Ladataan...
Saara Sarvas

Tänään vuorossa on tutorial, joka on paljon helpompi kirjoittaa, kuin vaikka supercalifrastilicexpialidocious. Meikissä on glitteriä ja rajaukset, muuta ei kai liene tärkeää tietää?

Itse käytin kultaista, mutta sinä voit käyttää vaikka jotain ihanaa merenneidonvihreää tai räiskyvän pinkkiä! Pinkki glitterrajaus - jotenkin se kiinnostaa.. Äh, lähden sivuraiteille, kun tarkoituksena oli tehdä tästä lörinästä lyhyt! Ei kenelläkään tänään ole aikaa istua lukemassa blogeja, vaan kaikki juoksevat juhlimaan hiljalleen loppuvaa vuotta. 

Lähtekää siis viettämään aikaa ystävienne kanssa tai vaikka Tinder-trefeille, mutta sutaiskaa silmiinne ennen sitä hieman glitteriä. Tein tutorialista TOSI tiiviin ja hommasta muutenkin niin simppeliä kuin mahdollista.

 

 1. Levitä pohjustetulle liikkuvalle luomelle vaaleaa helmiäismäistä luomiväriä ja häivytä sitten luomivakoon neutraalin ruskeita sävyjä tuomaan silmän muotoa esiin.

 2. Korosta vielä kulmaluuta ja silmän sisäkulmaa hieman vaaleammalla sävyllä. Tässä vaiheessa silmän ei tulisi näyttää juurikaan meikatulta.

 3. Rajaa yläluomi vahvasti käyttäen geelimäistä rajausväriä, jolla saat tarkan ja siistin piirtojäljen. Muista levittää rajaus myös ripsien tyveen.

 4. Ota seuraavaksi käyttöön kultainen luomiväri, jolla teet tuplarajauksen koko alaluomen matkalle, sekä yläluomen ulko-osaan kuvan mukaisesti.

 5. Sekoita lopuksi kultaista glitteriä esim. Make Up For Everin Eye Seal -nesteeseen ja maalaa kultaisten luomivärirajaustesi päälle kunnon glittervana. Yritä pitää glitterit vain kultaisen rajan päällä - paitsi sisäkulmassa, jonne voit asetella niitä kauniisti. Itse kreiseilin ja liimasin silmäkulmaan vielä muutaman kynsitarran timanteilla.

 6. Levitä ripsiväri ja olet VALMIS!

Lyhyestä virsi kaunis! Lähde jo juhlimaan ;)

Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Joulukuussa tekemäni yhteistyökampanja Naturelle.fi:n kanssa aiheutti syvän rakkauden varsinkin Juice Beautyn tehokkaisiin tuotteisiin. Sen takia kysyinkin, tahtoisiko nettikauppa olla osana jouluarvontaani! Se, että tämä postaus on olemassa, kertonee kuinka tuossa sähköpostiviestittelyssä kävi ;)

Saatoin säästää tämän paketin viimeiseksi, koska sen sisältö on tämänhetkinen suosikkini ja ottaisin toiset tuotteet erittäin mieluusti varastoon.. Oma toivomukseni olikin se, että saisin arvontapakettiin nämä kyseiset suosikkituotteeni, joita testasin useamman viikon ajan! Ne ovat tietysti:

 • Apple Peel Full Strenght
 • CC-voide
 • Blemish Clearing -puuteri
 • Blemish Clearing -seerumi
 • Blemish Be gone -täsmätuote

Nämä tuotteet ovat jumalaisia ja ennen kaikkea tehokkaita! Tämä paketti on sopiva varsinkin epäpuhtaalle iholle, eli nyt kommenttiboksin ääreen kaikki te, joilla on rasvainen iho, epäpuhtauksia, pintakuiva mutta rasvoittuva iho ja muutenkin vaan sellainen ärsyttävä naama. NYT on teidän aikanne osallistua arvontaan ja voittaa tämä paketti itsellenne.

Voitte toki ärsytyksissänne käydä ostamassa tärkeimmät tuotteet myös suoraan nettikaupasta, jossa toimii koodi SAARA10 vielä TÄMÄN päivän 31.12.2014 ajan! Siis koodilla SAARA10 saa edelleen 10% alennuksen Naturelle.fi -verkkokaupasta.


Tähän arvontaan puolestaan voit osallistua, kun kerrot kommenteissa, mikä Juice Beautyn tuotteista kiinnostaa eniten ja miksi? Jätä kommenttisi perään sähköpostiosoitteesi, että saamme sinut kiinni tarvittaessa.

Osallistumisaikaa arvontaan on 10.01.2015 klo 23:00 asti!

Ladataan...
Saara Sarvas

Oho, tulipas suurena tuo kuva... Toivottavasti se ei räjäyttänyt tajuntaanne, vaikka postauksen sisältö onkin aika räjähdyksenomainen! Ei sellaisella ihmisiä satuttavalla tavalla, vaan ilahduttavalla ja MAHTAVALLA tavalla. Arvontaviikko alkaa olla huipussaan ja mikäpä olisi parempi tapa viettää sen toisiksiviimeistä päivää, kuin jakaa yhdelle teistä valtava paketti Lumenen kosmetiikkaa.

Maailman suurin kiitos muuten sekä Lumenelle, että kaikille muille tälle viikolle palkintoja lahjoittaneille yhteistyökumppaneille :)

Lumenen lähettämiä paketteja on aina ilo avata, joten tahdon ehdottomasti että joku teistä saa avata kaikkien aikojen paketin. Ylhäällä näkyvä kuva on nimittäin lähinnä suuntaa antava fiiliskuva. Lopullista palkintoa ei ole vielä ihan lyöty lukkoon, mutta voittaja saa tästä arvonnasta ainakin:

 • Omalle iholleen sopivat puhdistus-, hoito- ja erikoishoitotuotteet
 • Meikkituotteita iholle
 • Meikkituotteita silmille
 • Hoito- ja värikosmetiikkatuotteita kynsille
 • KAIKKEA MUKAVAA!

Koska yllätykset ovat aina hauskempia, jää lopullinen tuotekombo siis vain voittajan tietoon - joskin se olisi mukava nähdä vaikka instagramin kautta ^_^

Jos sinua kiinnostaa olla tämän "mysteeripaketin" vastaanottaja, jätä kommentti tähän postaukseen. Kerro kommentissasi, mikä on ensimmäinen Lumene-tuote, jota olet koskaan käyttänyt tai ostanut?

Minun ensimmäinen Lumene-ostokseni oli ripsiväriduo. Violetti ja turkoosi metallihohtoinen mascara joilla värjäsin ripsiäni yhden mökkikesän ajan! Jos saan toivoa comeback-tuotetta, tämä olisi se.

Jätä kommenttisi perään sähköpostiosoitteesi, että saamme sinut varmasti kiinni!

Osallistumisaikaa on edelleen ruhtinaallisesti, 10.01.2015 klo 23:00 asti. 

Pages