Signature Style - Anna Abreu a.k.a. RÖÖ

Saara Sarvas

Ensi viikolla on luvassa vielä ihan toinen ja ns. "oikea" SS-juttu, mutta koska Anna sattui tänään käymään meikissä, päätin kuvata teille hänen kasvoillaan jo useasti nähdyn silmämeikin, joka aika varmasti sopii myös teidän tarpeisiinne! Tämä on ollut osa Annan Signature Styleä kohta jo 6kk ajan, joten koin sen putoavan mukavasti tämän yläotsikon alle ;) Kyseinen meikki on tehty M.A.C.:in Eyeshadow x 15: Warm Neutrals -paletilla, jonka ostimme viime vuonna myös Annalle, koska sävyt ovat hänen kasvoihinsa täydelliset.

Tämä meikki on jotain nuden ja voimakkaan väliltä ja Annan kasvoissa se katoaa varsinkin pressitilaisuuksien kovissa kuvausvaloissa lähes meikittömän näköiseksi.

Se onkin nykyään useimmiten meidän kahden (ja todennäköisesti aivan kaikkien muidenkin) yhteinen tavoite - luonnollinen, mutta hottis!

Tutorial

  • Pohjusta luomet kokonaan, kulmakarvoihin asti. Itse käytin M.A.C. Paintpotsien sävyjä Groundwork ja Soft Ochre.
  • Levitä luomen alku ja keskiosaan vaaleaa kultaista helmiäissävyä, jonka voit pyyhkäistä myös silmän sisänurkkaan.
  • Seuraavaksi suosikkisävyni, ruusukulta, joka häivytetään kultaisen molemmin puolin ja kolmiulotteisuus alkaa ilmestyä kehiin
  • Kun valot on saatu kohdilleen, lisätään varjo, joka tällä kertaa on tummanruskea ja korjaa muodoltaan Annan vahvasti ulkonurkasta pyöristyvää silmää, kun se on valmis.

 

  • Häivytä luomivakoon keskiruskeaa sävyä, jolla voit pehmentää myös edellistä rajausta - näiden kahden sävyn häivytysraja ulottuu aina ruusukultaan asti ja yläluomen värit alkavat täten olla kohdillaan.
  • Alaluomea ei pidä unohtaa! Sinne levitin ensin samaa keskiruskeaa, kuin luomivakoon ja sen jälkeen ripsien tyveen samaa tummanruskeaa, jolla rajasin yläluomen.
  • Häivytä lopuksi kaikki rajat huolellisesti yhteen ja suuntaa silmän ulkokulman häivytys haluamaasi suuntaan. Annan kohdalla tykkään käyttää melko kissamaisesti ohimoille nousevaa suuntaa, joka korostaa katseen leikkisyyttä. Korostin suuntaa vielä tummentamalla jo häivytetyn luomivärirajan skarpimmaksi.
  • Rajaa lopuksi sisäluomet nudensävyisellä kajalilla, harjaa ripsiin reilusti mascaraa ja huolittele kulmakarvat. Tökkäsimme ripsien sekaan tämän jälkeen vielä muutaman tupsun, mutta niitä ei olisi välttämättä edes tarvittu.
  • Tämän jälkeen silmämeikki onkin valmis!

 

Meikkipohjaksi levitin tällä kertaa MUFE:n Face & Body -meikkivoidetta, sillä Annan iho on niin hyvässä kunnossa, että tahdoin sen kuultavan meikin läpi mahdollisimman paljon. Varjostin kasvot Anastasia Beverly Hillsin Contouring Kitillä, pyyhkäisin poskille persikkaista Shu Uemuran punaa ja taputtelin huuliin ohuen kerroksen M.A.C.:in Real Redhead -kuultopunaa.

Nyt voinkin melkein ottaa loparit myös meikkaamisesta, kun kuka tahansa teistä osaisi nyt tehdä Röölle perusmeikin. Hakemuksia korvaavaksi meikkaajaksi otetaan vastaan kommenttiboksissa ;)

Kommentit

E-S (Ei varmistettu) http://embosnails.blogspot.fi

Anna on kyllä niin kaunis että voisi vaikka alkaa kadehtimaan, jos sellaisella tuulella sattuisi olemaan. :)

En nyt laita tässä kohtaa vielä hakemustani, vaikka hyvä tutoriaali olikin. En usko että omat skillsit silti kohosivat kovin korkealle tämän nähtyäni... ;)

Erika Naakka
NUDE

Ooooooooooooh ihana <3

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Minä voisin ilmoittautua - meikkipakin kantajaksi. Jos vaikka pääsisin joskus rapsuttelemaan Annan vauvahauvaa :)

Marianna_ (Ei varmistettu)

Ihanan freesi meikki! Mitä tuotetta kulmissa on käytetty? :)

-Limppu- (Ei varmistettu)

Saara! Voisitko varjostuspostauksessa antaa vinkkejä ns. "buldogposkien" häivyttämiseen? Minulla on aina ollut runsaat posket ja nyt ne ovat alkaneet pikkuhiljaa valahtamaan leukalinjaa kohti mikä vaivaa minua kovasti… Kiitos jo valmiiksi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Muakin kiinnostais millä kulmameikki on tehty?

Kommentoi