Ladataan...
Saara Sarvas

Aina kun se on mahdollista, ängen itseni mukaan kuvaamaan Trendin pikkupalstani tuotteita. Tuotekuvaus on mun mielestä yksi ihanimmista ja haastavimmista valokuvauksen muodoista. Jos alkaisin valokuvaajaksi, tahtoisin yhdeksi erikoisalakseni nimenomaan tämän.

Harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta kaikki Trendissä näkyvät tuotteet kuvataan ja testataan tarkasti, ennen lehden sivuille pääsyä. Valmiita PR-toimistojen toimittavia tuotekuvia ja lehdistötiedotteista copypastettuja suosituksia et siis tämän lehden sivuilta löydä!

Siellä sitä sitten kökitään tunti jos toinen A-lehtien kellarissa puuvillahanskat kädessä ja kiillotetaan testipurkkeja upouusien näköisiksi ;)

 

Joku kysyi joskus, miksi tuotteita rikotaan ja muussataan kuvia varten. Vastauksia lienee ainakin kaksi:

  1. Tuotteiden värit ja koostumukset näkyvät paremmin kun ne ovat poissa alkuperäispakkauksestaan
  2. Ne näyttävät houkuttelevimmilta >:)

Meikkien kanssa leikkimisessä ja täysin järjenvastaisessa sotkemisessa on jotain kiehtovaa. Joistain tuotteista olen tajunnut aivan uusia asioita muussatessani niitä pitkin poikin kalvoja :D

Yksi tuskaisimmista ja samalla ihanimmista jutuista oli uuden bannerini rakentaminen. Kokeilin tehdä kaikki tarvittavat kirjaimet kymmenillä eri tuotteilla ja koostumuksilla, ennen kuin löysin juuri ne mielikuviani vastaavat.

 

 

Vuosien varrella näkemistäni tuotekuvauspäivistä olen oppinut yhtä sun toista kivaa, mitä yritän toistaa myös kotistudiossani. Haaveenani on edelleen sellainen ihan kunnollinen kotistudio tuotekuvauspöydällä, jotta saisin oikeasti päästää luovuuteni valloilleen. Vähintään puolet omasta blogiselausnautinnostani kun kumpuaa kauniista ja laadukkaista kuvista. Joskus oikein sydäntä kiristää julkaista juttu, jonka kuvat ovat kännykkäkameralaatua, tai muuten vain heikkolaatuisempia. 

Odotan jo kauhulla pimeää talvea, jolloin valo on aina kylmää ja sitä riittää vain muutamaksi hassuksi tunniksi. Näin kesäisin on täyttä luksusta kuvata tuotteita, ja eräänä päivänä leikittelin jopa ajatuksella kaikkien talven tuotekuvien etukäteiskuvaamisesta :D Se ei tietenkään onnistu, mutta aina saa unelmoida.

Nämä tuotteet ja läikät saattavat päätyä syyskuun lehden sivuille! Elokuussa postilaatikosta kilahtavassa lehdessä on muuten esittelyssä pari ihan huikeaa tuotetta, joihin on pakko paneutua täällä bloginkin puolella.

Ladataan...
Saara Sarvas

Jos pitäisi valita yksi kasvojen osa, jonka meikkaamiseen keskityn, se olisi silmät. Huulipunat ovat mun mielestä ihania, mutta päivittäisessä käytössä ja arkimeikissä aivan liian hankalia, sottaavia ja epäkäytännöllisiä. Tämäkin huulipuna oli jo poistolaarissa, kunnes nappasin sen hetken mielijohteesta osaksi yhtä tutorialia ja rakastuin.

 

Kyseessä on L'Oreal Color Riche Naturals 378 Velvet Rose, jota ei tietenkään enää myydä... Mutta! Color Riche Naturals 379 Sensual Rose näyttää aivan yhtä ihanalta. 

Hempeän ruusuinen ja nudeen taittava puna on todella lähellä huulten omaa sävyä, mutta se näyttää vielä mehukkaammalta ja pehmeän naiselliselta.

Punan koostumus on todella kosteuttava, ja se päivän aikana olen joutunut lisäämään sitä lähinnä aterioiden jälkeen.

 

En oikeastaan keksi yhtäkään meikkiä, minkä seuraksi tämä sävy ei sopisi! Luonnollinen päivämeikki - check. Tummat savusilmät - check. Värikäs trendipläjäys - check.

Olen vienyt jutun jopa niin pitkälle, että tein koko meikin tällä huulipunalla. Poskiin punaviivat ja häivytys, kevyt taputtelu luomille silmiä korostamaan, ja lopuksi vielä huulet.

 

Täydellinen, kerrassaan täydellinen sävy! 

Mikä on sinun luottotuotteesi?

Ladataan...
Saara Sarvas

MOI! Mä täytän tänään 25-vuotta ja ajattelin sen kunniaksi tehdä ihan mitä huvittaa. Hetken aikaa jotenkin kuvittelin olevani niin kypsä, että hoitaisin edes työni kunnolla, mutta vielä ei olla tultu tarpeeksi pitkälle :D Tässä siis mun varttisatasen kunniaksi vähän lempiasioitani tämän päivän Internetistä.

 

 

 

Ja loppuun vielä mun motto:

Ladataan...

Pages