Ladataan...
Saara Sarvas

Mulle saapuu postissa viikoittain tuotelähetyksiä maahantuojilta, ja harvemmin tiedän mitä paketista avausvaiheessa löytyy. Tämän upouuden Shimmer Bugin nähdessäni suustani taisi päästä pieni spontaani riemunkiljahdus, koska: NIIN HIENO!!!!

Harakka sisälläni ilahtui, mutta yhtä nopeasti tajusin ettei hiuksiin varmastikaan saada ihan tuollaista kromista pintaa, vaikka purkki onkin kaunis. Samalla tajusin myös sen, että pronssinen shimmer ei tule näyttämään hyvältä teräksensinisten hiusteni kanssa. 

Elämä on täynnä pettymyksiä.

 

Kevin Murphy Color Bugit ovat varmasti jo kaikille tuttuja. Näppärä tapa lisätä väriä, joka peseytyy helposti pois. Monet tummahiuksiset ovat vähän valitelleet sitä, että värit eivät a) näy kunnolla b) sovi ruskeisiin hiuksiin, mutta nyt KM on kehittänyt jotain juuri heitä varten!

Tämä kromin värinen nappi on suunniteltu ennen kaikkea ruskeahiuksisille, jotka tahtovat hiuksiinsa "Giselemäistä kiiltoa". Tiedättekö, sen jännän sävyn joka ei ole vaalea eikä ruskea, vaan jotenkin hehkuvan kultainen.

Yritin paniikissa etsiä tummaa hiusnauhaa, mutta ne ovat hautautuneet inventaariossa jonnekin ihan väärään paikkaan.. Kokeilinkin tuotteen sävyä lopulta vaaleaan hiusnauhaan, jossa efekti ei ole ihan parhaimmillaan.

 

Tummanvaaleidenkin hiusten seasta pronssinen osio pomppaa silmille vähän hassusti. Lowlightsit kyllä toimivat, mutta tämä tuote on suunniteltu näkymään, ei piiloon. Mä suunnittelin jopa hetken aikaa testaavani tätä toisen morsiamen kampaukseen, mutta sitten ajatus valkoiselle puvulle varisevasta pronssihitusesta kauhistutti minut :D

Tosin, color bugit eivät varise mitenkään kauheasti, jos ne kiinnittää hyvällä tuotteella. Itse tykkään pitkissä hiuksissa Tigi Bed Head After Partysta.

Shimmer bug siis ei ole parhaimmillaan vaaleissa hiuksissa, ellei niitä väritä kauttaaltaan, tai tee jotain selkeämpää "dip dye" -kokeilua.

 

Läheltä tarkasteltuna ja auringon valossa shimmer bug kyllä näyttää aivan ihanalta! Keskiruskeisiin ja tummiin (ei välttämättä pikimustiin) hiuksiin tämä tuo kesäiltoina ihan uusia ulottuvuuksia, näyttämättä kuitenkaan halvalta glitter-spraylta. 

Tämä on tummien hiusten ikioma kuultovoide! Hauskaa.

Tummahiuksiset ystäväni varokaa: Pidän tätä tästä lähtien mukanani, että saan kunnollisen koekaniinin käsiini mahdollisimman pian.

 

LINKKI VIDEOON JOKA EI JOSTAIN SYYSTÄ NÄY

Tässä vielä video, jossa tuotteen kiillon ja peittävyyden näkee kunnolla. En ole välttämättä täysin rakastunut tuohon tyyliin, mutta se kyllä tuo tuotteen ominaisuudet hyvin esiin.

Ladataan...
Saara Sarvas

Mulla on tänä kesänä kunnia olla kahden rakkaan ystäväni kaaso. Olin ihan varma, että koko kesä menee erilaisissa häähulinoissa, mutta molemmat morsiamet ovat ottaneet järjestelyjutut aika rauhallisesti.. Tyyntä myrskyn edellä? ;) 

Molemmissa tapauksissa kaasoja on onneksi kaksi, eli töiden jakaminen ja suunnittelu on puolet simppelimpää! Mä odotan kuitenkin häitä edeltäviä viikkoja, koska silloin tunnelma ja järjesteltävät asiat varmasti alkavat oikeasti kasaantua. Onneksi mä tunnun loistavan stressitilanteissa ja pystyn purkamaan itseäni koskemattomat onglemat helposti järjestettäviin paloihin.

Toisen morsiamen mekko löytyi jo kuukausia sitten, mutta toinen teetettiin, ja pääsin tänään ensimmäistä kertaa katsomaan melkein valmista pukua. Se oli ihana, ja aivan kantajansa näköinen. Tarkempia sepustuksia ja kuvia en yllättäen ajatellut täällä julkaista, ainakaan vielä :D

 

Itseäni on kuitenkin huolettanut jo kuukausia se, miten mä löydän mekon! Tahtoisin toki olla edustavana, mutta mun tyylisiä ja kropan mallille sopivia mekkoja on harvassa.. Olemme morsiusneitojen kanssa kaikki pukeutumassa vaaleisiin, värikkäisiin ja yksivärisiin mekkoihin ja kuinka ollakaan, sovituksen ollessa käynnissä silmiini osui sopivassa kesäalessa oleva vaaleanturkoosi Katri Niskasen suunnittelema maksimekko.

Kokeilin hieman epäluuloisena Katrin takahuoneesta hakemaa M-kokoista kolttua päälleni, mutta kas, se istui täydellisesti ja oli muutenkin aivan ihana. Morsian innostui löydöstä niin suunnattomasti, että käytännössä pakotti minut kassalle :D Pienen pohdinnan jälkeen vilautinkin koneelle luottokorttiani, koska juuri tällaisia hetkiä vartenhan se on olemassa. 

 Nyt kaasostressilistalla on yksi huoli vähemmän, ja mulla kaapissa uusi lempimekko.

 

Luulitteko, että saatte kuvan mekosta mun päälläni? Turha toivo, tahdon esitellä tämän upeuden vasta sitten, kun hiukset ja meikki sointuvat siihen.

Ensi viikko saattaa olla tämän päivän innoittamana teemaltaan hääaiheinen, ja käsitellä lähinnä kesäisiä kampauksia ja häämeikkejä!

Ladataan...
Saara Sarvas

Viime viikkoina olen saanut todella usein kehuja ihostani, ja sen hehkusta. Olen kyllä syönyt hyvin ja hoitanut ihoani todella laadukkailla tuotteilla, mutta uskallan silti siirtää suurimman kunnian testaamalleni meikkivoiteelle. Kuvasimme tämän Lancômen teint visionnairen jo maaliskuun Trendiin, mutta olen voinut testata sitä toden teolla vasta nyt, kun ihoni on ruskettunut hieman. Meikkivoide on siis saatu kuvausnäyte maahantuojalta.

Teint Visionnaire on seerumimeikkivoide, jonka korkkiin piiloutuu tehokas peitevoide. Meikkivoide sisältää 2% Visionnaire-seerumin faneille tuttua LR 2412 -molekyyliä, jonka uskomattomista vaikutuksista on tehty mainosfilmi jos toinenkin. Mene ja tiedä niistä sitten, itselleni vain herää aina kysymys, että jos LR 2412 (tai mikä tahansa vastaava) olisi vastaus ikääntymistä vastaan, miksei sitä käytetä jo kaikissa voiteissa?

Mä itse tykkään siitä, minkä näköinen mun ihoni on tällä tuotteella meikattuna, ja jos voide vielä sen ohessa sattuu hoitamaan syvemmältä, en tietenkään pistä vastaan ;) Ennen kaikkea suosittelen tätä tuotetta kuitenkin meikkivoiteena, en seerumina.

 

Teint Visionnaire on hoito-ominaisuuksistaan huolimatta vanhan koulukunnan meikkivoide, ja se myös peittää kunnolla. Voide on iholla selkeästi paksumpaa, kuin erilaiset BB- tai CC-voiteet, mutta meikki näyttää silti erittäin kuulaalta. Niksi onkin levittää voide mahdollisimman ohueksi, ettei kasvoille muodostu epäluonnollisen näköistä naamiota. 

Kaksi pumppausta riittää hyvin koko kasvojen peittävään meikkipohjaan sormin levitettynä, olettaen että iho on kosteutettu.

Varsinkin omalla, kevyesti rasvoittuvalla ihollani, voide näyttää valaisevan ihoa jostain syvemmältä. Kyse on tietysti pelkästä optisesta harhasta, mutta se on erittäin tehokas. Voide tuntuu koostumukseltaan myös niin hoitavalta, että se voi sopia pintakuivemmallekin iholle. 

 

Korkin alta paljastuva peitevoide on ihanan tanakkaa ja peittävää, mutta se levittyy silti uskomattoman ohueksi. Peitevoiteeseen onkin sekoitettu polaarisia öljyjä sekä läpinäkyviä polymeereja, jotka sekä parantavat tuotteen pysyvyyttä, että auttavat sen pigmenttien tasaista levittymistä. Samanlaisia raaka-aineita käytetään esim. huulipunissa, jotta niiden väripigmentit levittyisivät mahdollisimman peittävästi ja tasaisesti.

Monen iholle meikkivoide on tosin jo tarpeeksi peittävä, eikä peitevoidetta kauheasti tarvita. Itse käytän peitevoidetta päivän mittaan korjailutoimenpiteisiin, ja taputtelen nenänpielet ja silmänaluset mattaisemmiksi sormien ja kätevän pikkupeilin avulla.

Voide muistuttaa ehkä eniten Benefitin Boi-ing -peiteainetta, mutta tykkään Lancômesta vielä enemmän. Mielestäni peiteaine on jopa niin hyvä, että sen voisi lanseerata ihan omana tuotteenaan, ilman meikkivoidetta!

Boi-ing on levittyy helpommin ja peittää hyvin, mutta samalla se myös katoaa nopeammin ja sen voi vahingossa häivyttää pois ongelmakohdan päältä. Tämän peiteaineen saa tahmaisuutensa takia taputeltua ihan todella ohueksi hieman suuremmalla vaivalla, mutta se myös pysyy paikoillaan. 

Näin kesäisin tuo sormella suoraan napista levitettävä tuote on toki aikamoinen bakteeripesäke, varsinkin jos sitä käyttää yhtään likaisin näpein.. Tavallisesti käytän kaikki tuotteet spaattelin ja kämmenselän kautta, mutta tämä on ollut mukana myös reissuissa, jolloin spaatteli on jäänyt kotiin. Tuotteen käyttöikää voi siis lisätä käyttämällä spaatteleita, varsinkin jos joku haluaa lainata ja kokeilla uutta ihanaa peitevoidettasi.

 

kuvat by mestarikuvaaja Jenni Rotonen

Tässä loppuun vielä muutama kuva meikistä, joka on tehty Teint Visionnaire -pohjalla. Ihossani ei ole mitään erillisiä kuultotuotteita, vaan meikkivoiteen päällä on ohut kerros HD-puuteria, mattaista varjostusväriä, ja mattaista poskipunaa.

Loppufiiliksenä sanoisin, että arvelin käyttäväni voidetta vain iltaisin, kuvauksissa tai muissa "hienommissa" hetkissä, mutta se onkin jäänyt jo pariksi viikoksi ihan päivittäiseen käyttöön! Jotenkin suosittelisin tuotetta silti ennemmin oman ikäisilleni, tai hieman vanh aikuisemmille ystävilleni, tai jopa äidilleni.

Oikeastaan, taidan seuraavan yhtä koukuttavan meikkivoiteen tullessa eteen lahjoittaa loput tästä äidin testattavaksi! Jos hän siis huolii nämä "jämät" ;)

Lancôme Teint Visionnaire ovh. 57€

Pages