When in doubt, freak them out

Saara Sarvas

Kaksi päivää neonkeltaisissa hiuksissa on tuottanut Haussilalle erittäin paljon jännittäviä kokemuksia. Pitkiä katseita, osoittelua, rakastumista, päivittelyä, ihastusta, kateutta, inhotusta ja kyseenalaistamista. Mitä tästä opimme? Jos yhdet neonkeltaiset hiukset sekoittavat maailmaa edes sekuntien ajan näin kovasti, oli koko sessio sen arvoinen.

Tässä siis kuvia perjantai-illalta. Päivän mietelause ja tämän kuvasarjan otsikko tulee suoraan Sharon Needlesin suusta:

When in doubt, freak them out.

p.s. Maybelline-kilpailun voittajat on arvottu ja tiedot lähetetty eteenpäin maahantuojalle, joka ottaa onnekkaaseen viisikkoon yhteyden. Jos puolestasi haluat perjantai-iltapäivänä seilaamaan itämerelle meikäläisen seurassa, ole kuulolla heti huomisaamuna! ^_^

Kommentit

Epätasapainoilua

Pirun päheitä kuvia. Ja tukka kans!

 

Hdlslsha (Ei varmistettu)

Ei se ole keltainen vaan vihreä!

ryms (Ei varmistettu)

Upea tukka! Mistähän tuollaisia huikean hienoja aurinkolaseja saa?

Iiia (Ei varmistettu)

Tuo tukka on vaan NIIIIIN upea. Piste. Haluaisin itsellenikin jos päänahka vaan kestäisi kaiken tuon värjäyksen. :(

Otsikko (Y) ja melkoinen tukka!

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.purkkimafia.fi/

To tukka on NIIIIIIIIIN HIENO..! Haters gonna hate ja niin edelleen (niille kauhistelijoille) :D

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

Nuo keltaiset/vihreät hiukset sopivat Markulle nìiiin hyvin! Ja kuvasarja on hieno. Eka kuva sopisi mihin lehteen vain. Mahtavuutta!

OonaV (Ei varmistettu)

Gremlins <3 Ihana paita!

Ellukiittää (Ei varmistettu)

Hei Saara. Yritin etsiä sinulta Glamglow -tuoteryhmästä blogikirjootusta, mutta en ainakaan löytänyt Googlenkaan avulla. Olisi hienoa jos saisi sinulta suosituksia ja kommentteja kyseisestä tuotteesta. Ja itse en ole ainakaan löytänyt, että mitä eroa niillä kaikilla mutanaamioilla on, koska kaikki tuntuvat lupaavan sitä samaa epäpuhtauden ja ihohuokoseten pienentymistä. Ja siitä silmänympärykselle tarkoitetusta tuotteesta, joka on niissä hauskoissa annostuksissa (niinkuin yleensä piilolinssit) niin siitä olisi kanssa hauska kuulla mielipidettäsi. Sillä on muuten tyrmäävän sädehtivä pakkaus!

keskimääräinenvaltavajänis (Ei varmistettu)

Mistä noita upeita Gremlins-paitoja riittää? :D Mainion sarjakuvamainen kuvasarja poseerauksineen. Ehkä luonnottoman siisti hiusväri vielä lisää epätodellista manga-fiilistä.

Kommentoi