Tutorial: Pastelligalaksi kynsilläni!

Saara Sarvas

 

Kai tekin näette nuo kynsieni pinnassa kieppuvat psykedeeliset galaksit? Ai ette? No, ehkä tämä on sitten kevään ensimmäinen pastellioksennus.. Ajatus tämän koristelun kokeiluun lähti vanhojen tutorialien selailusta. Pohdin, mitkä asiat pitää vielä ennen toukokuuta pohjustaa ja selventää tarkemmin.. Varjostus, tiedetään ;)

Mietin jo aiemmin miten esittelisin Essien tämän kevään kausisävyt, mutta tässähän sain hoidettua kaikki, paitsi kokoelman kaksi nudesävyä. Ne ovat nudesävyjä, kauniita sellaisia. Molemmat vaihtoehdot sopivat ihon sävystä riippuen usealle käyttäjälle ja niistä saa varioitua vielä lisäsävyjä kerrostamalla. Nakulakat..

Tänään kuitenkin keskitytään keskiviikon kunniaksi kukkaisiin kevätsävyihin! 

 

Pehmeä minttuisa pastellli Blossom Dandy on saman sarjan Mint Candy Applen - joka on siis go-to-minttuni - vahvin haastaja vuosiin. Tummempi huonekasvin vihreää kuiskutteleva turkoosi Garden Variety on tarpeeksi kirkas, muttei enää yhtä neon kuin viime vuosien trendisävyt.

Samaan tapaan kuin ystäväni Markun hiukset ovat "luonnollisen vihreät", on kokoelman väripljäys Flowerista luonnollisen violetti. Väri on suoraan kuin ikkunalautasi herkästä orkideasta.. Jonka nappasit ikeasta heräteostoksena :B Tämä olkoot tarina siitä, että juuristamme huolimatta meillä on mahdollisuus päästä vaikka kuinka kauniille ikkunalaudoille istuskelemaan! 

 

Tämä kokoelma on oikeastaan äärimmäisen toivottu paluu 90-luvun loppupuolelle, tosin sinnehän nämä trendit ovat koko ajan puskemassa. Esimerkiksi Pedal Pushers on lähtökohtaisesti todella vieras sävy omaan kokoelmaani, mutta jokin tässä sini-violetin harmaassa kiehtoo. Oi, miettikää, miltä tämä näyttäisi kultaisten koristeiden kanssa.. Tänään tämä outous piiloutuu ehkäpä harmittavankin paljon muiden sävyjen sekaan.

Nyt sitten sen tutorialin pariin! Voit muuten tsekata ohjeet alkuperäisiin galaksikynsiin tästä.

 

  1. Lakkaa kynsi yhdellä tai kahdella kerroksella turkoosia. 
  2. Tuputtele kynsiin epätasaisesti asetellen ensin violettia, sitten harmaata ja viimeisenä vaaleaa minttua.
  3. Painele turkoosin ja harmaan sekoituksella muutamia pisteitä tähdiksi.
  4. Levitä lopuksi kerros glitterlakkaa ja päälyslakkaa.

Valaamis!

 

No, kummat ovat siistimmät? Alkuperäiset vai #pastellioksennus?

Millä väreillä kokeilisin seuraavaksi? 

Kommentit

HannaKK (Ei varmistettu)

Pakko hommata tuo Pedal Pushers, nimikin on hyvä.

Ja toivomuksena, kai teet vielä yhden signature stylen, pliiis.

Miiia (Ei varmistettu)

Hienot kynnet, mutta muihin pastelligalakseihin en osaa verrata. Halusin vaan tulla tänne kertoon, että oot ihan HUIPPU YleX:n aamussa! Oot hauska, fiksu ja artikuloit selkeästi.
Jatka samaan malliin! Suukkoja :)

viivik
Vikettäjä

Kyllä alkuperäiset galaksikynnet vaan oli vielä vähän siistimmät. Mutta siinä postauksessa kirjoititkin, että se tulee olemaan koko blogiurasi paras kynsitutoriaali. Tein sen silloin ja galaksit kestivät päiväkaupalla kynsissä hyvänä, paremmin kuin varmaan mikään lakkaus ikinä. Käsittämätöntä. 

Girls Run the World (Ei varmistettu)

#pastellioksennus

Tai kyllä ne alkuperäsetkin on hienot;)

HHHH (Ei varmistettu)

Moi Saara! Jääkö nämä sun blogitekstit vuosien varrelta johonkin arkistoon, vai katoaako kokonaan? :(

sparklecrow (Ei varmistettu)

Piti käydä ihan tarkistamassa Instagramista että löytyykö #pastellioksennuksella kuvia, ja olihan niitä huimat kaksi kappaletta! :D Eivät kyllä olleet läheskään yhtä hienoja ku sun kynnet. Harmi kun sun blogi kohta loppuu,oot saanu mut innostumaan meikeistä ja meikkaamisesta ihan uudella tavalla. Onneksi sua sentään pääsee kuuntelemaan YleX:llä,ootte Ilen kans hieno tiimi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.