Video: Pinkki ihme - BeautyBlender

Saara Sarvas

Tää on mun lemppari BB-lyhenteellä kulkeva tuote kautta aikojen :D Omani tilasin ja ostin jostain hollantilaisesta verkkokaupasta, mutta n. 20e hintaan se kulkee kotiovelle beautybayn kautta. Klikkaa vaikka tästä. Ai niin ja katso vielä tämä video jos mietit, miksi tuollainen pieni pinkki sieni olisi muka tarpeellinen kenellekään:

 

 

 

Jos pinkki väri ei lämmitä, tuotteesta löytyy myös valkoinen Pure-versio, joka ei eroa alkuperäisestä muun kuin värinsä puolesta. Pinkki säilynee käyttökelpoisen näköisenä pidempään, sillä valkoisessa sienessä kellertävät meikkivoidejäämät ovat  hieman karun näköisiä.

Loppukevennykseksi vielä video sienen pesusta:

 

 

 

Kommentit

Ceci (Ei varmistettu)

Dammit, BF näille naureskeli Kööpenhaminan Sephorassa, ja nyt kiroan itseni kun en ostanut yhtä. Eikös se ollut että tolla pienemmällä päällä on hyvä laittaa vaikka peitevoidetta? :)

Kristiina S (Ei varmistettu)

Suomessa ainkin bazaar.fi myy Beautyblendereitä. Itse ostin sieltä ja olen erittäin tyytyväinen :)

Chatte (Ei varmistettu)

Vastaavia on ollut H&M:lläkin myynnissä jo jonkun aikaa! Hiukan erilainen malliltaan, mutta löytyy suippo kärki, ja tuollainen laakeampi levityspää kuitenkin. Itse omistan sellaisen, hommasin sen silloin, kun ekan kerran kuulin BeautyBlenderistä. Eikä taida aivan yhtä hyvä olla, mielestäni H&M:n sieni ei laajene kastuessaan, eikä myöskään ole yhtä pehmeä... :/

Alcoolise (Ei varmistettu)

Ostoslistalla ollu jo jonkin aikaa, Raskis vaan laittaa tilaukseen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi, suosittelit joskus hyviä ja laadukkaita pinsettejä, mutta en löydä sitä postausta tai muista merkkiä. Mitkähän ne mahto olla ja mistä sellaset vois hankkia? Kiitos jo etukäteen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi! Osaisitko/voisitko laittaa ''opetusvideo'' ranskanletistä joka taitetaan sisään ne loppu hiukset, sillä tavalla, että aloitetaan ylhäältä ja sitten se loppu menee tavallaan muitten hiusten alle? :D toivottavasti ymmärsit.. :D

Mada (Ei varmistettu)

Kommentoin ekaa kertaa blogiisi. :) Enpä ollut ennen kuullut koko sienestä mitään, joten videosta oli hyötyä. Vaikuttaa tosi kätevältä tapaukselta. Toi videonlaatu on muuten ihan älyttömän hyvä! Mukavaa katsoa noin tarkkaa kuvaa. :) Blogisi on mahtava! Kiitos siitä. :)

Markka (Ei varmistettu) http://markkas.blogspot.fi

Oon pihi kosmetiikan suhteen mutta beautyblenderin kanssa joskus repäisin. Enkä oo katunut hetkeäkään. Ehkä vuoden ollut käytössä sama blenderi ja hyvä on vieläkin. Mikään halpisversio ei ole vetänyt vertoja tälle. Ihan mieletön systeemi!

Jenkeissä näitä on kai tullut myyntiin mustinakin.

Saara S.
Saara Sarvas

Ceci, Kääk! No onneksi tuo 20e ei ole ihan maailmanloppu ja tulee kotiin asti! ^_^

 

Chatte, Jea, ne on sellaisia kiinteitä ja ei laajene yhtään, ei oikein voi samasta tuotteesta puhua. Harmi, sillä hinta on miellyttävämpi :B

 

Alcoolise, Mullakin se vaati jonkun vuoden verran tehokasta ryhtymistä >:D

 

Vierailija, Tweezermanit on huiput! Monista apteekeista löytyy ja muitakin jälleenmyyjiä löytyy varmasti googlen kautta :)

 

Vierailija, Kääk.. En välttämättä ymmärtänyt :D Löytäisitkö kuvan?

 

Mada, Tervetuloa kommentoivan kansan pariin! ^_^ Itseäni aina vähän kauhistuttaa videon tarkkuus, kun jokainen pienenpieni rypyn alkukin näkyy koko ruudun kokoisena :D

Saara S.
Saara Sarvas

Markka, Jee, hyvä kuulla että se on palvellut noin pitkään!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Heip!

Mulla olisi toiveissa postaus tummien silmänalusten peittämisestä, ja tarkoitan tällä Oikeasti tummien silmänalusten peittämistä :D luulen etten ole ainoa, joka kamppailee asian kanssa, eikä pikaisella selauksella tällaista aihetta blogistasi löytynyt!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ooh! On varmaan pakko tilata tuollainen! Kuulostaa ja näyttää hyvältä! :)

Asiasta kukkaroon; olisko sulla Saara suositella jotain hyvää kosteusvoidetta meikin alle? (Ei mielellään mitään huippukallista kamaa :D) Mä en oo koskaan käyttänyt meikin alla mitään voiteita ja mietin, että josko olisi aika alkaa käyttämään. Mä en vaan tykkää ylipäätänsä MISTÄÄN rasvoista, kun ne on niin, noh rasvasia :D En pidä siitä tunteesta, mikä jää, kun on rasvannut ihon. Sellaiset rasvat/voiteet on lemppareitani, jotka imeytyvät supernopeasti, eikä jätä ihosta sitten sellaista tahmaista ja rasvaista.

MiiaZiko.

Äh nyt niin tekis mieli ostaa itselle tuollainen ;/

Melyth (Ei varmistettu)

Ebaysta saa kotiinkuljetettuna parin euron pintaan, ajaa asiansa ;) Ebaysta saa myös kahden euron pintaan stippling brushin joka on syntisen pehmeä. Vinkkinä vaan sellaisille jotka eivät välttämättä halua kokeilematta maksaa isompia summia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Myös Gina tricot myy noita samantapai

Vierailija (Ei varmistettu)

Heissan. Täytyy kysässä nyt vähän kokeneemman neuvoa :) tää nyt ei liity meikkisieniin mitenkään, mutta kiva tähän uusimpaan postaukseen laittaa kysymys :) jos/kun oot käyttäny sally hansenin lakkoja, niin onkohan sulla samaa ongelmaa kun mulla että ihan seuraavana päivänä lakka ihan lohkeilee kynnen kärjistä. päällyslakkana mulla on ihan perus mavalan top coat. vai onko sally hansen niin ranttu että pitää olla omaa sarjaa top coat myös?? ajattelin kuitenkin hinnan perusteella tämän olvean ihan hyvä lakka. muuten ihana, hyvä levittää ja kuivuu nopsaan. kaks ohutta kerrosta laitoin,että ei pitäs olla ylilakkauskaan se vika :) kiitos jo etukäteen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin ja kyseessä siis gem crush. muut glitterlakat ei oo tällälailla halkeilleet.

Iips (Ei varmistettu)

Ei hittolainen nainen, blogisi on todella antoisa monessa mielessä! Olen saanut blog(e)istasi vuosien mittaan toinen toistaan käyttökelpoisempia kauneusvinkkejä. Pidän siitä, että suosittelet vain aidosti hyviä hankintoja, etkä mainosrahojen toivossa hehkuta pintapuolisesti eri juttuja. Tuntuu tosi hyvältä, kun ei yltiöpäisesti harrasteta turhaa kuluttamista ja tavoitella tuotteiden ostamisella jotain saavuttamatonta ideaalikauneutta, vaan suhtaudutaan kauneudenhoitoon käytännönläheisesti, pohditaan eri vaihtoehtoja ja hyväksytään oma itsensä. Mielestäni on siis loistava idea vertailla esimerkiksi alkuperäistä tuotetta ja siitä tehtyjä rip-offeja. Olet ihan pro!

Ja parasta on tietenkin blogin huikean huumoripitoinen ja hyväntuulinen fiilis! Kiitos siis!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Saara! Kiitos ihanasta blogista! Jopa aika vähän meikkauksesta innostuneena olen oppinut jo yhtä ja toista ja innostus on alkanut kasvamaan.. : )

Kasvojeni suuri ongelma on tosi tummat silmän aluset (ei johdu unen puutteesta tms) jotka ovat olleet aina läsnä. Olen kokeillut jos jonkin laista niksiä, mutta ei ole vielä löytynyt oikeasti toimivaa (ja sellaista että ei olisi sentin paksuisesti peitetavaraa silmien alla). Ja olen jo 32 v..

Olisiko sinulla hyviä neuvoja tummien silmän alusten suhteen? Olisi upeaa jos jaksaisit tehdä jonkun tutoriaalin aiheesta.

MiiaZiko.

Ajattelin kokeilla tuota ginan omaa aluksi millainen se on,että ajaako asiansa,jos ei niin tilaanpas sitten tuon paremman ;) eli tänään kokeillaan halvempaa versiota.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ebayssa on näitä todella halvalla, mutta osaatko sanoa onko nuo "merkittömät" samalaisia? Ainakin on ihan saman näköisiä :)

rone (Ei varmistettu)

Moikka, eli mistä saisin ton tilattua Suomeen ja sillain vielä ettei kestäis toimituksessa enempää ku 2 viikkoo? :) Mistä itse tilaat ja onko ollut minkä hintainen yhteensä postikulujen kanssa?

Kommentoi