Testissä HydraFacial - tulevaisuuden kasvohoito

Saara Sarvas

Makoillessani ripsihuollossa ihanan Hannan käsittelyssä muutama viikko taaksepäin, tuli meille teknikkoni kanssa puhetta ihon hoidosta ja uudesta laitteesta, joka heidän liikkeestään Tapiolan Kitty Catista löytyy. Se on nimeltään HydraFacial ja veikkaan, että saatte siitä parhaan mielikuvan katsomalla tämän videon:

 

 

 

 

Lienee sanomattakin selvää, että innostuin, kuten kosmetiikkafriikki nyt tällaisesta voi innostua :D Siis että joku IMUROI iholtani kaiken sen lian ja ällötyksen, mitä sinne päivittäin ja vuosien aikana ajautuu!

Miettikääpäs hetki, miten moni kasvojesi käsittelyyn liittyvä toiminto tehdään painamalla ja hieromalla tuotteita ihon pintaan. Ja mietipä samalla, puhdistatko sormesi joka kerta, kun alat kasvojasi näplätä? Yök :D

Iho tietysti puhdistaa itse itseään hikoilemalla ja erittämällä talia jne., mutta että alipaineella puhdistettu ja syväkosteutettu. Sign me up! 

 

Innovatiivinen spiraalipää

laite edestä

 

Kävinkin siis testaamassa kevyimmän kosteutushoidon viikko sitten maanantaina ja raportoin aiheesta vasta nyt, koska tulokset ovat vasta nyt kaikista parhaimmillaan. Saanen sanoa.. WOW!

 

Pahoittelut huulten vääntelystä kaikille anonyymeille!

Kuvat on otettu tänään aamupäivällä, ilman mitään meikkiä tai kosteusvoidetta. Musta tuntuu, että tässä on nyt vihdoin yhdistyneenä a) lihaton ruokavalio b) aktiivinen urheiluharrastus c) riittävät yöunet ja viimeisenä kruunaavana linkkinä d) HydraFacial.

Mun iho oli jo pari viikkoa sitten oikein hyvässä kunnossa yksittäisiä finnejä lukuun ottamatta. Astelin siis hoitoon todella jännittyneenä ja odottavana :D Ensimmäisenä täytynee mainita, että hoidon estäviä tekijöitä on useita, joista tärkeimmät lienevät:

  • alle vuosi sitten syöty aknelääkitys (roaccutan, tetralysal, apocyclin jne.)
  • aktiivinen huuliherpes
  • raskaus

Jenkeissä kehitetyn laitteen alle hinkuvat saavatkin ennen ensimmäistä hoitoa käsiinsä perustietolomakkeen, johon tulee ruksata kaikki mahdolliset vaivat ja sen jälkeen allekirjoittaa paperi, jolloin otat itse vastuun siitä, jos ihosi reagoi hoitoon negatiivisesti, koska olet jättänyt jotain kertomatta :)

Tässä vaiheessa jännitys nousi entisestään! Minkälaisen laitteen alle sitä nyt ollaankaan hyppäämässä ja näytänkö hetken kuluttua sinkkuelämän Samanthalta kemiallisen kuorinnan jälkeen :D

Mm. The memories. No en muuttunut Samanthaksi, vaan iho oli heti hoidon jälkeen kuulas, kirkastunut ja kosteutettu!! 

 

Hoidon vaiheet

 

1. Kasvot käydään ensin kauttaaltaan läpi talia ja epäpuhtauksia pehmittävällä Activ-4 -nesteellä, samalla kun spiraalipää kuorii ihoa hellävaraisesti. Tuntemus on miellyttävä ja koko ajan kostea pää liukuu iholla. Odotin koko ajan, milloin se kipu alkaa ja kohta varmaan polttaa. :D

 

2. Pehmityksen jälkeen pää vaihdetaan ja epäpuhtaudet poistetaan käyttäen erilaista imutehoa ja beta hd -nestettä, joka sisältää miedon määrän salisyylihappoa, joka tuhoaa epäpuhtauksia.

 

3. Viimeisenä kasvoille imeytetään antiox-6 -seerumi, joka sisältää mm. tehokkaasti kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, A- ja E-vitamiineja, sekä valkoista teetä, jotka antioksidantteina suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta.

 

Säiliö, jonne kaikki epäpuhtaudet imetään

Viimeisen vaiheen jälkeen kasvoille voidaan vielä levittää aurinkosuojavoide, sillä iho on hyvin valoherkkä ja "aukinainen" hoidon jäljiltä. Hoidon jälkeen suositellaankin käyttämään kotihoidossa mahdollisimman tehokkaita seerumeita, sillä iho on hyvin vastaanottavainen useita päiviä.

 

Ja sitten hoidon paras ja ällöttävin vaihe, nimittäin mahdollisuus tutkia miten paljon tavaraa kasvoilta irtosikaan! Mustat pisteet ovat ihan oikeasti mustapäitä ja muu lieju kuollutta ihosolukkoa ja ihohuokosiin jumittuneita meikkijäämiä. Niin ällöttävää ja niin ihanaa :D

Tämä oli täysin suvereenisti paras ja tehokkain kasvohoito ja ihon puhdistus, jota olen koskaan kokeillut. En enää IKINÄ halua nähdä komedorautaa kasvojeni läheisyydessä.

 

Testaamani kosteuttavan hoidon lisäksi laitteella on mahdollista tehdä erivahvuisia happokuorintoja sekä anti-age -hoitoja. Hinnat ovat hoidosta riippuen 95-150e, mutta tarkempia tietoja voi kurkata suoraan hinnastosta.

Hoito kestää kokonaisuudessaan noin tunnin verran ja sen voi käydä ottamassa korkeintaan kerran kuukaudessa. Iho alkaa useimmilla vielä puhdistaa itse itseään, eli epäpuhtauksia saattaa ilmestyä muutaman päivän ajan.

 

Aikamoinen infopaketti, toivottavasti muistin kaiken! Mä olen ollut tästä niin innoissani, sillä olen aina kärsinyt jonkinasteisista iho-ongelmista. Siksi nautinkin nyt jokaisesta hetkestä, kun voin olla rauhassa ilman meikkiä ja pelkällä kevyellä päivävoiteella. Hyvä pohjatyö helpottaa jokapäiväistä toimimista ja parantaa ylämänlaatua pelottavan paljon. 

 

p.s. Hinnastossakin siitä vinkataan, mutta Kitty Cat Beauty Centerin ja HydraFacial Finlandin facebook -sivuja tykänneet saavat minunkin testaamani kosteuttavan hoidon testikerran puoleen hintaan! 

Kommentit

Ibaleee (Ei varmistettu)

Saaraaa puss pusss<3

Vierailija (Ei varmistettu)

Aaaaaaaaaa mä niin haluan tollaseen!!!!!!!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

huh-huh. Itse olen myös aina käynyt tässä "ihanaakin ihanammassa" komedorauta käsittelyssä ja tuo kyllä kuulosti niiiiin täydelliseltä!

Rakastan tällaisia laitteita/toiminpiteitä, joista näkee lopuksi konkreettisesti sen tehon (eli tuon mömmön tuolla purkissa)... Ihanaa. Pakko harkita menoa!

Jäi kyllä minuakin tällaisena neuroottisena häiritsemään nuo lomakkeet ja pelottelut. Mitä tuo käsittely voisi sitten aiheuttaa? Ja miksi sen saa tehdä vain kerran kuussa?

http://www.gigantti.fi/product/pienkoneet/kauneuden-ja-terveydenhoito/te... Mitä mieltä muuten olet tästä?!

http://www.silkn.co.nz/store/silkn-clear-for-acne-treatment/ Tässä ainakin jotain ennen ja jälkeen - kuvia.

Kuulostaa loistavalta, mutta missään ei oikein ole puolueettomia arvosteluja. Voiko tällainen oikeasti toimia akneen? Onko ihan huu-haata.

vierailija (Ei varmistettu)

alko kiinnostaa et millasta liikuntaa sä harrastat? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sopiiko tämä kaikille ihotyypeille?

Elliiiiiii (Ei varmistettu)

Kuulostaa samalta kuin SilkPeel-hoidot, joissa on juuri sama idea. www.silkpeel.com katoppa vaikka! Itse oon käyny 3:ssa hoidossa ja oli ihan ok, mutta multa löytyykin aina puristeltavaa, vaikka kuviteltua niin luon sitten itse itselleni puristeltaa<3

VierailijaMOI(: (Ei varmistettu)

Oletpa kaunis Saara!:)
Tuleeko siitä Annan viime sunnuntaisesta meikista+hiuksista sellasta postausta kuin silloin siitä samba-meikki+hiuksista? :)

Janet (Ei varmistettu)

Voi kuinka mullekin tuollainen kasvoimurointi tulisi tarpeeseen. Olen myöskin kärsinyt teinistä asti (onneksi nyt jo melkoisesti parempi) aknesta ja itsetunto myöskin mennyt ihan nolliin sen takia. Jos tuollaisella saisi hiukka apua tähän naamaan. Harmi kun en ole facebookissa, niin en saa alennusta itselleni.

Mahtava blogi sinulla! :) Turorilaalit hiuksiin sekä meikkeihin on ihan parasta :)

Terkuin Janet
www.my-fantazya.blogspot.com

vjk (Ei varmistettu)

Kiitos tästä postauksesta, kävin tämän (ja FB-tarjouksen :p) innoittamana testaamassa hoidon ja oli kyllä todella hyvä juttu! Lisäajat jo varattuna :D

Vierailija (Ei varmistettu)

mistä noi sun ihanat pitsiolkain topit on??!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hydrofacial oli minulle pettymys. Se kyllä kuorii ihoa, muttei poista mustapäitä tai muita talitukkeumia. Vastaavia kuorintoja on muitakin. Ja halvemmalla.

Kommentoi