Yliminä à la Sarvas, eli täydellisen nudemeikin kulmakivet

Saara Sarvas

Marraskuun Trendistä löytyy yhden nerokkaan kauneusguru-osion ( ;)))) ) lisäksi mainio kauneusjuttu Yliminä, joka kertoo täydellisen nudemeikin kulmakivistä. Jutusta löytyy ihania tuotevinkkejä, jotka inspiroivat minua kaivamaan omista kätköistäni vastaavat sävyt pihistä tai panosta -hengessä.

Tämän listauksen voisi laskea minun tämänhetkisiksi versiokseni "must have" -sävyistä ja tuotteista nudemeikin kohdalla.

 

Täydellinen nudepuna

Kuten monesti olen kertonut, on nudepuna hyvin suhteellinen käsite. Toisille nude tarkoittaa ihon sävyistä ja huulet vaalentavaa väriä, toisille (lue: itselleni) taas huulten luonnollista sävyä korostavaa punaa. Omat valintani ovat:

 • M.A.C. - Kinda Sexy
 • Maybelline Color Elixir - Caramel Infused
   

 

Täydellinen seerumi

Olen palannut takaisin luonnonkosmetiikan pariin ihonhoitoni osalta ja juuri tätä juttua koskien mietin, mitkä seerumit tekevät ihoni pinnasta kaikista napakoimman tuntuisen. Vastaus oli selvillä yllättävän nopeasti - toinen seerumeista on vanha tuttu ja toinen tällä hetkellä testauksen alainen, somessa kovasti rummutettu uutuus:

 • Mia Höytö - Lumous
 • Supermood - Egoboost One Minute Facelift Serum
   

 

 

Täydellinen ripsiväri

Täydellisen ripsivärin löytäminen on melkoista henkimaailman hommaa.. Jokaisen silmää miellyttää erilainen lopputulos ja käyttäjän omien karvojen pituus, paksuus, taipuisuus ja tuuheus vaikuttavat siihen, millainen massa ja harja ovat ne parhaat juuri hänelle. Itselleni täydellinen ripsiväri on se, joka pidentää, erottelee, pitää taivutuksen paikoillaan, eikä leviä päivän riennoissa. 

 • Lancôme Grandiôse
 • IsaDora Flashing Volume

Pidän edelleen valtavasti Lancômen Grandiôsesta, mutta myönnetään, että suosikkieni joukkoon on viime viikolla noussut uusi tulokas, jota olenkin väläytellyt teksteissäni pitkin viime viikkoa.. Siitä lisää huomisessa postauksessa!
 

 

Täydellinen nudelakka

Kynsillä nude toimii aina. Oikean sävyisen lakan löytyminen on kuitenkin pientä arpapeliä, toiset värit kun näyttävät eri sävyisen ihon rinnalla todella kellertäviltä tai kuolleen kalmaisilta.. Tässä pari hyvin neutraalia ja keskenään melko erilaista suosikkisävyäni, jotka olen huomannut kuvauksissa melko universaaleiksi:

 • L'Oréal Paris "geelilakka" 001 Stay Nue
 • Kure Bazaar Corso 22

 

+ Salainen ase

Jos jollain teistä ei vielä ole IsaDoran ihonsävyistä kajal-kynää sävyssä 56 Blonde, mene ostamaan se itsellesi pikkujoululahjaksi. Myös vastaavat värit hyväksytään.

Ei ole mitään huomaamattomampaa ja edullisempaa kikkaa, joka kirkastaa katseen ja suurentaa silmiä. Tämä kajal toimii jokaisen meikin viimeistelijänä, enkä ole vuosiin tehnyt yhtäkään meikkiä kuvauksiin tai muillekaan asiakkaille ilman tämän kynän tai jonkun muun kajalin levittämistä.

Trust me, meikkaustapasi saattaa mullistua kertaheitolla.

p.s. Trendin jutusta löytyy vinkit aivan toisenlaisiin tuotteisiin, eli kannattaa toki vilkaista myös se läpi, ennen kuin kuu vaihtuu ja lehtihylly päivittyy ^_^

Kommentit

annannanna (Ei varmistettu)

Kiva postaus! :) Nyt päätin kysyä kun on aina mietityttänyt, että miten käytät asiakkaiden kanssa kajalia tai ripsiväriä? Tarkoitan siis sellaisia tuotteita jotka "osuvat" silmään? Eli siis miten huolehdit ettei eri asiakkaiden bakteerit siirry toisille/pilaa tuotetta? Toivottavasti selitin ymmärrettävästi :)

MS / Beauty Highlights (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Mä suosin usein nudemeikkiä, varsinkin vapaapäivinä :) Rennoissa vaatteissakin on kiva näyttää huolitellulta, mutta ei kuitenkaan meikatulta. Vapaalla jätän usein ripsivärin laittamatta, mutta beigen sävyistä luomiväriä saatan silti sipaista kirkastamaan katsetta. Mun täytyy olla työssäni niin huoliteltuna, että jos saan yhdenkin päivän olla ilman silmämeikkiä, hyödynnän tilaisuuden aina kun mahdollista.

Nuo nudelakat näyttää muuten ihanilta! Mulle iskee aina keväisin nudekausi kynsille. Tähän aikaan vuodesta käytän tummempia sävyjä. Viime aikoina oon paljon lakkaillut luumun, punaisen ja ruskean sävyillä :) Taitaa violettikin olla vilahtanut.

Janskuliini (Ei varmistettu)

Hetkinen.. siis miten tuota kajal-kynää käytetään? :D Oon ihan aikuinen ihminen (ja kai mua jopa naiseksi voisi kutsua), mutta olen auttamattoman surkea meikkien kanssa. Oli ihanaa löytää tämä blogi (!!!<3) ja olisi ihanaa löytää lisäksi jotain vinkkejä meikkailuun! Jatkan lukemista.. ;-)

sonjamaria (Ei varmistettu) http://sonjaslifestyle.blogspot.fi/

Noniin, nyt lähti viimestään tuo Maybellinen huulikiiltopunahärveli mukaan! Kattelin tuota jo pari päivää sitten, ja vakaasti mietin minkä sävyn haluaisin... Nyt on valinta aika selvä. Nudesävy, joka ei näytä halvalta ja kamalalta.

Riia (Ei varmistettu)

Aiiivan paras toi Isadoran Nude, hain muutama viikko sitten tuon kun osui Karkkipäivässä joku Sannin juttu silmään, on kyllä piristänyt huomattavasti mun haamuaamuja! Janskuliini, sitä kynää siis laitetaan alaluomelle ´sisärajaukseksi´, ja se tosiaan avaa silmät niin että väläyksessä näyttää virkeämmältä :D

neuu (Ei varmistettu)

Itse käytän Isadoran sijasta Benecosin nudekynää. Maksaa yleensä noin 5e, joten sopii mun budjettiin sekä luonnonkosmetiikan suosimiseen vallan mainiosti. Suosittelen kaikkia kokeilemaan!

dews (Ei varmistettu)

Mä olen ratkaissut tuon nudepuna-dilemman niin, että ne ihonväriset punat ovat nudeja, kun taas ne huultenväriset ovat MLBB- eli "my lips but better" -punia.

RiRi (Ei varmistettu)

Moikka! kysyisin erästä itselleni epäselväksi jäänyttä asiaa. Ihoni on hormoonimuutosten jäljiltä 'herkkä sekaiho' ja olen panostanut ei ihoa tukkiviin tuotteisiin. MUTTA, mistä tiedän eron tukkeutumisesta ja hormooni näpyistä? että tuleeko epäpuhtaudet esim.meikkivoiteesta vai puskeeko näppylät muista syistä? ymmärrän ettei selkeää vastausta varmaankaan ole, mutta onko jotain suuntaa antavaa vinkkiä, ohjetta?? kiitos jos ehdit antaa vinkkiä :)

eeva-erica (Ei varmistettu)

joku onneksi vinkkasikin benecosilta löytyvän isadoraa vastaavan kynän, koska mun suureksi pettymykseksi mun silmät ei jostain syystä kestä tota isadoraa ja alkaa välittömästi vuotamaan! täytyy siis metsästää seuraavaksi tuo benecosin katseen kirkastaja!

Kommentoi