Ladataan...
Saara Sarvas

Ärh, kuvasin muka hyvät kuvat mun uusista järjestelijöistä, mutta totuus paljastui photarissa, kun taustalla on airbed, mopsien ryttyyn juoksemat matot ja lehdistönäytepussukoita.. Blogger fail.

Lähdin eilen hakemaan Stockalta piirtoheitinkalvoja ja pesuainetta, mutta tulinkin kotiin mm. näiden tanskalaisten Nomess:in akryylimuovisten järjestelijöiden kera! Kuten saatatte muistaa, mun meikit ja muut kosmetiikat ovat vihdoin järjestyksessä - ja myös pysyneet siellä ;)

Työtaso, jonka ääressä teen useimmat meikkitutorialit ja arkimeikkaukset on silti valitettavan usein räjähdyksen kourissa, enkä ole löytänyt siihen sopivaa järjestystä. Siis ennen tätä!

Stockmannilla on vielä huomisen ajan kaikki nämä säilytysjärjestelmät huhtikuun kanta-asiakastarjouksessa ja alea irtoaa -20%. Tuotteita löytyy vielä huomisen ajan muualtakin, kuin Helsingin päämyymälästä, missä tuotteet normaalisti majailevat.

Hintaa erilaisilla järjestelmillä on n. 30€ ja siitä ylöspäin, eli jonkun mielestä tämäkin on varmaan ihan törkeen kallista. Itse olen oppinut, että askel askeleelta pysyvämmäksi muuttuva järjestys tuo mun elämään enemmän onnea, kuin 30€ lompakossa. Opiskeluaikana tämä olisi varmaan jäänyt kauppaan ^_^

Akryylista valmistetut boksit ovat mielestäni ajattoman simppeleitä sekä käytännöllisiä, ja voin helposti napata ne mukaani, oli seuraavan kämpän sisustus millainen hyvänsä.

 

Tähän hyllykköön mahtuu loistavasti päivämeikkiin käytetyt tuotteet meikkivoiteista ripsiväreihin. Huulipunien kohdalle saa pystyyn myös peitevoiteita yms. yms.

 

Ainoa hieman epäkätevä kohta on tuo oikean reunan alin lokero. Se on niin syvä, että poskipunani meinaa upota lokeron syvyyksiin ja sen takaisin onkiminen kiireessä on hurjan työlästä.. Mutta ehkäpä minä selviän ;)

Tähän lokerikkoon siis säilön päivittäin käyttämäni tuotteet ja välineet - jee!

 

Tämä toinen lokerikko on malliltaan kuin pieni ostoskori. Päiväsaikaan teen tutorialit monesti päivänvalossa ruokahuoneessa ja raahaan tarvittavat tuotteet mukanani pikku pussukoissa tai paidan helmaan käärittynä.

Tästä lähtien voin kerätä koppaan eri meikkeihin tarvitsemani tuotteet ja pitää ne järjestyksessä koko homman alusta loppuun saakka!

Juuri nyt kopassa on viime viikkojen aikana saapuneita testituotteita, jotta ne pysyvät silmissä ja mielessä. Yritän testata ainakin yhden uutuuden päivittäin ja nappaan tämän syklin kautta tuotteita myös syvällisempään tutkailuun.

 

Ihana Nomess, meillä tulee olemaan pitkä ja onnellinen tie yhdessä <3

Ladataan...
Saara Sarvas

Tänään vuorossa extempore-vappumeikki, joka ei lopulta ollut ihan sellainen, kuin kuvittelin.. Vähän liikaa keijua ja liian vähän urbaaniutta ;) Meikki on toteutettu sekoittamalla Make Up Storen kevään ja kesän meikkisävyjä, joilla voisin tehdä muutaman vähän käytettävämmänkin lookin. Vappufiiliksiin tämä sopinee kuitenkin passelisti!

Hiukset ja vaatteetkin sattuivat olemaan sävy-sävyyn lookin kanssa ja disharmonia oli valloillaan. Lookin voi jälleen kerran toteuttaa millä tahansa väreillä ja rajauksen lopusta ei tarvitse tehdä koukeroista tai näin pitkää ^_^ 

Rajaus luomivaossa erottaa vastavärit toisistaan, eikä niitä tarvitse yrittää häivyttää keskenään. Tämä tekniikka mahdollistaa useiden räikeiden, toisiinsa häivyttymättömien sävyjen luonnollisen yhdistämisen. Halutessasi voit käyttää vaikka neljää tai viittä eri väriä!

Eri sävyjen paikat ovat tällöin: Liikkuva luomi, luomivako, sisäluomi, alaluomi ja rajaus

 

Tutorial

 • Levitä pohjustetulle luomelle liikkuvan luomen keskiosaan kuultavaa luomiväriä
 • Levitä saman sävyistä mattaluomiväriä silmän sisä- ja ulkokulmaan hieman kissamaisesti - älä häivytä
 • Rajaa yläluomi paksusti
 • Hahmottele rajaus luomivakoon, mutta jätä se vielä haaleaksi. Täytä silmäkulma mattaluomivärillä, jos sinne jää tyhjää tilaa

 

 • Levitä kuultavaa ihonsävyistä luomiväriä kulmaluulle, jotta turkoosi on helpompi häivyttää
 • Levitä turkoosia tarkasti luomivakoon piirtämäsi viivan yläpuolelle ja häivytä kohti kulmakarvoja kuvan mukaisesti. Huomatkaa pieni sininen sivellin in action ;)
 • Lisää häivytetyn turkoosin päälle tummempaa sävyä ja häivytä taas kohti kulmakarvaa
 • Rajaa lopuksi silmät valitsemallasi kajalilla. Itse käytin yläluomeen sointuvaa turkoosia

 

 • Levitä alaluomelle luomivärirajaus vaaleammalla turkoosilla sävyllä
 • Lisää silmän sisäkulmaan ja kulmaluulle vaaleaa jauhemaista luomiväriä
 • Lisää lopuksi mattaista vaaleaa ruskeaa kuvan näyttämään kohtaan, jottei meikki leviä liikaa kasvojen keskiosaan
 • Viimeistele rajauksesi haluamallasi tyylillä ja levitä ripsiväri

Valmista!

 

Tässä on vähän sellaista modernia kleopatra-fiilistä, mutta veikkaisin saman meikin sointuvan moneen muuhunkin vappulookkiin :)

Ladataan...
Saara Sarvas

Viime kuussa järjestämäni pikakilpailu EcoToolsin siveltimistä keräsi lyhyessä ajassa niin suuren määrän siveltimien puutteesta kärsivien hätähuutoja, että lupasin järjestää jotain samanlaista pikimmiten! Keväisissä ja jopa vappupallomaisissa väreissä loistavat siveltimet piristäisivät varmasti teidänkin päiviänne. ^_^

 

Valikoin eilisessä koulutuksessa myyjille sarjan 16 sudin joukosta ns. "must have" -siveltimet, joilla pärjää jos budjetti ei anna periksi laajemmille hankinnoille. Tämä paketti irtoaa kaupasta n. 50€ hintaan ja siveltimet ovat:

 • Kabuki (18,50€)
 • Foundation Brush (9,9€)
 • Sponge Applicator Set (7,5€)
 • Blending Brush (7,5€)
 • Flat Detailer Brush (6,5€)

Ja arvatkaa vain, mitkä siveltimet ovat tämän arvonnan palkintona? ;)

Kaikki We Care Iconin siveltimet ovat kasvavan trendin mukaisesti synteettistä karvaa. Materiaalivalinta on selkeä sekä brändin arvojen että hinnan vuoksi. 

 

Kabuki on loistava kaikkien kasvojen puuterimaisten tuotteiden levittämiseen. Se toimii niin jauhemaisten tuotteiden, kuin kakkujenkin kanssa. Kaikilla pitäisi olla ainakin yksi kabuki!

Foundation Brush, eli meikkivoidesivellin on näppärän kokoinen myös peitevoiteiden ja voidemaisten luomivärien levittämiseen. Muista pestä meikkivoidesivellin usein, vaikka ihan päivittäin, ja kuivata se vaakatasossa.

Sponge Applicator, eli applikaattori on mulla käytössä todella harvoin. Monille se on kuitenkin meikkipussin käytetyin "sivellin" ja tämä vaihtopäinen versio on sopivan joustava luomivärien paikoilleen painamiseen. 

Blending Brush, eli suuri häivytyssivellin on luonnonkarvaisiin verrattuna hieman jäykkä, mutta kevyellä otteella se häivyttää luomivärien rajat aivan yhtä hyvin. Toimii myös mainiosti voidemaisten luomivärien keskenään häivyttämisessä!

Flat Detailer Brush, tämä on sellainen sivellin, joka jokaisen teistä ihan oikeasti kannattaa sivellinpussukkaanne hommata!! 6,5€ hintainen lyhytkarvainen sivellin on täydellinen luomivärirajausten, nestemäisten rajausten, luomivärin syvimpien kohtien, kulmakarvojen ja siis ihan kaiken pikkutarkan, mutta hankalan tuntuisen tekemiseen.

Ja mainitsinko jo tarpeeksi monta kertaa sen hinnan, joka on naurettava kuusi ja puoli euroa. Samaan hintaan ei parin vuoden päästä pääse edes Espoosta Helsinkiin bussilla >:D Oletko jo ostamassa tätä sivellintä ja luet blogia mobiilissa? Hyvä.

 

Tuolla ne sudit odottavat teidän osoitteitanne ja uusia rakastavia kotejaan ^_^.

Jaossa on siis kolme (3kpl) sivellinsettiä kolmelle onnelliselle voittajalle!

Osallistu arvontaan jättämällä tämän postauksen kommentteihin vapputerveiset ja sähköpostiosoitteesi sunnuntaihin 28.4.2013 klo 23:59 mennessä!

 

p.s. MUISTAKAA KIRJOITTAA NE SÄHKÖPOSTIOSOITTEET!!!

Pages