Ladataan...
Saara Sarvas

Tätä herrkullista ja supersöpöä jäätelökynttä ei Muotitietoinen -ohjelmassa kuvattu juuri laisinkaan, eli se oli luonnollinen valinta seuraavaksi esiteltäväksi. Parhaimmillaan koristelu on kynnessä, missä on hyvin pinta-alaa kahdelle pallolle.

Katsokaa nyt miten herkku! Valoisuusaste on hieman parempi, kuin eilisissä kuvissa, mutta ei näilläkään kyllä vielä juhlita :D

 1. Lakkaa kynsi vaalean toffeen tai keksin sävyisellä lakalla

 2. Maalaa kynnen pintaan ristikkokuviota "vohveliksi". Älä turhaan tee ristikkoa ylös asti, sillä se peittyy kuitenkin.

 3. Maalaa jäätelöpallot yksi kerrallaan ja aloita valumista! Ne on helppo maalata, kun painat lakkaan kastetun siveltimen ensin valuman alaosaan ja vedät sudin sitten kohti kynnen kärkeä. Tee valumista eri pituisia!

 4. Maalaa toinenkin jäätelömaku paikoilleen ja levitä koko kynnelle päälyslakka.

 5. Kun päälyslakka on kuivunut, voit halutessasi lisätä nomparelleja, eli Ciatén Caviar Manicure -helmiä! Maalaa valitsemasi jäätelöpallo uudestaan lakalla ja ripottele helmet sen päälle.

 6. Painele helmet hyvin kiinni ja olet valmis!

 

Jätskikynnet voi tietysti toteuttaa millä tahansa jätskimauilla. Itse valitsin lempparimakujeni ja -sävyjeni joukosta mintun/päärynän sekä lakritsin. Pappagallon lakritsijäätelö on muuten jumalaista.. 

Ladataan...
Saara Sarvas

 

Tämä oli yksi ehdoton lempikynteni Marian kanssa suunnitelluista, joten saatte neuvot sen tekemiseen ihan ensimmäisenä. Hieroglyfeistä ja Egyptin muinaishistoriasta inspiroituneina valikoimme toteutettavaksi klassisen Eye of Horusin, joka kuvastaa kuninkaallisuutta ja hyvää terveyttä. 

 1. Lakkaa kynnet hiekan sävyisellä lakalla
 2. Maalaa valkoisella silmän valkoinen alue ja anna kuivua
 3. Rajaa silmä. Voit käyttää tähän halutessasi myös ohutta vedenkestävää tussia!
 4. Maalaa tai piirrä loput rajat
 5. Maalaa tai piirrä iiris ja pupilli haluamillasi sävyillä
 6. Halutessasi, liimaa pupilliksi musta timantti
 7. Levitä päälyslakka ja olet valmis!

 

Melko simppeliä, eikö? Pahoittelut näiden kuvien luokattomasta laadusta.. Tämä surkea auringoton talvi pilaa bloggaajan elämän :( Herään huomenna klo 09 kuvaamaan seuraavaa kynttä, että saan edes yhden auringonsäteen ja oikeat sävyt esiin..

 

  Ladataan...
  Saara Sarvas

  Mä olin jotenkin alitajuisesti unohtanut tän jutun, mutta joo, meitsi on tänään AVA:n Muotitietoinen -ohjelmassa klo 21 juttelemassa Maria Veitolan kanssa lyhyesti kynsistä ja Suomen kynsimuodista varsinkin kuluttajien keskuudessa ja katumuodissa. Samalla askarreltiin ja suunniteltiin Marialle kreisikynsiä, joita toteutettiin haastattelun lomassa.

  Jos (ja kun) vaikutan ohjelmassa nerokkaalta, fiksulta ja filmaattiselta, on telkkarisi aivan oikeassa.

  Jos taas vaikutan jotenkin awkwardilta ja päämäärättömältä, on kyse varmasti vain leikkauksesta ;).

  Tällä viikolla teen tutorialeja Marialle taiteilemistani kynsistä, joista muutamista tuli selkeitä hittejä! Muutama saattoi mennä hudin puolelle, mutta sehän on improvisaatiossa aina riskitekijänä.

  Mitäs te tykkäätte ko. ohjelmasta?

  Pages