Testissä: The Body Shop Drops of Youth & Pore Minimiser

Saara Sarvas

Lievän pettymyksen tuottaneen BB-voiteen vanavedessä kotiini rantautui muutama loistotuote, jotka ovat muutamassa viikossa sulautuneet osaksi minimalistista ihonhoito- ja meikkausrutiiniani. Ainakin ensimmäinen tuotteista löytyy jo nettikaupasta ja toisen julkaisuajankohdan tarkistan kun pääsen kotiin!

 

1. Nutriganics Drops Of Youth

Drops of youth on ihoa elvyttävä tehotiivisteseerumi ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Tuote levitetään iholle ensimmäisenä puhdistuksen jälkeen ja sen tarkoituksena on auttaa ihosolujen uusiutumista ja silottaa ihoa. Tehotiivisteen päälle voi sitten levittää seerumit ja kosteusvoiteet, mutta itselleni tämä on tuntunut sopivan kosteuttavalta ihan yksinään.

Tuotetta levitetään kasvojen ja kaulan alueelle 2-3 tippaa, mikä riittää äärimmäisen hyvin koko alueen käsittelyyn. Imeydyttyään se jättää ihon todella pehmeäksi ja aamuisin sen päälle on ilo levittää meikkiä!

Tehotiivisteen ainesosista löytyy mm. merifenkolin kantasolu-uutetta, pyökkiuutetta, luomubabassoöljyä ja luomutuotettua aloe-vera -geeliä!

Drops of youthilla ja koko Nutriganics -sarjalla on ECOCERT -merkki ja niiden raaka-aineet ovat  99% luonnosta saatavia. Tämän lisäksi 20% raaka-aineista on luomutuotettuja.

Kaiken muun kivan lisäksi pullo on näppärän pieni ja tällainen kaltaiseni tehoreissaaja voi heittää sen helposti kassin pohjalle :)

 

2. Tea Tree Pore Mimimiser

Body Shopin Tea Tree -sarja on omissa mielikuvissani jonkinlainen aina ja ikuisesti olemassa ollut epäpuhtaan ihon hellävarainen parantaja. Mitään konkreettista kokemusta tai menestystarinoita en siitä tiedä, mutta mielikuva on silti vankka :D Teepuuöljy on hyvin antiseptinen vahvan tuoksuinen aromaattinen öljy, josta moni on löytänyt apua epäpuhtaan ihon hoidossa ja koko tuotesarja tuoksuu tunnistettavasti "pääraaka-aineeltaan".

Tea Tree Pore Mimimiser on tuotesarjan uutuus: ärtynyttä ihoa rauhoittava, ihohuokosia pienentävä ja kiiltoa hillitsevä pohjustusvoide. 

Alkuun on sanottava, etten ole vielä koskaan ikinä milloinkaan löytänyt tuotetta, joka ihan oikeasti supistaisi ihohuokosia pitkässä juoksussa. Omat ihohuokoseni ovat T-alueella näkyvät ja kiitoksena geeniperimästä suurehkot. Ilman meikkiä (kuten molemmissa postauksen kuvissa) ne näkyvät selkeästi, mutta piilottuvat meikin alle oikein tehokkaasti. 

Pore Minimiserkin on siis ennemmin meikin pohjustusvoide, kuin hoitovoide ja sellaisena se tekee todella hyvää työtä! Suurin osa huokosia häivyttävistä pohjustusvoiteista jättää ihon pinnan liian silikoniseksi ja liukkaaksi, jolloin monet meikkivoiteet vain rullaavat sen päältä. 

Tuotetta kannattaa levittää koko T-alueelle pienen helmen kokoinen määrä ja antaa sen asettua muutama minuutti ennen meikkivoiteen levittämistä. Tällä tavoin käytettynä se pitää oman ihoni mattapintaisempana ja meikkivoide pysyy lämpimälläkin päivällä pidempään paikoillaan.

Tämäkään tuote ei siis ole pienentänyt tai poistanut ihohuokosiani, mutta kevyenkin meikin alle levitettynä häivyttää ne tehokkaasti!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan laadukkaita ja tarkkoja kuvia! Multa löytyy samanlaiset ihohuokoset tai ehkä jopa hieman näkyvämpinä ja tummempina, muttei kuitenkaan mustapäinä :( Pohjustustuotteet kunniaan!

kaakau

Heippa :) vaihdoin ite luonnonkosmetiikkaan puolitoista vuotta sitten. En ois ikinä uskonut, miten pieniksi ennen järettömän valtavat ihohuokoseni (erityisesti nenässä) voisivat kutistua. Suosittelen lämpöisesti <3

Vierailija (Ei varmistettu)

hmm, tuo drops of youth kuulostaa mielenkiintoiselta! oon pitkään jo metsästellyt mun iholle sopivaa ei-liian-korjaavaa (jo ryppyjä sisältävälle iholle tarkoitettua) seerumia tai sen kaltaista. tämä kuulostaa aivan mahtavalta! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

kyselisin onko mahdollista saada toivepostauksena asioista mitkä täytyy muistaa alan opiskelijana:)

miia (Ei varmistettu)

Itse käytän bare mineralsin yöpuuteria. Illalla kun taputtelee ns ongelmakohtiin niin ihohuokoset on aamulla hyvin pienet (supistuneet?) ja iho näyttää muutenkin tosi hyvältä. Pienetkin näpyt kuivuvat yössä pois. Kannattaa kokeilla! Suolanen hinta, mutta netistä tilattuna ei ihan niin, ja en ole kyllä katunut sitä ostosta! Oletko kokeillut benefitin porefessionalia? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voitko tehdä postauksen helpoista meikkilookeista, siis niin helpoista joiden taitotaso sopii aivan aloittelijalle? Usein harmittaa lähteä juhlimaan kun ei tuo meikkaaminen suju ja tulos on usein melko arinen ja tylsä.

Jaene (Ei varmistettu)

Hei! Pakko kysyä kun tänään tämän postauksen innoittamana ostin tuon Drops of Youth tuotteen ja ainakin minulla oleva tuote on enemmän tahnaa kuin nestemäisiä tippoja mitä oletin sen olevan, onkohan tämä normaalia? :) suurkiitokset vielä ihanasta blogista ja ihanaa kesän jatkoa!

opiskelija (Ei varmistettu)

Joo yllä vierailijakin toivoi postausta asioista mitä kannattaa opiskelujen aikana muistaa tai ottaa huomioon, täällä sama toive! Eikä vaan perinteisiä "ole itse kiinnostunut asiasta jne" vaan jotain ammattilaisen näkökulmasta! :)
kiitos palstastasi !

Vierailija (Ei varmistettu)

Pikku wink wikn, Nutriganics sarja, josta siis tehoseerumisi on, on tarkoitettu 30+ ikäiselle... :) ja bb-voiteestaa.kuvan perusteella sulla oli väärä värisävy ja iiihaaan liikaa tuotetta käytössä :)

Kommentoi