Skin Perfection Challenge - Tiimi on täten lyöty lukkoon!

Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä L'Oréal

Oooh yeah! Kapteeni Sarvaksen joukkue on täten valittu. Maanantaina istuin pari tuntia lukemassa lorkun tiimin esikarsinnasta läpi päässeitä hakemuksia ja valikoin 30 loistavalta vaikuttavaa jäsentä omaan jengiini. 

Mukaan valikoitui monipuolinen porukka naisia, joiden ihonhoitorutiinit vaihtelevat todella laidasta laitaan! Osa on käyttänyt aiemmin selektiivistä kosmetiikkaa, osa taas luottaa kasvojen hoitoon tuotteilla, jotka osuvat ensimmäisenä käteen. Kaikkia kuitenkin tuntui todella kiinnostavan se, mitä tämä kuukauden mittainen testi ja kisa voisi heidän iholleen tehdä. 

 

Bongasin joukosta muutaman vakkarilukijan (jotka myös pääsivät tiimiin, tunnistatte kyllä varmasti itsenne ;)), mutta mukana oli ihanan paljon uusia tuttavuuksia, tai ainakin uusia nimiä nimimerkkien takaa ^_^ Tunnustautukaa ihmeessä tämän postauksen kommenteissa ja jos teiltä sattuu löytymään blogeja, jättäkää niiden osoitteet, niin lähden vakoilemaan teidän touhujanne! Myös instagram-nickit yms. tunnisteet saa ilmiantaa.

Oletteko muuten jo saaneet pakettinne? Miltä ensipuraisu vaikuttaa?

Ajattelin näin haasteen aluksi lisätä klassisen "ennen" -kuvan kaiken kansan nähtäväksi:

Uuu! Beautydish pehmentää ihon virheitä näköjään sen verran hyvin, että otan sen käyttöön välittömästi kaikkiin kuvauksiini. Ihosta löytyy silti epäpuhtauksia tuplanumeroihin asti ja niiden määrä on ollut tasaisessa nousussa viimeiset kuukaudet. Toivon ja odotan, että huonontumisen sijaan naamani kokee tulevan kuukauden aikana täyskäännöksen :D

Kuten sanoin aiemmin, nyt on erittäin loistava aika testata, kuinka konkreettisia muutoksia edullisen sarjan voiteilla voi kasvoihin saada.

Napatkaa ihmeessä tekin omasta naamastanne vastaava räpsy, mihin voitte ihonne kuntoa testijakson päätteeksi verrata.

 

 

Ensi viikosta alkaen alan purkaa ja esitellä tuotteita ja niiden vaikutuksia yksitellen, myös omia kokemuksiani peilaillen. Te voitte postata, jakaa ja tykätä sekä minun että toistenne julkaisuja haasteen tiimoilta, kunhan pääsette testaamisen makuun!

Eiköhän jaeta ja tykätä niin pirusti, että lähetetään joku teistä Pariisiin?

Näin konkaritestaajana annan teille pari vinkkiä:

  • Aseta tuotteet paikkaan, josta muistat ottaa ne käyttöön joka päivä - testi on melko turha, jos käytät yhtä voidetta kerran viikossa!
  • Tunnustele, tuoksuta ja levitä tuotteita rauhassa, kun muodostat mielipidettäsi
  • Vertaa voiteiden ominaisuuksia muihin käyttämiisi tuotteisiin ja kaikista tärkeintä.....
  • Kuuntele sydäntäsi <3__<3

Ei se sen haastavampaa ole, kyllä me tästä yhdessä voittoon suunnataan!

 

Tämän postauksen pointtina oli ennen kaikkea sanoa: 

Tervetuloa mun jengiin Sonja, Niina, Janet, Sanna, Olga, Milla, Saara, Johanna, Heidi, Mimmi, Anni,

Jenni, Hanne, Roosa, Johanna, Venla, Pauliina, Minna, Pia, Lilli ja kaikki muut! ^_^

 

Kommentit

Jenu (Ei varmistettu) http://destinationgrowth.blogspot.fi/

Jee! HYVÄ MINÄ HYVÄ ME HYVÄ MEIDÄN JOUKKUE.
Olin niiiin täpinöissäni kun sain tietää, että meikkis pääsi mukaan sun tiimiin!&lt;3 Vielä ei oo pakettia kuulunu, mutta eiköhän se posteljooni pian ilmottele itestään. ^^
Pariisi kutsuu meitä!

Saat toki vaklata edistymistä blogissa (http://destinationgrowth.blogspot.fi/) ja Instassa (@ienmie)!

Lullah

Lullah tiimissä reippaana tyttönä! Pitääkin tässä varmaan Instagram tehdä... heh. Meillä on luokkakaverin kanssa mahtava kuukausi luvassa, kun molemmat edustetaan sun tiimissä! 

Lullah

OMFG tein Instagramin ja siellä lullahbi nimimerkillä

Pija (Ei varmistettu)

^ Täpinöissä olin minäkin kun s-postia sain tiimiin pääsystä! :) Hyvä ME! Paketti ei ole vielä saapunut, sormet syyhyten jo odotan ja olen jo valmis heivaamaan muut voidepurnukat jemmaan kuukauden ajaksi :)

Ja hei, hyvä idea toi alkukuvan otto.

venla (Ei varmistettu)

Jee, iso kiitos valinnasta! Huippua päästä testailemaan tuotteita - toivotaan, että joku konkreettinen muutos näkyy. Mulla tulee olemaan silmänympärysvoide ja seerumi ensimmäistä kertaa ikinä käytössä (päivävoidetta nyt sentään multakin löytyy...) joten kiva nähdä, onko niistä jotain konkreettista iloa. Paketti ei ole vielä tullut, mutta eiköhän se sieltä lähipäivinä saavu.

Mulla ei ole blogia eikä juuri mitään muutakaan, mutta lupaan tykätä ja postata senkin edestä sitten!

jennnii (Ei varmistettu)

Täällä yksi onnekas joukkuelainen! Instagramia ei vielä löydy, mutta täytyyhän sinne tunnukset tehdä jos se auttaa meidät kohti voittoa :D

pauliinaemily (Ei varmistettu)

Kiitti kun pääsin mukaan! Jännityksellä täälläkin venaillaan, mitä iholle tapahtuu seuraavan kuukauden aikana. :) Lullahin kanssa tosiaan luvataan olla huippuaktiivisia testaajia! Instagramista löydyn nimellä pauliinaemily

Anni (Ei varmistettu)

Voi nyyh vasta tänään muistin sähköpostin katsoa, ja siellä se kutsu oli.. ja siihenhän ois pitänyt jo eilen ilmottautua, tyhmä minä! ei taida listassa tätä Anni tarkottaa :&lt;

anninna (Ei varmistettu) http://anninnan.blogspot.com/

Täällon pitkäaikane piilolukija joka ilmottautus joukkueen palvelukseen! :D Postia ei oo viel näkyny ja oonki paniikissa tarkistanu about miljoona kertaa, et se vastaussähköposti varmasti lähti.. :D Eiköhä se pikapuolin kuitenki tuu. Instassa touhuja pääsee stalkkeroimaa @anninnas ja ihohuokosia pääsee ihastelemaa osotteessa http://anninnan.blogspot.com/ jahka paketti saapuu. ;)

Kanifani (Ei varmistettu)

Hei! Tämä kommentti ei nyt liity tähän postaukseen vaan instagramin puolella näkyneeseen aivan ihanaan kaniisi &lt;3 mailman suloisimman näköinen otus, joka on saanut aikaan melkosen kanikuumeen. Nyt kysyisin vaan onko kani kuinka sisäsiisti kun sä pidät sitä vissiin ainakin suurimmaksi osaksi aikaa vapaana, mikä tietty on huippu juttu. Kiitos vielä lämpimästä ja ei liian pintoliito blogista :) &lt;3

Janet Fantazya (Ei varmistettu) http://my-fantazya.blogspot.fi

Okei, niinku ää ja ii ja tuhannen mahtavaa, että meikä pääs mukaan huippujoukkueeseen! Mä niin pökräsin, kun näin sähköpostissa valintakirjeen. Kuinka sairaan huippua! Odotan testausta niin innollla, että sormet syyhyää jo. Vielä ei siis paketti tännekään ole tullut, mutta kun se tulee, on kosmetiikkapiru irti! :D Mä rakastan putelit ruttuun ja tyhjentelen niitä antaumuksella!
Meitsiä voi seurailla blogista www.my-fantazya.blogspot.fi ja instagramista löytyy @janetfantazya
Kuin miljardit kiitokset tähän saa jättää? No miljäärdit &lt;3 Kiitos Saara ihanuus, että valkkasit joukkoeeseesi mukaan. Tää on aktiivisena messissä!!! Huikee jengi, vedetään tiimi voittoon!

Saarabtd (Ei varmistettu) http://saakku.blogspot.fi/

Saara ilmoittautuu tiimin palvelukseen myös täällä blogin puolella! Maanantain vedettiin pienet voitontanssit sähköpostin saavuttua ja sitten vuorostaan jännättiin menikö vahvistusviesti perille. Olen ollut vakkarilukija jo jostain Tiptoes-ajoista asti, vaikka hyvä kun silloin omistin itse ehkä ripsarin ja pari huulikiiltoa... Nykyisin pesunkestävä kosmetiikkafriikki ja niin innoissaan koko jutusta! Posti ei ole pakettia vielä tuonut mutta jos vaikka huomenna parempi onni ;) Instagramista löydyn @saarabtd nimimerkin takaa. Tiimi Saara Sarvas voittoon!

lomoisio

Mun blogi täällä lilyssä fashion disease :) Mua ei taidettukaan valita tähän testiryhmään :/

Lotta Honkaniemi (Ei varmistettu)

JESSS meitsiki pääs jeppis Saaran tiimiin !! &lt;3 Instagramiin ainaki tulossa spämmiä nimellä lottelii ;) PUSUJA!

riikkaamalia (Ei varmistettu) http://ajatuksiaelamastajamuusta.blogspot.fi

Hellurei! Oli kyllä valtavan ihana piristys saada sähköpostiin viesti,että minut olit valinnut! Ja varsinkin kun harvoin tulen missään valituksi tai voittaneeksi. KIITOS,iiiso kiitos!:) Oon kyllä niin innoissani tästä testaamisesta,että huhhuh!
Paketti ei ole vielä saapunut,mutta eiköhän se sieltä tule:D
Tosiaan blogiin tulen varmasti postaamaan ( http://ajatuksiaelamastajamuusta.blogspot.fi ) ja instagramiinkin jotakin voin laittaa ehkä;) nimimerkki siellä on riikkaamalia .:)

emppupee (Ei varmistettu)

Wuhuuu! Täällä ilmottautuu tiimiläinen, ahkera salalukija ja entinen oppilas makeristä :) innolla odotan tuotteita ja niiden vaikutusta tähän syksystä järkyttyneeseen lärviin :D kyseisen lärvin löytää instagramista @_empbu_

essimissi (Ei varmistettu) http://essisthingss.blogspot.fi

Kiitoksia mukaanpääsystä! Meikäläinenkin tanssi pienet voitontanssit sähköpostia saadessaan, mutta pieni hätä meinas tulla, kun sähköposti tuli 16.25 ja 16.30 mennessä piti lähettää vastaus. :-D Onneks kävi hyvä tuuri, ja asiakkaan värin vaikutusaika alkoi just tuolloin niin meikäläinen pääsi takahuoneeseen katsomaan sähköpostin. ;) blogin puolella voi seurailla testailua osoitteessa http://essisthingss.blogspot.fi/ ja instagramissa @essimissi !
HYVÄ MEIDÄN JOUKKUE !!

ps. miksi bloglovinin kautta kommentointi ei onnistu ??

essimissi (Ei varmistettu) http://essisthingss.blogspot.fi

Kiitoksia mukaanpääsystä! Meikäläinenkin tanssi pienet voitontanssit sähköpostia saadessaan, mutta pieni hätä meinas tulla, kun sähköposti tuli 16.25 ja 16.30 mennessä piti lähettää vastaus. :-D Onneks kävi hyvä tuuri, ja asiakkaan värin vaikutusaika alkoi just tuolloin niin meikäläinen pääsi takahuoneeseen katsomaan sähköpostin. ;) blogin puolella voi seurailla testailua osoitteessa http://essisthingss.blogspot.fi/ ja instagramissa @essimissi !
HYVÄ MEIDÄN JOUKKUE !!

ps. miksi bloglovinin kautta kommentointi ei onnistu ??

sarkku

Jeeeeeeee ! Pompin mielissäni ympäri kämppää ku sain sähköpostia että pääsen mukaan - poikaystävä ei ymmärtäny kyllä yhtään että miks tää oli riehumisen arvoinen juttu :'D

Paniikissa sitte oottelin vielä eiliseen asti uutta viestiä, kun pelkäsin ettei osallistumisvarmistusviestini ollu menny perille :| Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin ja parhaassa tiimissä ollaan ♥ 

Mukana! Täydellistä babyfacea odotellessa! ;) kivempi lähtee Pariisiinkin kun naamataulussa on samanlainen hehku kun ranskattarilla. Instassa saa seurata @ssiiriemilia

Pija (Ei varmistettu)

Tuotteet juuri noudettu postista, muut kasvorasvat siirretty syrjään, pakkauksia hypistelty (on ne nätit!) ja kohta availen, nuuskuttelen, otan ensituntuman tuotteisiin :)

Ola

Oi ja voi tätä idiotismin määrää! Käytin hervottomasti aikaa sen kisaan osallistumisviestin muotoiluun, mutta olin näemmä keskittynyt niin rutkasti riimittelyyn, että olin laittanut väärän sähköpostiosoitteen:D

Huomasin nyt vtätä postausta lukiessani oman nimeni listassa ja siellähän se tervetuloo testailemaan -kutsu oli vanhassa mailissa;''''DD Uutta olin kyttäilyt maanantaina ja huokaillut pettymyksestä. Huhhuh! Tarinan opetus: tarkista aina, että kirjoitat yhteystietosi oikein:DD 

Mutta eipä tää enää nyt auta murehtia:) Hurjasti tsemppia skabaan Team Saara Sarvakselle, täällä pidetään peukkuja teille ihan virtuaalisesti myös! Eli tykkäyskohteita tulemaan vaan. Toivottavasti on tuotteet kaiken hypetyksen arvoisia!

Terkuin, Ola aka Olga

Napura (Ei varmistettu)

Eikä! Mulla ei sähköposti oo toiminu nyt lokakuun puolella ollenkaan ja tänään kun sain auki, niin huomasin että mut olikin valittu..... Vähänkö ärsyttää. Noita olis ollu niin hyvä päästä testaamaan! Noh, näitä sattuu, "perus" mun tuuria! :/
sanna.keto@hotmail.com

Pauliina S. (Ei varmistettu)

Hoi kapteeni!

Mut oli valittu onnekkaasti yhdeksi sun tiimin jäsenistä, mutta huomasin postin vasta tänään ja laitoinkin pikaisesti vastausta menemään, että jos vaan on vielä paikka vapaana niin olen kiinnostunut. Sieltä vastailtiin, että on ja kysyttiin osoitetta tuotteille, joten mahdankohan minä olla tuo Pauliina tuossa sun listassa? :) Iso jee, jos näin on!

s_heidi (Ei varmistettu)

Jei! Jonkin aikaa blogia seurannut, mutta hyvin vähäisesti kommentoinut lukija täällä moi! Mukana ollaan ja tänään oli pakettikin tullut postissa! Vielä en oo pakkauksia raaskinut avata, meinasin kuuliaisesti odottaa maanantaihin, mutta ehkä otankin varaslähdön jo aiemmin. :D Ja täytyypä ottaa tuo ennen-kuva vielä tänään! Blogia mulla ei ole, mutta instagramissa löytyy @hslm.

Shona (Ei varmistettu)

Oi oi captn'! Miehistössä ollaan (hehhe..), enkä voisi innokkaampana oottaa noitten pinkkien purkkien saapumista vessanhyllyä kaunistamaan :) ihan mahtavaa että minäkin pääsin tiimiin mukaan! Tänään tuli ilmoitus saapuneesta paketista ja huomenna onkin suunnitelmissa rynniä aamulla ensitöikseni postiin että pääsen sitten näitä ihan käytännössä testailemaan.

Olen vielä toisaiseksi tyytynyt seuraamaan tätä blogimaailmaa lukijan näkökulmasta, mutta instagramista munkin eloa voi käydä stalkkailemassa @sonjawashere !

Renaere (Ei varmistettu) http://www.shallowtale.blogspot.com

Renaere ilmoittautuu palvelukseen ! o7 Vasta-alkajan blogi täällä shallowtale.blogspot.com ja instasta löytyypi nimellä @renaere !! Hirmuisesti kiitoksia mukaan pääsystä! Yritän olla tuottamatta tiimille pettymystä! Q_Q

Jezba (Ei varmistettu)

Mä olisin halunnut testaamaan, mutta ärsyttää kun nykyään kaikessa tarttis somettaa niin jumalattomasti. Mä en ole facessa, instagramissa enkä bloggaa (enkä aio liittyäkkään) ja tässä olis kuitenkin tarvinnut kehua ja jakaa ja hehkuttaa ja mainostaa niin musta ei olisi ollut hyötyä.
Tosin kiinnostaa toimiiko tää sarja oikeasti, mulla on vieläkin avaamattomana livboksista tullut päivävoide ko. sarjasta kun en viitti miljoonaa purkkia ottaa kerralla käyttöön...

Ei kai valmistajan olisi kovinkaan järkevää jakaa ilmaiseksi tuhansien eurojen edestä tuotteita testattavaksi, jos kukaan ei niistä kirjoittaisi. Toivotaan, että tuote on niin hyvä, että siitä tulee kirjoitettua positiivisia juttuja. Sittenhän kaikki hyötyisivät, niin valmistaja kuin me kuluttajat ;)

Lullah

Oonko ainoa, joka ei tajua miten tuonne kirjaudutaan, vai voiko sinne kirjautua vasta maanantaina? 

Vierailija (Ei varmistettu)

En oikein tiedä, mitä pitäis kirjoittaa ett pääse/voita jotain. On joka kerta osallistunut jokaiseen kilpailun sun blogilla ja turhaan toivonut/odottanut. Onneks olkoo muille, jotka ovat mukaana.

Lullah

Monet jutut ovat puhtaasti arvontoja ja ranfom.org kertoo voittajat ja olet varmasti huomannut nämä kommenttien määrät kaikkin arvontapostauksiin. Et varmasti ole ainoa, jolla ei käy tuuri näissä :)

LilliL (Ei varmistettu)

Minäkin kiitän valinnasta, vaikka meinasi koko homma mennä sivu suun, kiitos hurjan koulutyötahdin... Toisaalta posiitivista, etten viime viikolla roikkunut jatkuvasti internetissä ja sähköpostissa, vaan yritin saada jotain fiksua aikaiseksi :D Instagramista löytyypi @lillilaam, jännittävää postata sinne ensimmäistä kertaa kosmetiikka-aiheisia kuvia (yleensä postaan ruokaa, terveisin Kävelevä nälkä). Kokeilin jo ekaa kasvovoidetta ja odotan saavani takaisin "entisen", täydellisen ihoni.

Minna_ (Ei varmistettu)

Oli kyllä ihan mahtavaa päästä mukaan &lt;3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.