Ladataan...
Saara Sarvas

Violetti on monelle hieman vaikeasti lähestyttävä väri. Joko se on liian gootti, tai sitten liian prinsessa/keijuleikit.. Tänä syksynä murrettua ja hentoa violettia kuitenkin näkyi paljon näytöslavoilla, eikä niitä kokeillakseen tarvitse olla kumpikaan aiemmin mainituista stereotyypeistä. Yllättävää kyllä, laatikoistani löytyi hurja määrä mua todella paljon miellyttäviä violetteja, vaikken niitä arjessa tai töissäkään juuri koskaan käytä.

Käytä violettia väriä meikin kiintopisteenä, ja levitä sitä vain yhteen kohtaan kasvoja. Huulet tai silmät ovat turvallisimmat aloittaa!

 

Violettia luomiväriä hankkiessa on kaksi mahdollista reittiä: hento ja kevyesti murrettu sävy, tai todella intensiivinen väri. Molemmilla on paikkansa, ja niitä voi toki käyttää myös yhdessä! Mulla on kaksi luottosävyä, joita käytän aina tarpeen vaatiessa:

 • Make Up Store Parfait Amour - Hento ja älyttömän kauniin sävyinen violetti. 

 • Make Up Forever eyeshadow 92 - Lukemattomien meikkifriikkien luottovioletti, joka on juuri niin upea, kuin miltä se kuvissakin näyttää. 

 

Värilliset rajaukset ovat helppo tapa lisätä silmämeikkiin vähän väriä! Rajaus ei hyppää silmille, vaan korostaa silmien sävyä huomaamattomasti.

 • M.A.C. Macroviolet - Kauniisti hohtava luumun sävyinen rajausväri, joka sopii etenkin vihreäsilmäisille.
   

 

 • Make Up Store Blue Bell

 • MSCHIC Funky Fuschia

 • M.A.C. Heart Hangover

 

Violetteja lakkoja en käytä pastellisävyjä lukuun ottamatta melkein koskaan, mutta silti niitä löytyy laatikoista lukemattomia. Violetit lakat ovat minulle samanlainen ansa, kuin turkoosit silmämeikit! Käyttöaste 0, mutta himotusprosentit 100... Lemppariviolettini tällä hetkellä:

 • YSL La Laque Couture 40 - Upea syvän luumun värinen murrettu violetti. Syksyn trenditietäjien valinta!

 • A England Avalon - Kauniin puhtaanvioletti helmiäislakka, joka herää eloon auringossa. 

 • A England Lady Of The Lake - Uskomaton hologrammivioletti, joka näyttää sisävalossa melkoisen tylsältä, mutta räjähtää silmille auringossa.

 • Essie Full Steam Ahead - My Little Pony -sävy, joka inspiroi tämän postauksen asustetta ^_^Tarvitseeko tätä valintaa edes selittää? Mun ponikopan aarreosastoa, Twice As Fancy Love Melody <3

Ladataan...
Saara Sarvas

En tiedä pitäisikö yllättyä joka kerta, kun punainen huulipuna tulee "taas" muotiin.. Milloin se muka ei näyttäisi hyvältä? Tänä syksynä erilaisia punahuulia näkyy taas eri muotilehtien sivuilla, joten eiköhän päivitetä teidänkin sävykarttaanne. Punahuulten lisäksi klassikon asemaa pitävät myös punaiset kynsilakat.

Kaikki punaiset eivät tosin ole samanlaisia, eheivät tosiaankaan! Sen takia en osannut valita vain "yhtä oikeaa", vaan valikoima laajentui nopeasti yli äyräiden..

 

Eri punaisten sävyjen määrälle vetävät vertoja korkeintaan erilaiset pinkit! Juuri sinua miellyttävää punaa etsiessä kannattaa miettiä tykkäätkö oranssimmasta vai kylmästä väristä, ja haluatko mattaisen vai kiiltävän pinnan. 

Eniten käyttämäni punaiset huulipuna vasemmalta oikealle ovat:

 • M.A.C. - Ruby Woo - Lempi mattapunaiseni. Hieman vaikea levittää, mutta silti paras.

 • MSCHIC - Blue Velvet - Syvä, jopa rusehtavaan taittava kirkas punainen. Tästä tulee mieleen Pin-Up, ja seiloritytöt.

 • Zuii - Classic Red - Nimensä mukainen todella klassinen punainen. Uusi tuttavuus, joka ampaisi heti suosikkilistani kärkeen!

 • YSL - Rouge Neon - Syyskokoelman todella kirkas punainen! Syyslempparini, joka on aivan varmasti mukana myös Portugalissa ;)

 

Entäs sitten kynsilakat? Sävyt, jotka näyttävät identtiseltä pulloissa muuttuvatkin kynsillä aivan erilaisiksi. Se, tarvitseeko ihminen kynsilakkoja, joiden sävyt ovat näin lähellä toisiaan, on hyvä kysymys ;) Suosikkipunaiseni ovat kaikki Essien kokoelmista, enkä osaa päättää mikä niistä olisi paras:

 • She's Pampered - Kolmikon syvin, luonnossa hieman kylmään taittava punainen.

 • Fifth Avenue - Todella kirkas, hieman oranssiin taittava punainen.

 • Laquered Up - Ehkä paras klassinen punainen, joka omasta kokoelmastani löytyy.

 

Paras löytämäni punainen asuste on ehdottomasti junnuna saamani Etch-A-Scetch -lelu! Tämä on klassikkomalli, jossa piirustus ilmestyy ruutuun kahta nappulaa pyörittämällä ^___^. Kuvana on jo pitkään ollut mieltä lämmittävä salaviesti.

Ladataan...
Saara Sarvas

Oranssi oli kovimmassa huudossa pitkään aikaan viime vuonna, mutta itse liputan sen puolesta edelleen, ainakin tiettyinä päivinä. Harva väri antaa yhtä hyvin energiaa kuin oikein räikeä oranssi. Huulet ovat helppo tapa aloittaa, ja muhkeat mandariinihuulet ovat monelle helpommin lähestyttävät, kuin vaikka klassinen punainen.

 

Lupasin itselleni, etten ottaisi näihin postauksiin tuotteita, joita ei löydy Suomesta.. Nyt on kuitenkin pakko tehdä yksi poikkeus, koska lempiposkipunani sattuu olemaan Shu Uemuraa! Oransseja poskipunia voi hyvin käyttää myös luomiväreinä, ja hyvin kevyenä kuultona koko kasvojen alueella.

Suosikkini ovat:

 • Shu Uemura M Orange 55 - Kirkas ja pehmeä oranssi. Ihana.

 • Lumene Touch Of Radiance 10 Kuulaus - Läpikuultava mattaposkipuna, jossa on persikkaisia vivahteita. Loistava hinta-laatusuhde!

 

Luomiväriksi oli pakko nostaa maailman räikein oranssi, joka varmaan hohtaa pimeässäkin!

 • Make Up For Ever Fluo Night 29 - Se neonoranssi, josta puhuin ylempänä ;)

 

Löydettyäni täydelliset oranssin sävyt, en juurikaan ole vaivautunut testaamaan uusia. Miksi korjata jotain, joka toimii jo täydellisesti?

 • M.A.C. Morange - Mitä tästä voisi sanoa? Parempaa oranssia en ole vielä löytänyt. 

 • MSCHIC Juicy Orange - Morangea keltaisempi, todella sähäkkä oranssi! Haastaja nro. 1

 

Oransseja kynsilakkoja oli selvästi muita vähemmän, mutta ne muutamat laatikossa piilotelleet ovat sitäkin parempia.

 • Essie Fear & Desire - Kirkas ja todella puhdas oranssi.
 • Make Up Store Claire - Persikkainen ja luonnossa kuvaa vaaleampi oranssi.
 • Ruby Wing Wild Flower - Erittäin kirkas ja uniikki oranssi, joka vaihtaa väriä UV-valossa! Kuva on otettu auringossa, jossa lakka muuttuu hetkessä tummemmaksi oranssiksi. Älyttömän hieno lakka!

 

Olin aivan varma, ettei asunnostani löydy mitään hienoa oranssia asustetta. Kuinka väärässä olinkaan! Tämä aikanaan H&M:ltä löytynyt muoviketju on tuonut särmää tylsiin asuihin kerta toisensa jälkeen. Jos käyttäisin sanaa SWAG, tämä olisi sen paikka.

Pages