Ladataan...
Saara Sarvas

Mä shoppailin Pariisissa lopulta ihan älyttömän vähän - kaikki rahat taisi mennä herkkuihin  ja viiniin :D. Tämä Bioderman hellävarainen puhdistusvesi oli kuitenkin ostoslistan kärkipäässä ja joku oli vinkannut siitä kyselypostauksessakin! Mistä oikein on kyse ja miksi sitä oli pakko saada?

Bioderma Créaline H2O on melkolailla täysin hajuton, hieman vettä liukkaampi puhdistustuote, joka tehoaa jopa vedenkestävään meikkiin. Tuote on kehitelty niin, että superherkätkin käyttäjät saisivat tehokkaan puhdistustuotteen.

Tuote ei vaahtoa laisinkaan, se on täysin saippuaton, sen pH on neutraali ja puhdistuksen lisäksi sen sisältämä kurkku-uute rauhoittaa ihon pintaa.

Erinäiset sanahirviöt välttäen voin kertoa simppelisti, että koostumuksen salaisuuten on se, että se sekä emulgoi ja poistaa lian ja meikin ihon pinnalta, mutta säilyttää silti sen kosteustasapainon ja hydrolipidikalvon. Ok, oli siellä yksi monsteri :B.

 

No toimiiko tuote oikeasti? Toimii! 

Mä ajattelin tuotetta ensin vain tosi hyvänä kasvovetenä, mutta muutaman päivän testauksen jälkeen olen aika vaikuttunut puhdistustehosta ja tunteesta, jonka tuote jättää iholle.

Valtava plussa siitä, että samalla tuotteella voi puhdistaa myös silmämeikin, eikä herkkä iho ärsyynny laisinkaan. Jos käytät kestävämpää ripsiväriä, kannattaa biodermaa käyttää runsaasti ja liottaa ripsiväri rauhallisesti pois.

Miinusta siitä, että tuotteen saatavuus on täälläpäin huono.. Itse hamstrasin kaksi 500ml pulloa reilun 18e hintaan ja pienen 50ml matkakoon noin kolmella eurolla.

 

Incistä löytyy: WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

Ladataan...
Saara Sarvas

No tässä ne nyt ihan oikesti sitten on! Sisävalossa hiukset ovat tuollaiset syvän persikan väriset ja ulkona taas aika hattaraisen pinkit. Mä tykkään näistä hullusti nytkin, mutta enemmän odotan muutaman pesun jälkeistä tasoittunutta ja haalistunutta sävyä.

Toisin kuin yleensä, homma on toteutettu 100% kotikonstein, eli vastaavanlainen kuontalo on varsin mahdollinen saavutus kenelle tahansa kotisohvalla luuraavalle :)

Tsekataanpa kuitenkin ensimmäisenä lähtötilanne, joka ei ollut kovin toimiva..

 

Ennen-kuviin kuuluva nyrpistys.. Tämä fleda oli siis erään yöllisen (totuus: kolmen yön) pelleilyiden tulos, joka ei jotenkin missään vaiheessa tuntunut ihan omalta. Halusin vähän tummentaa ilmettä pitkästä aikaa ja tein tuollaisen trendikkäähkön liukuvärjäyksen, joka ei toimi tippaakaan, kun pitää hiuksiaan 90% ajasta sotkunutturalla.

 

Latvat näyttävät iljettävän likaisilta, koska läträsin niihin muutaman ruokalusikallisen hiusöljyä pariksi tunniksi ennen vaalennusta.

 

Ensimmäisenä testiin pääsi siis uusi supertehokkaaksi tituleerattu vaalennusaine, jota kului koko hiusten vaalentamiseen 2 purkkia.

 

Paketin sisältä löytyi hanskat, hapetepullo, vaalennusjauhetta, vaalennusvoidetta, hi-shine -elixiriä sekä hoitoaine. Värin sekoittaminen pulloon sujuu nopeasti, mutta vaalennusjauheen kanssa kannattaa olla tarkkana - se on extrapölisevää mallia, eikä varmasti tee hyvää hengitettäessä.

Mä sain hiukset kahdella vaalennuskerralla noista tummimmista kohdista vitivalkoisiksi, mutta tummatukkaisten kannattaa miettiä muutamaan otteeseen, yrittääkö tätä kotona, vai marssiiko suosiolla kampaajalle. 

Värjääminen kannattaa aloittaa harjaamalla hiukset hyvin läpi ja levittämällä hartioille aukileikattu muovipussi. Itse nostin päälihiukset klipsin avulla ylös ja aloitin massan levittämisen tummiin kohtiin edeten rivi kerrallaan aina jakauksen kohdalle asti.

Vaalennusaine kannattaa ihan oikeasti levittää ja hieroa tyveen vasta vihoviimeisenä, sillä värjäämätön hius vaalentuu todella nopeasti ja tehokas vaalennusaine alkaa ärsyttää varsinkin herkkänahkaisia nopeasti.

Mä tykkään pullolla työskentelystä varsinkin, kun värjäilen omaa päätäni. Värin ollessa lopuillaan kannattaa käyttää subin myyjien kikkaa ja kopauttaa pulloa muutaman kerran ylösalaisin lavuaarin reunaan.

Itse annoin massan vaikuttaa tummimmissa kohdissa n. 20min ja levitin sen sitten tyveen 10 minuutiksi ja aiemmin vaaleisiin latvoihin 5min ajaksi.

Kun pesin hiukset ensimmäistä kertaa, latvassa oli vielä muutama tummempi kohta, jotka vaalensin taas heti uudestaan.

Vaalennuksen jälkeen iskin käteni hoitosävytteeseen.

 

Pastellihoitoaine on nimensä mukaisesti hoitotuote, jossa on suoraväriä, joka tarttuu hiuksen pintaan. Se levitetään kosteisiin hiuksiin shampoopesun jälkeen ja annetaan hiusten kunnosta riippuen vaikuttaa 5-15min. 

Itse valitsin 5min, koska supervaalennettu hius nappaa sävyt yleensä aika tehokkaasti. Tuubista luvataan tavaraa useaan käyttökertaan, mutta itse sain koko purkin käytettyä ensiyrityksellä. Ostaisinkin kotiin kaksi purkkia, toisen ensivärjäykseen ja toisen ylläpitoon!

Hiukset kannattaa värin levityksen jälkeen kammata harvapiikkisellä kammalla, että tuotetta on mahdollisimman tasaisesti kaikkialla.

Tasaisimman lopputuloksen saa varmasti aikaan hiuksissa, joita ei ole värjätty tai vaalennettu juuri ennen sävytystä. Omat hiukseni ovat nimittäin hieman kirjavat, kun osa hiuksista on paremmassa kunnossa, eikä väri meinannut tarttua niihin yhtä hanakasti. 

Oletan tämän sävyeron tasoittuvan muutamassa pesussa, kun väri haalistuu hieman.

Kirjavuus ei tosin omaan silmääni näytä yhtään pahalta, mieleen tulee enemmän joku pehmis tai mansikkavaahtokarkki ^_^

 

Miten edes sain tästä kuvasta epätarkan? Tuubissa on tavaraa reilusti ja lyhyeen ja hyväkuntoisempaan hiukseen sitä kuluu varmaan noin kolmasosa purkista.

 

Hoitoaine on koostumukseltaan todella helposti levittyvää ja geelimäistä, eikä se valu tai sotke. Pakkauksen mukana tulee käsineet, mutta itse en huomannut mitään värjäymiä käsissäni.

Jos sävyn kirkkaus pelottaa, voit myös sekoittaa pastellisävyyn normaalia hoitoainetta. Pidä vain huolta, että sotket värin tasaiseksi ja sekoitussuhde on sama koko pään alueella!

 

Varsinkin viimeisessä kuvassa näkyy tuo hieman epätasainen sävy oikein loistavasti. Se vaikuttaa lähinnä tahallaan raidoitetulta, mutta monen muun silmään se haalistunut vappuväri saattaa olla myös ihan oikea määritelmä ;)

Mä raportoin värin pysyvyydestä ja muista sävyistä, kunhan pääsen seuraavan kerran tukkapesulle.

Ladataan...
Saara Sarvas

Kaksi vaalennusta ja yksi pastellivärjäys myöhemmin tukka näyttää about tältä!

Piti napata päivänvalossa kuvia, ennen kuin lähden hommiin ja salille, sillä päivänvalo alkaa olla aika kortilla - buu.

Kerron hattaraprojektista illalla vielä enemmän, mutta välihuomiona tykkään hiuksistani ihan älyttömästi! Hoitoainesävy nappaa hiuksiin mukavan epätasaisesti, jolloin lopullinen väri muistuttaa sellaista mansikka-vanilja -pehmistä. Kaikista parhaalta lopputulos näyttää täysin platinablondissa tukassa, jolloin sävy on kirkkaimmillaan.

Odotan todella paljon sitä, miltä tukka näyttää n. 3 pesun jälkeen, jolloin väri haalistuu lähes olemattomiin.

Tästä tosiaan lisää illalla, nyt lähden testaamaan ihmisten reaktioita kaupungille :D

 

Pages