Ladataan...
Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Braun 

Yksi yhteistyökamppis on taputeltu pakettiin ja on aika aloittaa toinen. Kesäkuun aikana kirjoitan teille neljän postauksen verran Braunin Silk Epil 7 -laitteesta, josta sain käyttööni SkinSpa Premium -version. Tähän luksuspakettiin kuuluu siis epilaattorin lisäksi vartalonkuorintaharja, sekä erillinen kasvoharja. 

Heräsiköhän kenenkään päässä ensimmäisenä kysymys: Miten ihmeessä höyläämisen nimeen vannova bloggaaja päätyy tekemään yhteistyötä epilaattorien parissa?

Se on tarina, jonka opetus on: Vannomatta paras. 


Olen toistuvasti painottanut sitä, että vihaan epiloimista. Se on mielestäni pahin kidutuksen muoto, täysin järjetöntä ja vihoviimeinen tapa jolla koskaan tulen poistamaan ihokarvojani. Tässä laitepaketissa minua kiinnosti huomattavasti enemmän ylemmässä kuvassa näkyvä vartalon kuorimiseen tarkoitettu harjapää, sekä kasvojen ihon puhdistamiseen tarkoitettu laite, jollaisen ostamista olen pohtinut jo pitkään. 

Vastaukseni ensimmäiseen yhteistyökyselyviestiin olikin: "Mähän en sitten missään nimessä epiloi mun jalkoja, eli jos se ei haittaa, niin muut ominaisuudet kyllä kiinnostaa.

Vaan kuinkas sitten kävikään? :D

 

Ensimmäisellä epilointikerralla kokeilin laitetta toiseen sääreeni, ja lopetin homman kesken 5 kertaa. Kylässä ollut Aino yllytti mua sadistinen virne naamallaan jatkamaan kerta toisensa jälkeen. Kokeilin laitetta lopulta jopa kainalooni, mutta se oli itselleni jo hieman liikaa.

Sain lopulta epiloitua toisesta säärestäni noin yhden kolmasosan. Melko säälittävää..

Vietin seuraavan viikon Tampereella, ja huomasin suihkussa käydessäni aina silitteleväni epiloitua säärenpalasta, jota ei tarvinnut ajaa höylän kanssa kesämekkosääriä tavoitellessa.. Kun palasin takaisin kotiin, istahdin katsomaan jääkiekon MM-finaalia ja mietin, että ei se epilointi ainakaan kyseisen pelin katsomista kivuliaampaa voi olla. 

En tiedä rohkaisiko minua edellisenä perjantaina otettu suurehko tatuointi (joka mielestäni edelleenkin sattui verrattain vähemmän), vai kiinnostus karvattomista sääristä, mutta oli syy mikä hyvänsä, tein sen.

Epiloin molemmat sääreni jääkiekkopelin aikana nilkasta aina reiden alaosaan asti ja jäin henkiin kertoakseni tämän tarinan myös jälkipolville! Kerroin uroteostani ystävilleni lukuisilla tekstiviesteillä, ja jopa yhdellä ylpeällä puhelinsoitolla.

Tattoo, schmattoo - epilointi on todellisten kovisten tunnusmerkki.

Selvittyäni ensimmäisestä shokista, aloin ajatella epilointia aivan uudelta kantilta. Vanha kunnon mukavuusalueelta poistuminen kantoi taas hedelmää, ja nyt tuntuu siltä, että selviän ihan mistä tahansa ;)

 

Braunin Silk Epil 7 on selvästi epilaattorien kermaa, enkä usko toimenpiteen olevan muilla laitteilla ainakaan yhtään tämän miellyttävämpi. Kipuun kuulemma tottuu säännöllisessä käytössä, ja tätä teoriaa tukee karvatupen ja sitä ympäröivän ihon anatomia, ja karvan kasvusykli.

Ihokarvojen perimmäinen tarkoitushan on olla kehon hälytysjärjestelmä kutsumattomia vieraita vastaan. Karvatuppien ympärillä kulkee tämän takia paljon hermotusta, joka reagoi kaikkiin karvojen liikkeisiin, ja ultimaattinen reaktio tapahtuu tietysti karvan juurilta irrottamisen yhteydessä. Se on kipu. Kun uudet karvat kasvavat, ei hermotus ehdi palautua ennen kuin iho epiloidaan uudestaan, ja toimenpide on täten kivuttomampi.

Kuulostaa hyvältä, ja toivottavasti teoria toimii myös käytännössä!

 

Käsittelypään molemmin puolin pyörii laitteen liikkeen mukana pieniä muovisia piikkejä, jotka tekevät käsittelystä hellävaraisempaa. Kivuttominta epilointi on, kun käsiteltävän ihoalueen kiristää toisen käden avulla mahdollisimman tiukalle, jolloin iho ja sen alaiset kudokset liikkuvat mahdollisimman vähän karvan irtoamishetkellä.

Tämän kuvassa näkyvän, eli leveimmän, ajopään muotoiluun on käytetty eniten aikaa ja se joustaa ja myötäilee vartalon kaaria kuten kuvasta näkyy. Käden asento pysyy siis ergonomisena epiloistavasta ruumiinosasta riippumatta.

Karvojen poistaminen oli itselleni kivuliainta nilkan ympärillä, ja kivuttominta pohkeiden sekä polvien ympärillä. Taidan kuitenkin jatkossakin aloittaa ikävimmistä kohdista, ja edetä sitten helpompiin alueisiin ns. palkintona. Jotta epilaattori voi nykäistä karvat irti kasvusuuntansa mukaisesti, vedetään sitä karvankasvun vastaiseen suuntaan, kuten alempaa postauksesta löytyvästä kuvasta näet. 

 

Laitteessa on yhteensä kolme erilaista epilointileveyttä. Maksimilevyinen säärille ja muille laakeille pinnoille, hieman kapeampi kainalolle ja bikinirajalle, sekä vain muutaman sentin levyinen esimerkiksi viiksien epilointiin.

Kyllä, viiksien. Ne jotka tietää, TIETÄÄ!! 

 

Erikoisuutenaan Silk Epil 7 lupaa poistaa jopa 0,5mm pituiset karvat! Epilaattorin kyljessä on kuvassakin näkyvä, todella kirkas Smartlight LED-valo, jonka avulla pienimmätkin poistamattomat karvat paljastuvat, kuin vanhan ajan vankikarkurit valonheitinten avulla. 

Yhdellä latauksella voi surruttaa itseään karvattomaksi jopa 75min, ja lataus tapahtuu ensimmäisessä kuvassa näkyvässä ”dockissa”. Itse olen asettanut laturin television eteen. Ensin ajattelin vain huomaavani  nopeammin, kun uusi laite on latautunut täysiin voimiinsa, mutta myöhemmin tajusin sijoitteluni nerokkuuden – televisiota katsellessa mainostaukojen aikana katse harhautuu epilaattoriin, joka on helppo napata käyttöön kosketusetäisyydeltä! :D

 

Olohuoneen sohvan lisäksi laitetta voi käyttää myös kylpyhuoneessa ja tarpeen mukaan myös suihkussa, sillä se on täysin vedenpitävä. 

 

 

 

Suihkussa epiloimisessa on puolensa. Toisaalta se pehmittää ihon pintaa ja karvat irtoavat helpommin, mutta toisaalta hentokarvaisimpien karvoitus voi pehmentyä lämpimässä vedessä niin, että karvat yksinkertaisesti katkeavat, eivätkä sittenkään irtoa juurineen. Kokeilu lienee paras lääke omien rutiinien löytämiseen!

 

Itse en kokenut suihkussa epilointia tavallista kivuttomammaksi, vaan käytin siellä mieluummin hyväkseni laitteen muita ominaisuuksia, joista kerron lisää seuraavassa postauksessa. Juuriltaan kiskotut karvat nimittäin saattavat aiheuttaa varsinkin ensikertalaisille sisäänkasvaneita yksilöitä..

 

Teit karvanpoiston sitten suihkussa tai kuivalla maalla, voit odottaa lopputuloksena näin sileää ihoa:

 

 

Vakuuttavaa.

En olisi IKINÄ uskonut, jos joku olisi kaksi viikkoa sitten sanonut, että löydän epilaattorista näin paljon hyvää sanottavaa. En myöskään voi uskoa, että aion sanoa näin, mutta... Taidan kokeilla tämän kesän ajan karvojen poistamista pelkän epiloinnin avulla!! 

Tärkeimmät testiviikkojeni aikana tehdyt havainnot ovat:

 • Vaikka laite olisi kuinka hyvä, on ainakin ensimmäinen kerta tuskainen......

 • .. mutta siitä selviäminen aiheuttaa ylitsevuotavaa voitontunnetta!

 • Koska kaikki kehon karvat kasvavat eri tahdissa, täytyy käsittely täydellisen sileän lopputuloksen saavuttamiseksi toistaa muutaman päivän päästä uudestaan. Jatkossa sääret kannattaa ajaa läpi aina, kun pienet karvat nostavat päätään, tai tunnet ne kättä vasten.

 • Toisella käsittelykerralla karvoja on niin paljon vähemmän kuin aluksi, että minimaalinen kipu alkaa naurattaa. Tekee mieli osoittaa yksittäisiä karvoja ja myhäillä omalle yliotteelleen Mr. Burnsin tyyliin. Eeeexcellent...

 • Sana epilointi ei enää nosta karvojani pystyyn, vaan mieleni tekee kertoa tästä maailmankuvaani laajentaneesta kokemuksesta :DD

 • Tähän jää koukkuun.

 

Olit sitten paatunut epiloija, joka käsittelee bikinirajan kymmenen uutisia katsellessa, tai vanhoista traumoista parantuva käyttäjä kuten minä, on sinulla tämän yhteistyön aikana kaksi eri mahdollisuutta voittaa kuvassa näkyvä Silk Epil 7 SkinSpa Premium -paketti! Toinen kilpailuista tapahtuu täällä blogissa, mutta tänään starttaava kuukauden mittainen kilpailu käydään Instagramissa.

Tuotepaketin lisäksi voit voittaa Instagram -kilpailusta jotain todella uniikkia, koska minä ja Braun tahtoisimme tietää: 

Mitä sinä haluaisit tehdä ylittääksesi itsesi / näyttääksesi rohkeutesi? 

Ai miksi me sellaista kysymme? Koska tahdomme toteuttaa voittajan haaveen!

Kilpailuun voi osallistua Instagramissa kuvalla tai videolla, josta käy kuvan tai tekstin keinoin ilmi, mikä se sinun salainen haaveesi on. Eikö tule mitään mieleen? Miten olisi vaikka laskuvarjohyppy, laitesukellus, juoksutapahtuma, tai vaikka maailman suurimman villasukan kutominen? Vain taivas on rajana!!

Tai oikeastaan, tämänkertaiseksi taivasrajaksi on määritelty huikeat 1200€, jolla kyllä toteuttaa haaveen jos toisenkin ;)

Voittajakuvan valitsee allekirjoittaneen lisäksi arvovaltainen raati johon kuuluu mm. Tuula-äippä, joka arvostaa hienojen kuvien lisäksi myös koskettavia tarinoita. Kerrothan siis osallistuessasi myös tarinan haaveesi takana! 

Kilpailutöiden toteutus on vapaa, mutta lisää kuvaan hashtagit #BreakFreeFi ja #Braun, sekä tagi @saapra, niin olet mukana huikean palkinnon metsästyksessä.

Instagram-kilpailu päättyy 29.6.2014, ja voittaja julkaistaan viimeisessä kampanjapostauksessa seuraavana päivänä 30.6.2014.

 

p.s. Kenenkään ei tässä maailmassa tarvitse poistaa yhtäkään ihokarvaa, jos ei itse niin halua. Oma mieltymykseni vain on varsinkin paljailla ihoalueilla karvattomampi. Antaa jälleen kerran kaikkien kukkien kukkia :B 

Ladataan...
Saara Sarvas

Ajattelin tällä viikolla yhdistää kaksi kärpästä! Sleek-meikkitutorialit, ja valmistujaismeikit ^_^ Todella poikkeuksellisesti julkaisen siis jo tänään keskiviikkona kolme erilaista, melko kevyttä ja kesäistä silmämeikkitutorialia, jotta kaikki halukkaat ehtivät treenailla jo hyvissä ajoin ennen perjantain ja lauantain pippaloita. Tämä sama alku-disclaimer löytyy tylsästi jokaisesta postauksesta, jos joku lukee juttua syötteen kautta eikä huomaa että niitä on zomg - KOLME!!

Tein kaikista meikeistä melko kevyitä, koska a) nyt on kesä!!! b) valmistuvat nuoret naiset (ja mikseivät myös miehet) ovat aina niin kauniita että siihen on turha sutia liikaa tavaraa päälle. 

Tämä valmistujaismeikkiehdotus on tavallaan erittäin kevyt smoky eye, jonka voi kustomoida omaan sävymaailmaansa sopivaksi yhden värin avulla. Itse tein meikin Sleekin Ultra Matte v2 -paletilla, mutta halutessaan tähän voi käyttää myös helmiäissävyjä, jolloin meikki on hieman "bileystävällisempi". Kokeile myös vaihtaa vain efektiväri kimaltavaan, tai johonkin todella kirkkaaseen sävyyn, niin saat tähän silmämeikkiin aivan uusia ulottuvuuksia.

Tekniikka on helppo, ja lopputulos erittäin sievä - tämä onnistuu kaikilta!

 

Tuttu juttu, käytetyt sävyt on taas merkitty käyttöjärjestyksessän. Typerä tummansininen oli murtunut jo ostohetkellä.. Pidän sormia ristissä sen selviämisen suhteen.

 

 • Aloita pohjustamalla luomet hyvin.
 • Levitä lähes koko liikkuvalle luomelle ja silmän sisäkulmaan vaaleanruskeaa mattaista luomiväriä. Valitse omaa silmääsi miellyttävä sävy! Vaaleammalla värillä meikistä tulee "meikatumman" näköinen, ja tällainen neutraali väri pitää kokonaisuuden huolitellun näköisenä.
 • Aloita silmän varjostaminen häivyttämällä harmaata luomiväriä silmän ulkokulmaan banaanin, tai kuunsirpin muotoon. Pidä huolta, että häivytys pysyy silmäkulman yläpuolella, tai katseesi voi lurpsahtaa alakuloiseksi.
 • Tummenna meikkiä lisäämällä silmäkulmaan tummaa harmaata väriä. Tästä kuvasta näät meikin muodon hyvin!

 

 • Levitä kuunsirppisi sisäpuolelle valitsemaasi efektiväriä, ja häivytä se kiinni tummanharmaaseen.
 • Häivytä valitsemasi väri sitten pehmeästi neutraaliin pohjasävyysi. Tämä häivytys on ehkä kriittisin, koska vaaleaa pohjaa vasten epätasaisuudet näkyvät helposti. Voit pehmittää häivytystä lisäämällä vaaleaa väriä violetin reunan päälle pehmeällä häivytyssiveltimellä.
 • Rajaa silmät valkoisella tai ihonsävyisellä kajal-kynällä.
 • Taivuta ripset ja levitä niihin mascaraa. Itse jätin alaripset kokonaan ilman väriä raikkaamman näköisen lopputuloksen toivossa. Meikki on tällä tavoin painottunut vain yläluomelle.

Viimeistele tämän jälkeen kulmat, ja siirry meikkipohjan kimppuun esim. tämän postauksen vinkkejä noudattaen. Sitten oletkin valmis!
 

 

Mitäs pidätte tästä "barely there" -savusilmämeikistä? Sopii valmistujaisten lisäksi hyvin moneen arkirepertuaariin, ja kun sen kerran treenaa, on silmämeikki valmis reilusti alle kymmenessä minuutissa!

 


Mikä meikeistä on suosikkinne?

p.s. Kai muistit katsoa myös kaksi muuta? ;)

Ladataan...
Saara Sarvas

Ajattelin tällä viikolla yhdistää kaksi kärpästä! Sleek-meikkitutorialit, ja valmistujaismeikit ^_^ Todella poikkeuksellisesti julkaisen siis jo tänään keskiviikkona kolme erilaista, melko kevyttä ja kesäistä silmämeikkitutorialia, jotta kaikki halukkaat ehtivät treenailla jo hyvissä ajoin ennen perjantain ja lauantain pippaloita. Tämä sama alku-disclaimer löytyy tylsästi jokaisesta postauksesta, jos joku lukee juttua syötteen kautta eikä huomaa että niitä on zomg - KOLME!!

 

Tein kaikista meikeistä melko kevyitä, koska a) nyt on kesä!!! b) valmistuvat nuoret naiset (ja mikseivät myös miehet) ovat aina niin kauniita että siihen on turha sutia liikaa tavaraa päälle. 

Ensin ajattelin, että skippaan tämän Ulta Matte paletin tutorialin kokonaan, mutta sitten päätin ottaa härkää sarvista. Miksei valmistujaisissa voisi olla vähän kreisinä? Ja mikä sopisi kesän aloitukseen paremmin, kuin kirkkaat värit?!

Yllättävää kyllä, lopputuloksesta tuli todella hillityn näköinen, enkä arastellut julkisilla paikoilla kulkemista hetkeäkään. Tämän meikin voi tietysti tehdä myös harmonisemmilla väreillä, jolloin kyseessä on erittäinkin klassinen, avointa banaanivarjostusta mukaileva silmämeikki.

Meikin käytettävyys saattaa hyvinkin johtua käytettyjen sävyjen mattapinnasta, joka antaa väreille tilaa loistaa.

 

Palettiin on taas merkitty käytetyt sävyt levitysjärjestyksessään :)

 

 • Aloita pohjustamalla luomet hyvin
 • Levitä mattaista valkoista luomiväriä liikkuvalle luomelle ja sisänurkkaan, ja häivytä reunat pehmeiksi.Valkoinen luomiväri pitää muut sävyt hieman kevyempinä, ja ne toistuvat kirkkaina.
 • Levitä kirkasta keltaista luomen keskiosaan valkoisen, ja ihonvärisen alueen rajapinnalle.
 • Häivytä silmän sisäkulmaan lämpimän sävyistä pinkkiä, ja koeta liu'uttaa väri myös keltaiseen rauhallisesti häivyttämällä.

 

 • Häivytä pinkki sisäkulmasta haaleaan persikkaan, jonka voit levittää myös silmän sisäkulman kautta alaluomelle.
 • Jatka sateenkaaresi luomista värittämällä luomen ulkonurkka vaalealla turkoosilla, jonka voit taas häivyttää keltaiseen.
 • Syvennä katsetta taas tummentamalla sinisen alueen alareunaa tummemmalla turkoosin sävyllä.
 • Kun olet tyytyväinen liikkuvan luomen väriliukuun, hahmottele luomivako esiin oranssilla, kuten kuvassa. Käytä väriä hennosti, koska varsinkin tällä merkillä pigmenttiä riittää.

 

 • Häivytä oranssi kohti kulmakarvaa käyttämällä avuksi samaa vaaleaa persikkaa, kuin silmän sisäkulmassa! Pidä oranssin alareuna kuitenkin melko skarppina, kuten kuvista näkyy.
 • Rajaa silmät ihon sävyisellä kajal-kynällä, jotta katse aukeaa lisää.
 • Taivuta ripset ja levitä niihin ripsiväriä, ja muotoile kulmakarvasi.
 • Sitten voitkin käydä meikkipohjan kimppuun, vaikka tästä postauksesta löytyvillä ohjeilla!

Melkoisen värikästä, eikö? Mutta silti yllättävän käytännöllisen näköistä ja leikkisää.. 

 

Iskeekö sateenkaarihulluttelu kenenkään suunnitelmiin??

 

Pages