Ladataan...
Saara Sarvas

Rimmelin lakka saatu maahantuojalta

Sain piiitkästä aikaa inspiraation väkertää hieman yksivärisyyttä monimutkaisemmat kynnet. Tahdoin jotain talvista ja stereotypisen prinsessamaista. Olin jo varma, että jättäisin manikyyrin sikseen himmeän glitterlakan jälkeen, mutta Rimmelin juhlakauden Glitter Bomb sävyssä Disco Fever 018 oli viimeinen silaus jonka tarvitsin.

Manikyyrin pohja syntyy nopeasti liukuväritekniikkaa käyttäen:

  • Levitä kynsille ensin vaaleaa ja läpikuultavaa nudelakkaa ja anna sen kuivua kunnolla
  • Tuputa meikkisienellä tai vaahtosieniaplikaattorilla creme-värilakkaa ohuesti 3/4 kynnelle
  • Lisää kerroksia niin monta, kuin tahdot. Itse tarvitsin kolme.
  • Levitä kynnelle joko himmeä glitterlakka, kuten käyttämäni Deborah Lippmann, tai siirry suoraan Glitteripommiin
  • Levitä kynnen kärkeen kirkkaampaa glitterlakkaa viimeistelemään koristelu
  • Lakkaa kynsiin lopuksi pikakuivattava päälyslakka

 

Kyllä elämä vain on mukavampaa, kun kynnet kimaltavat. Siitä tulikin mieleeni muutama aika ihana uutuuslakka, jotka saapuvat kauppojen hyllyihin aivan näillä näppäimillä ;)

 

Ladataan...
Saara Sarvas

Nyt!!! Minun on pitänyt postata tämä musiikkivideo jo parin viikon ajan, mutta sopivaa saumaa ei ole osunut kohdalle. Kuvasimme tämän Viivi Huuskan esikoisohjauksen Suvilahden Kattilahallissa porukalla, jonka kanssa tekisin hommia mieluusti useamminkin.

Tämä projekti oli itselleni sellainen intohimon kohde. Rakastuin Elisen kappaleeseen, kun se soi YleX:llä viikon teho-kappaleena. Sattumien kautta olinkin osana videoprojektia ja oli taas kerran ihanaa olla seuraamassa tietään etsivän naislaulajan ensimmäisiä videokuvauksia.

Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Tuote saatu testiin maahantuojalta

Luonnonkosmetiikka alkaa hiljalleen kilpailla synteettisten vaihtoehtojen rinnalla ihan kaikilla osa-alueilla, eikä niiden väliltä tiettyjen merkkien kohdalla löydy juurikaan eroja käytettävyyden suhteen. Vaikka en itse näe luonnollista ja synteettistä kosmetiikkaa toisiaan pois sulkevina asioina, arvostan valtavasti sitä, että luonnollisempia tuotteita kaipaavalle kuluttajalle tarjotaan aina kilpailukykyisempiä ja laadukkaampia vaihtoehtoja.

Yksi äärimmäisen tärkeä meikin osa-alue on kuitenkin laahannut pahasti perässä..  Luonnonkosmetiikan ripsivärit eivät nimittäin ole vielä kertaakaan päässeet edes lähelle parhaita synteettisiä tuotteita.

Kuten olettekin ehkä kuulleet, tämä asia on vihdoin muuttunut. Tällä hetkellä vain Jolien kautta ekskluusiivisesti Suomessa myytävä Kjaer Weis on nimittäin hivuttautunut hiljalleen kosmetiikka-alalla työskentelevien tuttavieni keskusteluihin. 

"Mikä se uusi ripsiväri olikaan? Se joku Kjäär.... Joku luonnonkosmetiikkajuttu."

"Mä näin jollain sellaisen sairaan hienon hylsyn, olikohan se just sitä??"

"Tekee kyllä mieli testata, voikohan se muka olla hyvä?" 

"Kuulin että Piakin oli kokeillut ja tykkäsi.. Mistä niitä saikaan?"

Epäilen, että alkuperäisenä sanansaattajana on toiminut monessakin tilanteessa KW:n epävirallinen sanansaattaja ja superfani, luonnonkosmetiikan guru Katja Kokko ;). Hitaasti mutta varmasti viidakkorummutus sai myös allekirjoittaneen kiinnostumaan ja lukijaillan jälkeen korkkasin ylellisen punaisen boksin odotukset melko korkealla.

 

Ripsivärin hylsy on ehkä kaunein, jonka olen koskaan nähnyt. Metallinen, painava ja ylellinen, mutta samaan aikaan siro kuin koru. Sirous liittyy osaksi pienehköön pakkauskokoon, sillä hylsyyn on pakattu maltillinen 5,4g ripsivärimassaa. Osasyy tähän lienee ripsivärin nopea elinkaari, joka lienee pienemmän säilöntäainemäärän kanssa vielä hieman tavallista lyhempi.

Tuotteen 33€ hinta kirpaiseekin ensiostajaa varmasti hieman, mutta varsinkaan luonnonkosmetiikan nimeen vannovat eivät tule pettymään. En tosin usko, että kukaan muukaan pettyisi, mutta kuten jo sanottu, luonnonkosmetiikkarintamalla tälle tuotteelle ei vielä näy haastajia!

Lohdutuksen ja puolustuksen sanana kerron, että uusiotäyttötekniikkaan luottava KW on ensiostoksen jälkeen edullisempi satsaus! Ripsivärin täyttöpullo maksaa "vain" 23€, mikä ei kirpaise yhtään niin paljoa.

 

Tälläkään harjalla ja massalla ei vielä tehdä megatuuheita räpsyjä, ainakaan näihin omiin pikkutikkuihini, mutta kaikki muut kriteerini täyttyvät. Väri on kunnolla mustaa, harja on laadukas, värin saa sillä aivan ripsien tyveen asti ja se erottelee ripset hyvin. Karvat myös saavat muutaman millin lisäpituutta ja näyttävät kokonaisvaltaisesti hyviltä. Siis, todella hyviltä.

Suurin yllätykseni oli se, että ripset ovat pysyneet sääolosuhteista huolimatta kunnolla taivutettuina aamusta iltaan asti kaikkina testipäivinä, joita on takana ainakin 8. Tarkennan vielä, että taivutus on pysynyt paikallaan huomattavasti paremmin, kuin monen synteettisen ripsivärin kanssa!

Kjaer Weis Mascara nousee ehdottomasti tämän vuoden parhaista parhaiden ripsivärien listalleni synteettisten tuotteiden rinnalle. Ei sen takia, että kyseessä on luonnonkosmetiikka, vaan siksi, että se toimii.

Pages