Ladataan...
Saara Sarvas

Oletko etsinyt uutta, raikasta, hieman mystistä ja makeaa kevättuoksua? Kuvasimme Trendin maaliskuun uutuus-palstalle kolme tuoksua ja yksi niistä on kuvissa näkyvä John Gallianon Parlez-Moi d'Amour encore, joka on kuvauksen jälkeen hiipinyt suosikkituoksujeni kärkeen. Se on mielestäni niin ihana, että ansaitsee aivan oman postauksensa.

En löytänyt tuoksun jujua vielä ensimmäisellä kokeilulla, mutta mitä useammin sitä käytän, sitä vahvemmin koen sen olevan juuri minua ja kuvaisinkin sitä nykyään sanalla huumaavan ihana.

Ensinuuhkaisu tuo mieleen puhtaan pyykin, mihin on lorautettu reilulla kädellä kukkaista huuhteluainetta - siis sellaista ihanan ylellistä ja kallista huuhteluainetta ;).

Tuoksun asettuessa esiin nousee nopeasti makeaa mandariinia, mustikoita ja mustaherukoita. Omalla ihollani tuoksu säilyy pidempään, kuin muut samanhenkiset tuotteet. Osasyynä voi tosin olla se, että sekoitus on lopulta yllättävän voimakas, vaikkei sellaiselta vaikutakaan.

Parlez-Moi d'Amour encore on ennenkaikkea uniikki ja täysin erilainen, kuin niin monet muut kevättuoksut. Se on yksi niistä, jonka hiipiessä nenään miettii: "Mitäköhän tuoksua hän käyttää ja kehtaisikohan sen nimeä kysyä?".

 

p.s. Muistakaa, että tuoksut käyttäytyvät eri tavalla jokaisen ihotyypin, lämpötilan ja pH -arvojen mukaan! Käy siis suihkimassa testituoksua paljaalle iholle ja haistele sitä useamman tunnin ajan, että tiedät miten se käyttäytyy juuri sinun hipiälläsi. Näin vältyt turhilta ostoksilta.

Ladataan...
Saara Sarvas

Vitsit mikä määrä osallistumisia! En tosiaan odottanut tällaista määrää siveltimiä kaipaavia sieluja. Pistän viipymättä työn alle jonkun uuden sivellinkilpailun, sekä jonkinlaisen must-have -siveltimet alle 10€ -postauksen.

Olen pitkin päivää nauranut ja huokaillut ja facepalmannut täällä yksinäni ja lukenut kommentteja sitä mukaa kun niitä on tullut lisää.

Valikoin kahdeksan jälkeen joukosta kärkikymmenikön, mistä arvovaltainen raati valitsi voittajan. Samankaltaisia tarinoita oli muutamakin, mutta ajatus telmivästä eläinpentueesta ja julmasta yhteispelistä oli lopulta ykkösvalintamme. Eli onnea Jenna L!

 

"Apuaaa minulleminulleminulle!:-D Itsellä on ollut useamman vuoden käytössä Riitta Vaaran siveltimet ja olen todella tykännyt. Tässä yksi päivä kävi vaan pikku tapaturma... Olen lähiaikoina ottanut sekä kissan- että koiranpennun. Jep. Kun tulin töistä kotiin niin oli pienoinen yllätys vastassa. Ihan jokaikinen siveltimistä - tuhannen päreinä pisin asuntoa. Koiran ulottuville ei mitään voi jättää, kun kaiken jyrsii, mutta täällä on alettu harrastaa jonkinnäköstä kieroutunutta yhteistyötä. Kissa heittelee pöydiltä/hyllyiltä/kaappien päältä kaikkea kivaa, että saa katsella kun kaveri tekee niistä entisiä. Siveltimeni kokivat tämän kohtalon.

Siveltimiä tarvitsen kipeästi työssäni, enkä nyt ole oikein varautunut uusien ostamiseen. Näistä olisi ihan JÄTTI-ISO apu!"

Toivottavasti kaikki muutkin kisaan osallistuneet symppaavat ilkikuristen eläinlapsien uhriksi joutunutta Jennaa.

p.s. Tsekkasin muuten iHerbin hintoja ja samaisen sivellinpaketin saa kotiovelle toimitettuna reilun 10€ hintaan :).

Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Siellä tuntui olevan niin monta siveltimetöntä (taipuuko se noin?) lukijaa, että lähetetäänpäs tämä vähän käytetty viisikko parempaan kotiin pikapikaa!

Arvonnat ovat kauhean satunnaisia, joten tällä kertaa paras anomus voittakoon. Jätä siis tämän jutun kommentteihin sähköpostiosoitteesi ja perustelut siitä miksi JUURI SINUN pitäisi saada nämä sudit omaksesi :)

Paras kommentti valitaan huomenna 27.3. klo 20:00 , eli osallistumisaikaa on vajaan vuorokauden verran!

Pages