When the night falls

Saara Sarvas

Yöt olivat ennen ahdistavia ja pelottavia, mutta nykyään rakastan niitä.

Yöllä kukaan ei soita ja vaadi huomiotasi, ellei todella tarvitse apuasi. Yöllä saan olla ja tehdä omia asioitani. Voin maata sängyssä vaikka aamuun asti omien ajatusteni kanssa, eikä kukaan keskeytä. Ei edes Whatsappin käskevä kilinä.

Toisinaan joku toinen yöeläin saattaa kokeilla kepillä jäätä ja aloittaa keskustelun yhteisöpalvelun suojissa, mutta koko muun aikavyöhykkeen nukkuessa kommunikaation säännöt ovat erilaiset. Ajatukset juoksevat eri tahdissa kuin päivällä ja keskustelukumppani on kuin rikostoveri. 

Nyt pitäisi nukkua, mutta täällä me vain istutaan molemmat, tietokoneen valo kasvoilla hohtaen.

Tuskastuttavin hetki yöstä on kuitenkin se, kun tajuat että unta on turha metsästää vaikka apuvoimina olisi kissat, koirat tai kanilauma. Jos on onnekas, herätyskello ei soi seuraavana aamuna laisinkaan. Silloin voi päästää itsensä valloilleen, koska yöllä kaikessa on jotain vähän tavallisesta poikkeavaa.

Yöllä tekee aina asioita, jotka eivät koskaan päivänvalossa juolahtaisi mieleen. Voi vaikka maalata itsensä siniseksi ja tuntea olevansa jonkinlainen supersankari. Voittamaton ja upea.

Tai miten niin vain tuntea? Ehkä yöllä olen oma itseni ja päivisin vain leikin olevani joku Saara.

Shh...

 

p.s. Huomenna luvassa yöllinen video tämän lookin rakentamisesta.

Kommentit

Lullah

Ooh tosi siisti! Mä tykkään! Muuten semmosta tässä pohdiskelin, että onhan asiat niinkuin pitää, jos arvontapakettia ei ole kopsahtanut postiluukusta, tai noutoilmotusta?

Jezba (Ei varmistettu)

Ei ole munkaan arvontapakettia näkynyt, eli et ole ainoa. :)

Itse meikki on aivan hävyttömän hieno, olis sairaan upea johki halloween-juhliin tms.

Saara S.
Saara Sarvas

Ja hmmm Jezba, eikös sinulle ollut tulossa siveltimiä? Tsekkaan, missä nekin pyörivät! :)

Jezba (Ei varmistettu)

Juu sen day to night-setinhän onnetar mulle muistaakseni soi. :)

Saara S.
Saara Sarvas

Hei hoi! TT-palkinnot lähtenevät liikkeelle tällä viikolla, eli niiden kohdalla ei vielä kannata repiä pelihousuja - vaikka mieli ehkä tekisi ;D Tästä viivästyksestä syyt lankeavat täysin minun niskaani... Pahoittelut!

 

Lullah

Ei se mitään, pohdin vain että onhan varmasti oma vastaukseni lähtenyt ja osoite mennyt oikein :D Uus tukka oottaa Tangle Teezeriä ja kauhukseni huomasin pari pv sitten, että ponnari katkonut hiuksia hirveästi, joten invisibobletkin olisi tarpeen :D

Torey
Näissä neliöissä

Salainen supersankari neiti Unicorn! ;)

JennaMK (Ei varmistettu) http://terksulife.blogspoti.fi/

Yksinkertaisesti WAU!!

eviela
NOT A Wonderland

Miksi mun ensimmäinen ajatus oli: Kuinkahan vaikeaa tuon pois peseminen oli? :D

Saara S.
Saara Sarvas

No meni siinä ainakin 6-7min, melko työlästä siis ;D 2h valmistelu ja kaikki on ohi minuuteissa.. FML.

Miaminttu (Ei varmistettu)

Ihan hillittömän upea tämä!! (hetki, jolloin yksi huutomerkki ei vain ole tarpeeksi)

Aisha J
Aisha

Huima! Kaunis!

jenniee (Ei varmistettu)

Aivan uskomattoman upea!!! Ps. Tulit aamulla mieleen kun huomasin että telkkarista kanava neloselta tulee my little pony joskus 7-8 aikaan! :))

annitin (Ei varmistettu)

Siis W A U U ! ! !
Oon sanaton.

Emmi L. (Ei varmistettu)

Wau! En tiedä mitä sanoa!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Annemaris

Jes, jes ja vielä kerran jes! Nämä postaukset on ihan mahtavia Saara =) Bonuspisteitä vielä siitä, et päästään myöhemmin näkemään miten tää lookki tehtiin! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

iha mieletöntä!!

mä oon nyt jotenkin pitkästä aikaa innostunu leteistä ja mun tekis mieli kokeilla erilaisia. yritin etsiä täältä lettipostauksia/tutoreita, mutta en niitä löytänyt! ootko tehnyt sellaisia, ihan kuin muistelisin joskus niitä täällä nähneeni! :)

Tä on kyllä huima! Ihana värimaailma :)

HeidiB (Ei varmistettu)

Aivan MAHTAVA!

Yöeläjänä niin allekirjoitan tuon tekstin! Yöllä syntyy kaikkein parhaat asiat. Yöllä kirjoitetaan esseet, opinnäytetyöt ja blogipostauksen. Päivällä mitään saa aikaan.. Kun vielä olisi niin onnellisessa asemassa, että aamulla ei tosiaan tarvitsisi herätä aikaisin.

Tuula-Äippä (Ei varmistettu)

DramaQueen. Teatteria. Upea meikki ja yön ahdistava tunnelma kuvissa. Vähän pelottavakin. Niinkuin se Venetsiasta otetun kuvan yksisarvisnaamio, joka ei ollutkaan ystävällinen....

erikaw (Ei varmistettu)

Ihana, upea Saara! &lt;3
Mä oon ollut sun blogin lukija ööööö, noh kauan! Vuosikausia! Siitä asti kun sä olit pieni, vaaleatukkainen tytönhupakko! :)
Aivan mielettömän upeeta kädenjälkeä. Mä kateellisena katselen erityisesti noita masu-asukkien kotien maalauksia..
Mun pieni poitsukka on nyt kohta 4kk ja jos mä vielä joskus kolmannen mukelon pyöräytän, niin toivon todella pääseväni sun maalattavaksi! :)
Haluaisin semmoista kysellä näistä vartalomaalauksista (jos viitsit ja jaksat vastata), että kuin kestäviä nää on käytännössä?
Täytän ensi kesänä 30, ja oon suunnitellut mun tulevia kolmekymppisiä jo varmaan 10 vuotta! :D
Mä haluan järkätä megabileet leffa-teemalla, ja JOS saan karistettua siihen mennessä nää raskauskilot (huimat 5kg), niin mun on saatava olla Avatar!
Tosin, mulle ei mikään spandex-puku riitä vaan haluaisin olla ihka-aito Avatar vartalomaalauksineen päivineen.. Jotenka kysymys kuuluu: Jos mä etsin jonkun paikan/ihmisen, joka osaa musta Avattaren luoda, niin kestääkö nää maalit iholla yhdet juhlat? Vai täytyykö mun vaan seistä paikoillani jossain nurkassa ja toivoa, ettei kukaan koske muhun? :D Olis tietty kiva, jos vois ihan normaalin rajoissa liikkua ja juhliakin! :) Ja missäköhän päin pk-seutua tämmöistä maalauspalvelua olis tarjolla? :)

jeni (Ei varmistettu)

OO oot todellinen supernainen, niin taitava - JA KAUNISKIN!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.