Ladataan...
Saara Sarvas

Tiedän, että moni teistä kiroaa minun nimeäni, kun kerron jostain ihanasta ja uudesta ja upeasta, joka rokottaa teidän lompakkojanne :D Voin kuitenkin lohduttaa ja kertoa, että olen aivan samassa suossa teidän kanssanne. Viimeisin minut pahoille teille vienyt henkilö oli Mariela Sarkima, jolla oli jemmassa muutama ylimääräinen NYX Cosmeticsin Macaron -kokoelman huulipuna.. Pitkän jahkailun jälkeen päädyin hommaamaan vain tämän harmaan sävyn, koska no, olihan se nyt vaan ihan pakko saada.. Bloggaajat, macaronsit - kyllä te tajuutte >;D

 

 Oikeastaan ostopäätös tapahtui, kun tiesin hiusvärini muuttuvan tummemmaksi. Kun kasvoja kehystävät tummemmat kutrit, voi kasvoilla tapahtua kaikkea tavallista kummallisempaa. 

Huulipunan koostumus on ihanan kermainen ja peittävä, eikä väri asetuttuaan liiku huulilta kovin helposti.

Macaron-kokoelmassa on tämän harmaan sekopääsävyn lisäksi 11 muutakin vaihtoehtoa, joista vain yhtä voi kuvailla perinteiseksi. Aijai, katsotaan mitä mieltä olette tästä lookista ja pohditaan sitten, pitäisikö näitä tilata lisää..

 

Eihän näitä missään normaaleissa sosiaalisissa tilanteissa ensimmäisenä tule mieleen käyttää, mutta onneksi minulta löytyy niitä epänormaalejakin yllin kyllin.

Ja siis, nyt kun niistä mielipiteistä oli puhe - on myös mahdollista, että rakastuin sekoiluun itse ja tätä postausta näpytellessäni menin ja tilasin myös muut himoitsemani Macaron Lippiet.. Kirottu Mariela, onneksi et aseta minua kiusaukseen kovinkaan usein! :D

Samalla tekee mieleni tilata muitakin NYX:in tuotteita testiin.. Sarja on minulle muutamia lippulaivatuotteitaan lukuun ottamatta kovin tuntematon. 

Hoi NYX-tietäjät, mitkä tuotteet kosmetiikkafriikin on pakko testata?

p.s. Aika karun näköinen tämä iho.. Odotan todella, mitä stressitön, unentäyteinen ja mahdollisimman pitkälti ulkona vietetty loma sille tekee!

Ladataan...
Saara Sarvas

Nyt on kauneusbloggaajan synttäripäivä, kukaan ei tarvitse minua tänään!

Olen viettänyt nyt 26 vuotta tämän maapallon päällä ja pidän siitä vuosi vuodelta enemmän. Olen tämän ajan aikana oppinut elämästä paljon, kiitos lukuisien tärkeiden ihmisten ja omien hölmöilyjeni ympäri Suomea ja maailmaa. Vaikka ehdottomasti suurimman osan ajastani olen viettänyt yhden neliökilometrin sisällä, on maailmalla seikkailu laajentanut elämänkatsomustani eniten.

Åmål, Lontoo, San Diego, Las Vegas, Korso..... Enemmänkin olisi voinut sekoilla, mutta ehkä pysyin juuri ja juuri karmamittarissa plussan puolella :D Tärkeimmät asiat, jotka olen elämästä tähän mennessä oppinut eivät mahtuisi yhteen postaukseen, joten näpytän niiden sijaan ensimmäiset kymmenen, jotka tulevat mieleen:

  1. Yhtään mikään ei ole koskaan vamaa. Maailma voi loppua vaikka huomenna - miksi siis huolehtia liikaa?

  2. Aikuisena on todella kivaa. Siis silloin, jos elämästä tajuaa nauttia! Sori kaikki vauvat, teillä on vielä pitkä tie kuljettavana..

  3. Kaikki on parempaa suolaripauksella.

  4. Intuitio on paras kompassi, joka markkinoilta löytyy.

  5. Äidit.. Mitä nopeammin niitä oppii arvostamaan, sen parempi.

  6. Todella harva työ on niin tärkeä, etteikö sitä voisi siirtää seuraavaan päivään jos ystävä tarvitsee apua.

  7. Niin kauan kuin voit katsoa peiliin ylpeänä, ei muiden mielipiteistä kannata välittää liikaa.

  8. Elämä on paljon parempaa, kun jokaiseen aamuun herää pehmeistä lakanoista.

  9. Sekä fyysinen että psyykkinen nälkä saavat ihmisen tekemään melkein mitä tahansa.

  10. Pitää uskaltaa uskaltaa!

Hmm.. Piti kirjoittaa 10 hölmöä elämänohjetta, mutta näistä saa ehkä jopa koottua aika kokonaisen kuvan siitä, millaiset elämänarvot minulla on ^_^ Näin vähän pidempään pohdittuna tuo kuvakin taitaa syvällisen tekstin seurana olla hieman haikean näköinen... :D 

Krhm.. Tarkoituksenani oli vain kertoa, että tämä "ikääntyminen" ei ole ainakaan vielä alkanut pelottaa, tai antaa yhtäkään merkkiä huonosta tulevaisuudesta. Mä aion tänään lähteä Särkänniemeen (en delfinaarioon, vaikka kulkenevatkin aika käsi kädessä kassavirtoineen......), jonnekin ihanaan ravintolaan viinipullon ja ystävien kera ja mennä nukkumaan juuri silloin kun siltä tuntuu.

Mulla on ihan rehellisesti sanottuna kaikkea ja vähän liikaakin, joten en useinkaan toivo mitään syntymäpäivälahjakseni. Mä tahtoisin kuitenkin tehdä nyt käänteisen syntymäpäivätoiveen ja heittää myös itseni kehään. Seuraa yllättävä syntymäpäiväkilpailu!!

Piirrä tai askartele minulle Saaramainen syntymäpäiväkortti ja lataa sen kuva kommenttiosioon sähköpostiosoitteesi kera. Kyseessä voi olla digitaalinen tai paperinen kortti - antakaa luovuutenne kukkia!

KOLME ilahduttavinta korttia voittavat yllätyspaketit ^_^ Osallistumisaikaa on 30.7.2014 klo 23:59 asti!

Ladataan...
Saara Sarvas

 

Arvontatuotteet saatu maahantuojalta

Yksi ehdoton suosikkijuttuni tässä kauneuden ja hömpötysten maailmassa ovat siveltimet. Ne ovat kuin uskollinen ystävä, joka ei koskaan petä. Siveltimet ovat vaan.... Parhaita!

Pari vuotta sitten tilasin testimielessä ensimmäiset Ecotools-siveltimeni iHerbistä ja ihastuin. Bambusta valmistetut kahvat ja ultrapehmeät synteettiset harjakset luovat combon, jolla on lunastettu vakiopaikkoja pakistani. Erityisesti rakastan EcoToolsin erilaisia kasvosiveltimiä, koska mikään luonnonkarva ei tunnu iholla yhtä pehmoiselta ja ihanalta kuin tämä. Toki sama ominaisuus on tärkeä myös tarkemman työn sudeissa, mutta kasvoilla on enemmän tuntevaa pinta-alaa ;)

Tahdonkin esitellä teille tässä postauksessa muutaman suosikkisiveltimeni, jotka sain valikoida myös teille arvottavaksi! Voisiis voittaa tästä järjestyksessään kolmannesta kesäarvonnastani kolme EcoToolsin kasvosivellintä ja sivellinkotelon!

 

1. Meikkivoide / BB-sivellin

Meikkivoidesivellinten monimuotoinen maailma ei yllättäne enää ketään ja sivellin toisensa jälkeen nousee aina pinnalle, kun joku keksii uuden lähestymistavan. Viimeisimpänä lisäyksenä globaalisti menestyneisiin siveltimiin on noussut tällainen tylppäpäinen ja pehmeä meikkivoidesivellinmalli. Ensimmäiset taisivat löytyä - yllätys yllätys - japanilaisilta sarjoilta, mutta perästä ollaan tultu muuallakin.

Tylpällä siveltimellä meikkivoiteen saa pakattua ihoon hyvin ihohuokosia häivyttäen ja pohjan peittävyyttä kontrolloiden. 

Tämä saattaa olla hyvä valinta kaikille niillä, joita tavallisten meikkivoidesiveltimien jättämä lopputulos ärsyttää.

 

 

2. Monitoimisivellin

Ennen tylppiä siveltimiä kovia nousijoita olivat "skunkit". Skunkkisiveltimet ovat parhaita kaikenlaisessa häivyttämisessä ja kevyessä levittämisessä. Tällä siveltimellä voi tehdä kasvoilla todella monta eri asiaa nestemäisen tai mineraalipohjaisen meikkivoiteen levittämisestä aina poskipunan viimeistelyyn ja häivyttämiseen. 

Mahtava sivellin jolla hoitaa monta kärpästä yhdellä iskulla... lasin sisään ja takaisin luontoon :B

Tämän siveltimen mukana myydään myös pakettia, josta löytyy ensimmäisessä kuvassa vilahtava kätevä sivellinpussukka!

 

 

3. Vartalosivellin

Vartalolle ja dekolteelle löytyy oma siveltimensä, mutta minäpä olen röyhkeänä käyttänyt sitä kasvoille. SIITÄS SAIT, SÄÄNTÖKIRJA!

Pitkän mallisella siveltimellä saa nimittäin tehtyä äärimmäisen loistavat varjostukset kasvoille ja varsinkin poskiin ja leuan alueelle. Hmm ja ok.. Kyllä myös dekoltee saa tästä sudista hyviä fiiliksiä ;)

Voi olla että päädyn nyt monellekin mustalle listalle, mutta voisin maksaa suuria summia, jos joku vain silittäisi kasvojani tällä joka ikinen ilta kun olen nukahtamassa :D Tämä oli se sivellin, joka sinetöi rakkauteni  näihin suteihin. 

 

Tällä kolmikolla pohjameikin tekeminen on lasten leikkiä!

Voit voittaa nämä kolme sivellintä jättämällä tämän postauksen alle jotkut hyvät kesäterveiset, sekä sähköpostiosoitteesi :) Arvonta on käynnisssä 3.8.2014 klo 23:59 asti!

Silloin on myös mun isän syntymäpäivä - tahtoisikohan se siveltimiä? :P

p.s. Koska nämä siveltimet ovat NIIIIN ihania, aion poiketa ensimmäisestä ajatuksestani kolmen kesäarvonnan suhteen - ensi viikolla nimittäin on luvassa vielä toinen Ecotools-arvonta ;)

Pages