Viikon valinta: Kevin Murphy FULL.AGAIN

Saara Sarvas

Kuten edellisessä hiuspostauksessa mainitsin, Kevin Murphyn FULL.AGAIN ansaitsee ihan oman postauksensa, koska se on huippukamaa. Tuotekuvaus lupaa seuraavaa:

"Painoton, kosteuttava ja yksittäisiä hiuksia paksuntava muotoiluvoide, joka luo luonnollisen liikkuvan ja erittäin runsaan sekä ilmavan tyylin kaikkein hennoimpiinkin hiuksiin."

Mun hiukset eivät ole ne kaikista hentoisimmat, mutta ei näiden kanssa mitään juhlaakaan ole toimia.. Pidennyksistä luopumisen jälkeen tämä tuote on ollut suuressa osassa nostamaan uskoa omien hiusteni mahdollisuuksiin näyttää hyvältä! Tuotteessa on useita kosteuttavia öljyjä, mehiläisvahaa, sekä vesiliukoisia rayon-kuituja, eli viskoosia, joka tarttuu hiuksen keratiiniin ja tekee ihmeitä.

 

 

Saadaksesi tuotteesta irti täydet tehot, kannattaa oikeaa määrää hieman tunnustella. Liian ronski levitys kostautuu hieman.. Tahmaisen ja karhean tuntuisina hiuksina, joita ei ole helppo harjata, saati sitten muotoilla! Oikeallakin määrällä hiukset saavat reippaasti enemmän rakennetta ja tarttumapintaa, mutta tunne on enemmän turvonnut kuin karhea.

Omiin hiuksiini riittää pituuksiin levitettynä hyvin n. euron kolikon kokoinen töräys putkilosta. Jos kuitenkin tiedän muotoilevani hiukset luultavasti kokonaain tai osaksi kiinni ja haluan todella rajua volyymia, levitän tuotetta puolitoistakertaisen määrän, lähes tyveen asti. Mitä ylemmäs tuotteen levität, sitä rajumpi efekti luonnollisesti on.

Tuote on lämpöaktiivinen, eli vaatii föönausta toimiakseen oikein!

Ainoat pienet miinukset annan epäkäytännöllisestä purkista ja tuoksusta. Tuote on niin paksua, että purkkia saa kohdella lähes väkivalloin, ennen kuin voide tulee ulos ja silloinkin määrän hallinta on turhan hankalaa. Tuoksu taas muistuttaa minua epämiellyttävistä mummoista.. Ei sellaisista ihanista pullantuoksuisista, jollaiset meillä kaikilla on ;)

 

 

Suosittelen FULL.AGAINia lämpimästi kaikille, jotka katselevat muiden tuuheampia hiuksia katkerana ja kokevat vihan tunteita omaa ohutta pehkoaan kohtaan.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä tuota saa ostettua?:)

Krisyaaa (Ei varmistettu)

Oi mistä ihmeestä tollasta ihmeainetta saa? Kampaamoistako?

Saara S.
Saara Sarvas

Kampaamoista löytyy ja olen ehkä nähnyt myös hairstoren henkisissä tuotteita laajasti myyvissä liikkeissä! Tarkkoja paikkoja en valitettavasti osaa neuvoa, koska omat tuotteeni ovat peräisin PR-firmoilta tai suoraan tukkuliikkeistä :(

Stara (Ei varmistettu)

Nettikaupoista löytyy googlaamalla :) Totta tuhiset tuosta pakkauksesta, itsellä on leave in protektion samanlaisessa purkissa, mutta se neste taas on sellaista litkua, että jos ei muista olla oikein varovainen niin koko tuote on lattialla sormien läpi valuneena. Ja se haju! Toivottavasti kenenkään mummo ei haise siltä! Saman puljun Damagemanager suoristusraudan alla taas on ollut huippu tuote, se on sentään suihkepullossa.

Vierailija (Ei varmistettu)

saisin einstein kampauksen jos kokeilisin tota tähän lyhyeen malliin :D

phocahispida

Huh, onneksi on paksu tukka, kiitos rahtusen itäverta.

Olen maailman laiskin tukanlaittaja. En edes omista hiustenkuivaajaa. Pesen tukan kerran viikossa.

Voi anteeksi äiti, et ole varmaan tehnyt mitään väärin, en vain jaksa tehdä tuolle turkilleni mitään. Pitäisikö tästä potea huonoa omaatuntoa? :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Oisko mahollista jos tekisit postauksen siitä miten käytät tota tuotetta(millaisten kampausten tekoon yms)? :) itse en nimittäin osaa tehdä yhtään mitään omalle ohuelle ja luonnonkiharalle tukalle

ninnuska (Ei varmistettu)

pystyisitkö kertomaan mikä avuksi, kun hiukseni ovat ihan älyttömän rasvaiset. kun kuivaan hiuksia suihkusta tullessa ja kun laitan/muotoilen, sormiin jää todella rasvainen tunne ja kun käyn illalla suihkussa ne näyttävät jo aamulla todella rasvaisilta ja likaisilta. käytän kuivashampoota mutta ei haluttaisi käyttää sitä niin hirveitä määriä.

vastauksesi olisi todella tärkeä ja siitä olisi paaaljon apua! kiitoksia etukäteen! :)

kampaajahko (Ei varmistettu)

Moikka Saara! Vanha postaus, mutta tuli tosi hyvä mieli! Itse hiusalaa opiskelevana ja koko ikäni hennoista hiuksista kärsineenä olen enemmän kuin onnellinen, kun kuulen uusia vinkkejä hiusten "tuuhentamiseen" ! Pidennyksiin en ole vielä lähtenyt, mutta aikalailla kaikki muu on kokeiltu - paitsi tämä tuote! Odotan innolla, mitä tapahtuu hiuksilleni, kun posti tuo oman Kevin Murphyni! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.