Ladataan...
Saara Sarvas

No nyt on taas mahdollisimman selkeästi kuvattuna ja selitettynä käyty läpi kaikki perusletityksen tekniikat. Teen letit videossa varapäähän ja ne onkin kaikki helpointa opetella ensin jonkun toisen hiuksiin - tai vaikka pyykkinarulle kiinnitettyihin clip-on pidennyksiin. Voin tietysti tehdä vielä erillisen "näin teen letin omaan päähäni" -videon, jos joku sellaista kaipaa, mutta ne ovat aina yhtä käsien ja kyynärpäiden sekamelskaa :D

Letit on helpointa punoa hieman likaisiin, tai jollain tuottella karhennettuihin hiuksiin. Päivä pesun jälkeen, tuuheuttavaa kuivashampoota hiusten tyviin ja suihkaus suolasuihketta antamaan latvalle lisärakennetta on oikeastaan kenen tahansa letittäjän unelma.

Ehdottomasti kätevin tuote hiusten karhentamiseen letityksen alle on vanha kunnon suolasuihke. Erilaisia ja eri vahvuisia suihkeita löytyy älytön määrä, mutta melkein mikä tahansa käy. Omat suosikkimerkkini suolasuihkeissa ovat BalmainIDhair ja KMC - ensimmäisenä mainittua käytän kuitenkin useimmin.

Kun suolasuihketta ruiskii letityksen pohjalle, se kannattaa levittää suosiolla joko märkiin hiuksiin, tai kuiviin hiuksiin päätä reilusti käsiteltävälle sivulle tilttaamalla. Monet muotoilutuotteet jäävät nopeasti suihkutettuna vain pintahiuksiin ja varsinkin letityksessä on tärkeää, että rakennetta on koko hiusmassan seassa. 

Siinä tärkeimmät letityksen perusasiat, seuraavassa videossa voidaankin mennä erikoisuuksiin ja siihen, mitä kaikkea kivaa leteille voi niiden punomisen jälkeen tehdä ;)

Ladataan...
Saara Sarvas

Syyskuun Trendi tekee pian tilaa Lokakuun uutuudenkarhealle painokselle, mutta mä haluan pompata vielä hetkeksi Kauneusguru-palstani lettitutorialiin! Tässä ylempänä video kampauksen tekemisestä kotioloissa.

Kaunis ja simppeli lettikampaus syntyy nopeasti - kunhan se letitys sujuu.. Ajattelin tehdä teille päivitetyn, yhden videon mittaisen tutorialin yleisimmistä lettityypeistä, ettei kenenkään tarvitse enää googlailla niitä 18v. Saapran nenä-ääni -hölötyksiä :D

Video on sen verran suurikokoinen, että konvertoituu pienen ikuisuuden.. Sen takia saattekin tänään yhden videon ja huomenna sen kunnon tutorialin ^_^

Otin käyttööni apupään, että voin seurata paremmin käsieni mahdollista tiellä hosumista.. Lupaan ja vannon, että jokainen näistä leteistä on silti mahdollista toteuttaa omaan päähän - kunhan kädet eivät väsy. 

Letittämistä kannattaa treenata mahdollisimman nopeasti ilman peiliä, sillä tilanteen peilikuvan kautta hahmottaminen ei ole helppoa. Näppituntuma on hyvän letittäjän perushyve! Itse teen omien kampauksieni pohjat lähes poikkeuksetta ilman peiliä ja otan sen käyttöön vasta viimeisessä vaiheessa asetellakseni kaikki suortuvat paikoilleen mahdollisimman hyvin. 

Huomisen videolla opetan teidät tekemään:

  • Tavallisen letin
  • Ranskalaisen letin tavallisesti, sekä "väärin päin"
  • Helpon punoksen
  • Helpon nyörityksen

     

Ladataan...
Saara Sarvas

Jep, tällaista tämä nyt jatkossa on. Pelkkiä eläinvideoita ja mukasöpöjä meemikuvia kaikesta mitä Soko puuhaa... Parasta vain vaihtaa blogin otsikkoon: Kauneus, Kosmetiikka & Kanit :D 

Eivaan, ajattelin päivittää pikaisesti suuren hetken Sokon elämästä! Meillä on täällä kotona muutamia erilaisia puusta ja muista luonnollisista materiaaleista kasattuja aktivointileluja, joiden parissa kani voi kuluttaa aikaansa, etsiä ruokaa ja vaikka kuluttaa vähän hampaitaan, jos sille päälle osuu.

Tämä leluista tällä hetkellä haastavin on ollut ennen keskiviikkoa Sokon silmiin täyttä hepreaa, mutta kas, nyt hänen suurensuuret aivonsa ovat sen jo useampaan kertaan ratkaisseet! Siis aika pitkän ja raastavan työn, brutaalin kiskomisen, lelun hylkäämisen ja sattumanvaraisen oivalluksen jälkeen..

Tässä siis pieni video maitosuklaanruskean toverini toilailusta:

 

Ja kaikille niille, jotka eivät jaksaneet videota tsekkailla.... Kanikuvia:

p.s. Voikohan tämän tagata hyvin mielin kategoriaan rakkaus??

Pages