentelemaan niitä aina välillä pois ja siitäkös se tukka riemastuu kun jo valmiiksi vaalennettua tukkaa vaalennellaan lisää. Mutta oon tästä kyllä niiiin intona!!

Ollijäbä (Ei varmistettu)

Oho, tarkoitin että pohjan pitää olla tosi BLONDI eikä blogi, mitenhän tossa noin kävi. :D

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Nyt saadaan minullekin ihan helposti ja vauriotta äitiyksisarvisen moniväriset hiukset? ;)

HeidiB (Ei varmistettu) http://mustaakajalia.purkkimafia.fi

Tuo tukka on vaan niin kaunis &lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa!
Kerrotko kuinka paljon n.1 ja n.2 pitää laittaa ? Tilasin siis aineet itselleni yhden kampaajalla käydyn positiivisen olaplex kokemuksen jälkeen. Tarkoituksena siis ei ole vaalentaa vaan sekoittaa aine veteen. Kerro myös kuinka pitkään pidit kumpaakin ainetta ja pitääkö jotain muuta erityistä tietää.
Terkuin: Uusi lukija

Eijis (Ei varmistettu) http://www.huippukasinot.com

Täytyypä kokeilla. Saako tilattua netistä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Saat parin kampaamokäynnin hinnalla hoidettua varmaan vuosia kotona http://www.akanepumpuli.fi/tuote/olaplex/

Blackout (Ei varmistettu) http://www.blackouthair.fi/olaplex

Yksi hyvä vinkki lopputuloksen voimistamiseen on jättää hoitoaine (Nro 3) hiuksiin yön yli ja pestä ne pois aamulla. Hoitoaineen minimivaikutusaika on 10 min eikä sillä ole varsinaista maksimivaikutusaikaa.

Me saamme paljon kysymyksiä Olaplexin soveltuvuuksista ja mahdollisuuksista, joten päätettiin tuoda kaikki kysymykset&amp;vastaukset kaikkien muidenkin nähtäville. Toivottavasti niistä on hyötyä palvelua miettiville: http://www.blackouthair.fi/olaplex

Kommentoi