Uutuushuulipunia à la L'Oréal Paris Color Riche

Saara Sarvas

Kevät on meikkaamisessani sitä aikaa, kun haluan napata ihooni mahdolliset auringonsäteet ja imeä tuosta suuresta keltaisesta jättiläisestä kaiken muunkin mahdollisen energian. Aurinkosuojan alla tietysti ;) Viimeisten kaltaisina kirkkaina päivinä myös silmät peittyvät aurinkolasein, joten tällöin keskityn punaamaan huulia. 

L'Oréalin lähetti toi melkoisen valikoiman brändin kevätuutuuksia oveni taakse ja valikoin niiden joukosta nämä punat:

Kolme cremeä ja kolme mattaa, kaikki äärimmäisen kauniita. Karsin pois aika montakin sävyä, jotka eivät syystä tai toisesta miellyttäneet keväistä silmääni ;)

L'Oréalin punat ovat hyvää peruslaatua ja yksi täydelliseksikin kehumani nudepuna on lorkun valikoimasta. Arvioidin punat laadultaan samaan kategoriaan kuin Rimmelin Kate Moss -punat tai IsaDoran Perfect -sarjan punat. MaxFactorin Colour Elixirit ja Maybellinen peruspunat ovat mielestäni hieman huonommin kestäviä, mutta näissä kaikissa on melko suuriakin väri- ja tuotelinjaeroja. 

Oli mitä oli, 10,50€ hintaisina nämä punat ovat hintalaatusuhteeltaan erittäin mainioita.

 

Klassinen mattapuna 330 Cocorico löytyy luonnollisesti matta-linjasta ja pakko sanoa, että kaikki testaamani punat ovat kunnolla mattaisia! Eivät ihan M.A.C.:in retro mattea, mutta mattaisempia kuin monet muut. 

Jos siis kaipailet meikkipussiin klassista ja kestävää punaista, muttet tahdo sijoittaa ostokseesi kymppiä enempää, suosittelen tätä lämpimästi.

 

Olin jo kuvaamassa kaksi muuta mattasävyä erillään, kunnes muistin tämän vuosien takaisen punauskikan.. Ylähuuleni maalasin sävyllä 131 Mistinguette, joka on juuri sopivasti murrettu purkkainen pinkki. Pakko-ostos kaikille bruneteille jotka pitävät pinkeistä huulista!

Alahuulella puolestaan on reilun oranssia sävyä 227 hype. Gradient-efekti syntyi kätevästi punaamalla ensin molemmat huulet eri sävyillä, painamalla ne kevyesti yhteen muutaman kerran maiskuttaen ja lisäämällä lopuksi sekä ylä- että alahuulelle hieman väriä.

 

Kyllä, mä vaan edelleen tykkään gradient-huulista..

 

Mahdollisesti koko joukon kummallisin puna ona 234 Brick Fashion Week, joka on nimensä mukaan reilusti ketsuppisen sävyinen tiilenpunainen cremepuna. Ensin mietin pitkään sävyn eksymistä kevätpussukkaan, mutta nähtyäni sävyn oranssiin taittavat sävyt auringonvalossa, ymmärsin.

Tämä puna ei ole se, jolla kannattaa aloittaa ensimmäiset kokeilut punamaailmassa, mutta uskon että joku saattaa löytää tästä uuden suosikkinsa!

 

Hieman hankalasti jo viidesti puhdistetuilla huulillani toistuva 136 Flamingo Elegance on juuri siinä rajalla, onko se liian vaalea vaiko juuri täydellinen. Suosittelisin vaaleaihoisia kokeilemaan tätä kuultopunaa omaksi "täydelliseksi" nudepinkikseen. Joidenkin makuun sävy saattaa olla liian hempeä, mutta näen sävyssä ja sen keveydessä valtavaa potentiaalia.

Toisin kuin hetki hetkeltä epäonnistuneemmalta vaikuttava kuva antaa ymmärtää, on puna tasavärinen creme ilman turhaa kimmellystä tai shimmeriä.

 

Viimeisessä punassa pientä shimmeriä puolestaan on, mutta se katoaa huulille levitettäessä huomaamattomiin. Tummaverikköjen meikatumpi "nude" on sävy 453 Rose Creme. Erittäin luonnollisen näköinen puna on koostumukseltaan läpikuultava ja kosteuttava. Tämä on hieman kuin sen suosikkinudeni astetta aikuisempi isosisko.

Luonnostaan tummemmalle hipiälle ja piirteille tämä on hintaluokassaan nappiostos.

 

Minkä näistä kuudesta punasta ottaisit itsellesi?

Kommentit

Eldred (Ei varmistettu)

Miten arvioisit huulipunien pysyvyyttä verrattuna esimerkiksi MACin puniin?

Saara S.
Saara Sarvas

Se riippuu aivan täysin M.A.C.:in punasta ja tuotelinjasta, mutta mielestäni kestävyys-korrelaatio on melko suoraan verrannollinen tuotteiden hintaeroon :P Macien creme-punat peittävät ohuemmalla kerroksella ja pysyvät tämän takia paremmin paikoillaan ja mattapunat, jotka ovat muuten hieman vaikeammin huulille levittyviä, ovat "kuivempia" ja täten myös kestävämpiä.

Torey
Näissä neliöissä

234 Brick Fashion Week iski heti meikäläiseen! :)

Jezba (Ei varmistettu)

Ite ottaisin ton melkeen liian vaalean flamingo-pinkin!

Tosin pakko hehkuttaa, että uusin huulipunasuokkari löytyi rimmeliltä. Livboksin mukana tuli provocalips-sarjan puna joka oli kivan nudepinkki. Yleisesti kaikki (ainakin markettituotteiden)"kestää pusuttelun ja ydinpommin"-punat ei tod kestä yhtään mitään, vaan ne lähtevät joko siinä pusuttelussa tai viimeistään syömisen yhteydessä, yleensä jo juomisessa.
Iskin tätä joskus puoli 1 aikaan päivällä, ja vielä 11 aikaan illalla tuotetta oli lähes kaikki paikoillaan. Edes runsas syöminen ja juominen ei ollut vaikuttanut mitenkään, pusuttelua en tullut testanneeksi tuona päivänä. On kyllä ollut ahkerassa käytössä tuon jälkeenkin, eikä mieheltä oo tullu mitään "yäk mitä tahmaa sulla on taas huulissa eikai siit jääny mitään väriä??"-kommenttia. :)

Minttu-Maaria (Ei varmistettu) http://nainentummissa.blogspot.fi/

Mä en tykkää noiden punien koostumuksesta, koska tuntuvat liikaa. Ei siis tunnu paksulta eikä voidemaiselta, mutta jotenkin vaan tuntuu koko ajan vähän siltä kuin olis laittanut liikaa punaa vaikka ei olekaan. Ja punien tuoksu on myös liian voimakas eli nää punat ei ole yhtään mun makuun, paitsi tietysti sävyiltään :) Tuo Rose Creme olis just mun sävy!

Pirkon Paletilta (Ei varmistettu) http://pirkonpaletilta.purkkimafia.fi

COCORICO! Sanoisin, että nyt näyttää löytyneen kutakuinkin täydellisen punainen mattapuna. :)

jonskiiiii (Ei varmistettu) http://colorfullraindrop.blogspot.fi/

kaikista eniten noista väreistä kiinnosti 227 hype. Olen pitkään etsinyt täydellisen orsanssia mattapunaa (jota oikeasti tuntuu olevan tosi vähän kaupoissa..) mutta eiköhän tuo yksilö pääse meikkipussiin mukaan!

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Jos jää yli, äipälle ketsuppipuna, kiiiiitos ;)

huulipunistakiinnostunut (Ei varmistettu)

Minkä sävyselle/väriselle iholle suosittelet oranssia punaa? :)

minäkinolenkiinnostunut (Ei varmistettu)

Olisi kiva lukea postaus, jossa olisi erisävyisille kasvoille/hipiälle ehdoteltu sopivan sävyisiä huulipunia, olen ihan hukassa, että mikä mahtaisi sopia edes vähän tähän omaan pärstään :D Nimenomaan tuo oranssi kiinnostaisi minuakin :) Jos vaikka saisi vierailevia kasvoja esittelemään eri sävyjä? :D

:) (Ei varmistettu)

kyllä! tällainen ois mahtava postaus.

LovetheGlam
eternal blush

Minkä sävyistä punaa suosittelisit aivan vaalealle iholle (melkein valkoinen)? :D

Ja toinen ei aiheeseen liittyvä kysymys. Voisitko tehdä jutun meikinpohjustuksista? Itseäni kiinnostaisi enemmän suihkeet, mutta myös pohjustusvoiteet.

tao (Ei varmistettu)

tämän 330 Cocorico punan käyn ostamassa välittömästi ja sitten kun hammasraudat lähtee ennen kesää palkitsen itseni macin ruby woolla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.