Ladataan...
Saara Sarvas

Päädyin viime viikolla katselemaan muutamia meikkikokoelmavideoita YouTubesta ja tänään tuskaisen flunssaista elämää valitellessani muistin yhtäkkiä vanhan blogini ja sinne tekemäni meikki-inventaarion. Jos joku on kiinnostunut nykyisestä tilanteesta, voin tehdä aiheesta videopostauksen syksyn aikana, mutta sitä ennen ajattelin hypätä ajassa 5-6 vuotta taaksepäin!

Olin vasta hiljattain muuttanut nykyiseen kotiini ja ajatukseni meikkieni määrästä olivat pienet ja viattomat.. Ylemmässä kuvassa näkyvistä tuotteista on tallella vielä 20-30kpl, lähinnä puuterimaisia tuotteita ja muutama "aarre" joita säilytän kauniin hylsyn tai muun muistollisen aspektin vuoksi. Mua kyllä pelotti aika tavalla, huomaanko ja löydänkö näistä kuvista useampia selkeästi vanhentuvia tuotteita, joiden vain tajuan olevan 6 vuotta vanhoja ja edelleen käytössä - niin ei onneksi käynyt! :D

Tämän kuvaamisen aikoihin vielä tiesin ja muistin, mitä kaikkea omistan.. Nykyään luulen muistavani ja yllätyn silti päivittäin kun tongin laatikkojani :B 

 

Eteisen kaapissa, joka on edelleen pyhitetty työtavaroilleni, oli ennen niin vähän tavaraa ja jonkinlainen järjestys... Tästä kuvasta on nykyään tallessa vain pari puuterivippaa! Tuo Anna Suin seerumi (violetti pullo) kyllä herättää edelleen lämpimiä tunteita. Seerumirakkauteni saattoi alkaa siitä!

 

Laatikoiden pohjalla oli pari hassua tuotetta, eikä mitään järkevää järjestystä :D Vasemmalla näkyvässä purkissa on ehkä puolet silloisista siveltimistäni. Tuo oikealla näkyvä Tigin oatmeal cookie -vartalovoide oli maailman pa-ras-ta! Saisinpa sitä vielä joskus avaamattoman purkillisen.. Mikään voide ei ole tuoksunut yhtä huumaavan ihanalta!

Ebaysta näytti löytyvän avaamaton purkki noin 70 dollarilla >:D

 

Luomivärit olivat pikkeuksetta monoja pieniä paletteja.. Ei ollut vielä isoja paletteja tai mitään järkeviä kokoelmia neutraaleja värejä - paitsi grimasin värit, joita en juurikaan käyttänyt.

Tuo Tigin paletti oli muuten loistava! Valtava peili, hyvä kokoelma sävyjä ja yksi mustimmista mustista, mitä olen ikinä käyttänyt - vai kultaakohan aika vain muistoja? ;)

 

Jossain vaiheessa olin todella innostunut Airbrush-pohjista. Tekisin niitä varmaan edelleen, jos hyviä tuotteita olisi saatavilla helpommin! 

 

Meikkipohjalaatikko ja huulipunat siihen päälle, ounou miten söpöä! :D Käytin ensimmäiset vuodet kuvauksissa Lumenen pohjia MUFEn Face&Bodyn rinnalla peittävämpänä vaihtoehtona. Vähän sama combo on kyllä käytössä edelleen, koska Seerumimeikkivoide kulkee mukanani aktiivisesti!

Tuota MUFEn violetteja ja pinkkiä sisältävää palettia ei kyllä tullut käytettyä nimeksikään ennenkuin se ehti vanhentua.. Harmi, nykyään ottaisin siitä ilon irti.. Ihan kuin mulla ei olisi vastaavia sävyjä tälläkin hetkellä käytössäni..

 

 

Glitterit, ihanat ikuisesti säilyvät ja sotkevat ystäväni. Glitterlaatikossani on nykyään erinäinen määrä pelottavia pusseja, joista pölähtää glitteriä aina avatessa... Glitter on kuin ne kaikkien ihmisten kasvoilla elävät pienent talimatoset. Kun sitä kerran levittää asuinympäristöönsä, niin se ei enää koskaan lähde sieltä irti.

 

Hieman damagea ottaneet kynät, jotka nykyään ovat varmasti terotettuina ja maatuneina jossain päin Suomea.

 

Onpas.... Melkoisen näköinen paletti :D Grimasin luomivärit ovat "hieman" varisevia, vaikka pigmenttiä onkin kyllä reilusti! Tämän taisin aikanaan lahjoittaa puhdistuksen jälkeen eteenpäin, samalla kun heitin merkin huulipunapannut mäkeen.

 

Huulipunakokoelmaa.. Myös nämä ovat jo jatkaneet matkaansa vihreämmille laitumille ja hyvä niin! Huulipunat ovat meikkipussin pahimpia bakteeripesäkkeitä muiden voidemaisten tuotteiden ohella.

 

Ja vielä vanhat bodyvärit <3 Ennen keräsin Kryolania oikein huolella, mutta nykyään luotan Cameleoniin ja Mehroniin.

 

Lukiko joku vanhaa blogiani jo näiden julkaisun aikoihin? Herättääkö muistoja? 

Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Mulla on aivoissani todella paljon kirosanoja tällä hetkellä........ Olen kaksi päivää tehnyt teille time-lapse -videota tässä postauksessa näkyvästä kreiseilymeikistä, joka on jo itsessään ollut hieman piinaavaa, puhumattakaan siitä että olen näköjään edelleen kevyessä kuumeessa ja flunssassa.

Tänään videota konvertoidessani kuitenkin tapahtui jotain traagista, ja ulkoinen kovalevyni jossa säilytän tyhmänä kaikkia videotiedostojani sekosi. Nyt kone ei enää tunnista Lacieta ja siellä on jumissa paitsi kaksi päivää työstämäni video (joka ei tosin ehtinyt tallentua kunnolla..), seuraavan 3kk Trendin Kauneusgurun making of -materiaalit ja jonkin verran muitakin keskeneräisiä videoprojekteja ja muita tärkeähköjä tiedostoja.

Kovolla ei ole koneeni varmuuskopioita tai mitään muuta sillä tavoin elintärkeää, mutta voin kertoa että nyt ÄRRRRSYTTTTÄÄÄÄÄ!!!

Tämä viikko on ollut blogissa muutenkin vähän väliinputoajamateriaalia ja nyt vielä tämä. Raivostuttavaa. Minä sairastan - blogi sairastaa :D

Katsokaa nyt kuitenkin nämä kuvat, vaikka video jääkin odottamaan tulevaisuutta! Ideana oli ottaa Urban Decayn Electric paletti, peittää kulmakarvat ja tehdä jotain faux queen -hengessä. En siis suunnitellut tekemisiäni etukäteen, vaan aloin vain riehua pää kotona makaamiseen ja kuumeeseen hajonneena. 

Tilasin myös viime viikolla eBayn kautta kasan peruukkeja, mutta koska yksikään niistä ei ole vielä ehtinyt Suomeen asti, modifioin ohuehkoa vappuperuukkia.

Summa summarum: Goddamn you Lacie! Onneksi hain postista jotain mukavaa, että saan edes viikonlopuksi jotain hyvää blogisisältöä..

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Olen koko päivän yrittänyt pistää sormet näppiskelle ja saada päästäni ulos tekstiä. Soljuvien virkkeiden sijaan ruutuun on ilmestynyt lauseita, jotka olen lukenut läpi kolmeen kertaan ennen kuin totean niiden olevan täyttä siansaksaa.. Vähän jännittää, tuleeko tästäkään tekstistä läpi mitään ymmärettävää sisältöä :D 

Aivoni eivät ole sulaneet, vaan makaan sohvalla flunssassa naama ja kaulan imusolmukkeet turvonneina - mmmmm. Kurkkuni on kuin hiekkapaperia ja olo kaikin tavoin vetämätön. Olin viikonloppuna meikkaamassa Cheekin stadionkeikkojen naisesiintyjiä ja on mahdollista, että juoksin pitkin ja poikin tuulista stadionin takaosaa pelkässä T-paidassa... No, kaikki meikkaamani leidit näyttivät hyviltä, joten ehkäpä tämä oli sen arvoista!

Koska pääkoppani ei tällä hetkellä kykyene juuri muuhun kuin BigBrotherin katsomiseen, aloin ottaa teille klassista "nyyh nyyh olen kipeänä antakaa armoa" -kuvaa photoboothilla. Sen syövereistä kuitenkin löysin kuvia vanhasta hattarapäästäni ja apua mikä morkkis ja kaipuu minuun iski

Miksi en vain pitänyt tuota ihkaensimmäistä vaaleanpunaista?! Hiukseni olisivat todennäköisesti edelleen kiinni päässäni ja olisin onnellinen yksisarvinen :D Kuten tästä voinee arvata, olen hiuskriisin kourissa. Ruskeat hiukset tuntuvat niin tylsiltä, haalistuneilta, epämääräisiltä ja tylsiltä. Tuntuu siltä, että olen menettänyt osan itsestäni, vaikka siinä ei ole mitään järkeä. 

Kärsin varmasti vain ensimmäisen kuukauden kriisistä ja suunta on tämän jälkeen taas nousujohteinen, mutta jos joku tulisi tällä sekunnilla oveni taakse vaalennusaineen ja suoraväripurkin kanssa, olisin todennäköisesti valmis maksamaan maltaita yksisarvistamisesta.... 

Koska en tahdo langeta väripurkkeihin vaan elvyttää omat kutrini, juhlistan ja julistan yksisarvisuuttani muilla tavoilla! Kuukausi sitten pyysin syntmäpäiväni kunniaksi teiltä synttärikortteja ja voi pojat, niitähän ilmestyi enemmän kuin ikinä osasin odottaa! Lupasin postauksessa palkita kolme ilahduttavinta korttia yllätyspaketein, mutta minusta alkoi vahvasti tuntua siltä, että kolme oli liian vähän... 

Seuraavana siis esittelyssä viisi huikean Saaramaista ja jopa kyyneleet silmiin nostattanutta korttia, joiden tekijät tahdon ehdottomasti palkita! Rehellisyyden nimissä olisin kyllä taas mieluiten lähettänyt yllätyksiä kaikille teistä, koska haloo.. Kaikki kortit oli upeita :D 

Tässä kuitenkin ne viisi, jotka saavat tällä kertaa pieniä lahjuksia kiitoksena aherruksestaan! ^_^

 

Tämä... On... Parasta! Mun elämässä ei mene yhtäkään päivää, jolloin en ilahduttaisi itseäni Pusheenin touhuilla ja jos mut pitäisi muuttaa sarjakuvahahmoksi, se olisi Pusheen. Tämä ilahdutti valtavasti sekä minua, että lähiympäristöäni. Laura, sun konsepti oli enemmän kuin kunnossa.

 

Mansikkamaan Tiian tyttären Kristan kortti sai mut herkistymään ihan tajuttomasti, enkä tainnut olla ainoa! Tämä kortti taisi olla sekä kommenttiboksin että instagramin suosituin. Vieläkin vähän harmittaa, että Sofian kortti jäi näkemättä, mutta ehkä ensi vuonna sitten ;) 

Lähetän koko kolmikolle jotain kivaa syksyn varalle!

 

Hen-naa, mä melkein kuolin, kun näin tämän... :D Meikä, Moondancer, kosmetiikkavana - mitä muuta sitä ihminen tarvitsee seurakseen kuin meikkejä ja ponin?! Arvostan vahvasti käsityön ja sähköisen osaamisen yhdistämistä.

 

Saraeveliina keräsi tähän kuvaan oikeastaan kaiken oleellisen ja naureskelin, kun bongailin eri juttuja, jotka jäivät ensin huomaamatta. Saisikohan tätä teettettyä isona printtinä?? Isoimman ja parhaan yllätyksen kuvaan toi banaani-delfiini Eetu :D

 

Entäs tämä Lottaroosan teos? Olen melko varma, että juuri tuolta mä yksisarvisena näyttäisin. Tässä kuvassa on käytetty värejä rakkaudella ja mun tatuointi on päässyt taas juuri sinne, minne se kuuluukin - söpöysmerkiksi ;)

Kiitos kaikille kortin väsänneille, ne on kaikki tallennettu omaan kansioonsa tulevaisuuden muisteloita varten <3

 

p.s. Yllätyslahjottaville lähtee sähköpostiviestiä osoitetietojen toivossa vielä tämän illan aikana!

Ladataan...

Pages