Ladataan...
Saara Sarvas

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Maybelline New York

Viikko sitten julkaistu Maybellinen Dream Wonder Nude -meikkivoidepostaus keräsi ehkä kaikkien aikojen kommenttisaaliin, ainakin yhteistyöpostausten kohdalla. Ihan älyttömän kivaa kuulla, että niin moni teistä oli jo kokeillut ja tykännyt - niin minäkin!! Olen käyttänyt meikkivoidetta myös tämän välin jokaisena päivänä ja se on noussut yhdeksi suosikikseni varsinkin täysin olemattoman tuntuisen koostumuksensa takia.

Tänään ajattelin jakaa teille käyttövinkkejä tuotteesta niin videon, kuin kuvienkin muodossa.

Ensimmäisenä kannattaa tietysti valita oikean sävyinen meikkivoide. Viidestä sävystä vaalein on todennäköisesti liian tumma vaaleimmille ihoille, mutta suosittelen kokeilemaan meikkivoidetta kunnolla levitettynä. Sävy nimittäin vaalentuu ja tasoittuu huomattavasti, vaikka kaikki viisi sävyä ovat melko lähellä toisiaan ennen kuin ne asettuvat iholle ja niiden kosteus haihtuu.

Paras tapa testata oikea sävy, on levittää kahta tai kolmea eri sävyä leukaluulle ja katsoa, mikä niistä häipyy parhaiten kaulan ihoon, muttei silti näytä kasvojen iholla huomattavasti liian tummalta. Valitse siis pattitilanteessa puoli astetta tummempi, kuin vaaleampi sävy! Omalla ihollani tässä kuvasarjassa oikealla näkyvä sävy 20 Cameo.

 

Paras tapa levittämiseen on puolestaan vanha kunnon sormi! Tai oikeastaan, itse levitän meikkivoiteen laajoille alueille käyttämällä kolmea keskimmäistä sormeani, mutta vaihtan nimettömällä ja keskisormella taputteluun siinä vaiheessa, kun siirryn peittämään tummia silmänalusia tai muita peittoa vaativia alueita.

Halutessasi voit kerrostaa meikkivoidetta niin paljon kuin haluat, mutta kahden kerroksen jälkeen en itse kokenut dramaattista eroa peittokyvyn kasvamisessa. Pigmenttiä on jo ohuessa kerroksessa tarpeeksi suurimman käyttäjäkunnan tarpeisiin.

Puuteria en muuten itse ole kaivannut kertaakaan! Tosin tykkäänkin monen muun silmään hyvinkin kiiltävästä ihosta ;) Dream Wonder Nude -meikkivoide pitää ihon varmasti tarvittavan mattaisena monen muunkin makuun.

Pientä lisäpeittoa voi tietysti hakea valokynällä tai peitevoiteella, jota levitin itse tällä kertaa kulmaluulle, silmänalusiin, sekä amorinkaaren korostamiseen. Peittokyvyn lisäksi hain valokynästä kevyttä muotoilevaa efektiä ja kepeää valon ja varjon leikkiä, jota aina peräänkuulutan ;)

Viimeisen silauksen pohjameikki sai tällä kertaa Dream Sun -aurinkopuuterista, jonka sävystä valitsin vaalealle iholle suositellun vaaleamman sävyn. Varjostuksen sijaan levitin aurinkopuuterin kevyesti muotoilemaan ja päivittämään kasvojani. Pieni hohto koostumuksessa ei ole iholla glitterinen, vaan kasvoille jää kaunis hehku.

Ja hei!! Jos meikkivoide oli minulle positiivinen yllätys, niin totaalinen yllätys oli tämä ripsiväri, jonka sain kampanjatuotteiden mukana. Sensational Mascara oli omiin ripsiini niiin hyvännäköistä ja kestävää, että luulin sitä vielä pesuvaiheessakin vedenkestäväksi versioksi :D Tällainen kevyt meikki ei kaipaa viimeistelyynsä mitään turhaa kikkailua, vaan perusasiat puhuvat puolestaan.

Hyvä pohja, silmät esiin piirtävää kulmageeliä ja ripset pidentävä mascara. Näiden avulla näytän nopeimmin "itseltäni".

Nyt kun tiedätte miten homma näin käytännössä toimii, niin tsekataanpa vielä video kaupan päälle! Videolla levitys ja lopputulos mielestäni näkyvät huomattavasti paremmin, kuin kuvissa:

Nyt kun olette oletettavasti täysin lumoutuneita tästä meikkivoiteesta, on aika julistaa käynnistyneeksi myös Maybelline Dream Wonder Nude -kilpailu!!

Viisi onnekasta teistä nimittäin voittaa Maybelline New York Dream -tuotepaketin, johon kuuluu:

 • Dream Wonder Nude -meikkivoiteen sävyt 010 Ivoire ja 022 Natural beige
 • Dream Lumi Touch -peitevoide/valokynä sävyssä 02 Nude
 • Dream Sun Bronze Powder -aurinkopuuteri sävyssä 01

Jos halajat tämän setin itsellesi, on osallistuminen hyvin simppeliä! Kerro kommenttikentässä, miten loihdit täydellisen mutta luonnollisen näköisen ihon ja voita. Kerro kommentissasi myös:

Mitä ominaisuuksia pidät tärkeänä meikkivoidetta valitessasi?

Ladataan...
Saara Sarvas

Mun piti kirjoittaa teille AIVAN jostain muusta kuin Poo Pourrista, mutta menkööt, uskon että tämä aiheuttaa teissä paljon enemmän iloa ja hihittelyä kuin suurin osa muista suunnitelluista aiheista. Ken tietää, ehkä tämä on juuri se tuote, jota olet vuosikausia etsinyt?! :D

Kuten tavallista, tämäkin tarina alka Los Angelesin Naimie'sista. Olin ensimmäisellä kunnollisella vierailullani tuolla meikkitaiteilijoiden mekassa ja uppouduin oikein ajan ja ajatuksen kanssa hyllyjen väleistä löytyviin erikoistuotteisiin. Ehdottomasti eniten hilpeyttä herättänyt löytö oli itseäni youtubessa lukuisia kertoja huvituttanut kakka-spray Poo Pourri. Olen juuri kirjoittanut blogiini sanan kakka-spray, eli jonkinlainen alamäki on varmasti jo hyvässä vauhdissaan :'D 

Tämä tuote on kuitenkin niiiiiiin hulvaton, että otan riskin! Vanhat kunnon disclaimerit alkuun, ennen kuin joku pahoittaa mielensä:

 • Kaikki käyvät vessassa tekemässä lukuisia asioita ja bisneksiä. Ne ovat kaikki täysin luonnollisia toimituksia. Paitsi se yksi juttu, mitä Juulia tekee.... 
 • Tämän tuote-esittelyn tarkoituksena ei ole syyllistää ketään WC-toimituksiensa luonnollisista aromeista.

Mielenkiintonne lienee jo herännyt? Poo Pourri on miljoonia kappaleita myynyt ja täysin uniikin konseptin keksinyt hygieniatuotefirma, joka valmistaa ja kehittää WC-pöntön veden pinnalle suihkutettavia öljysekoituksia, jotka lukitsevat mahdolliset ja epämieluisat hajut vedenpinnan alapuolelle. Ja se toimii. Täydellisesti.

Tuote sisältää siis pelkästään luonnollisia öljyjä, eikä siitä ole haittaa viemäristölle, vedenpuhdistussysteemeille tahi ympäristölle muutenkaan. Jos joku on tästä vahvasti eri mieltä, niin opin mieluusti lisää kommenttiboksissa :D

 

 

Menemättä sen syvemmälle kakkajuttuihin kuin äitiysblogit, paljastan, että tuote toimii ja aiheuttaa ilahdusta. Olen käynyt Poo Pourrin innoittaman yllättävän monta WC-aiheista keskustelua, joita en olisi koskaan toivonut kuulevani, enkä siis toista niitä myöskään teille. Keskustelujen lomassa kuitenkin pohdittiin sitä, onko Poo Pourri rikkonut jonkinlaisen rajan? Onko häveliäs yhteiskuntamme mennyt niin pitkälle, että jopa posliinivaltaistuinsalissa tapahtuvat istunnot pitäisi piilottaa ja naamioida? HAS SCIENCE GONE TOO FAR?! 

Pyh ja pah, sanon minä taas kerran. Kaikenlaisia ponnekaasullisia aromihirvityksiä ja WC-raikastimia on myyty iät ja ajat ja me kaikki voidaan varmasti olla samaa mieltä siitä, että jos WC-tila on lähtökohtaisen epämiellyttävän hajuinen, ei allergiakohtauksen aiheuttava megaesanssinen "kukkien" tuoksu ainakaan paranna tilannetta...

 

Naureskelin Poo Pourrille aluksi vähän samaan tapaan, kuin naureskelisin koiranpennulle joka on istahtanut omaan pissilätäkköönsä. Sitten huomasin kaikki loistavat tuoksunimet ja aloin räkättää hieman ilkeämpään sävyyn. Ketä nyt ei naurattaisi vessasta löytyvä pullo jossa lukee:

 • Royal Flush
 • Poo-Tonium
 • Party Pooper
 • No. 2
 • Poo La La
 • Dejá Poo

I KNOW I LAUGHED!!! Eri nimien taakse piiloutuu erilainen sekoitus aromaattisia öljyjä. 

Koska olen tunnettu ystävieni piinaaja ja ilostuttaja, ostin ensimmäisen pullon Poo Pourria isäntäväkemme asunnon ainoaan WC:hen, joka oli heidän makuuhuoneensa yhteydessä :D Se oli samalla kiitos ja anteeksipyyntö kaikesta siitä, mitä ystävämme joutuivat loman aikana kestämään.

Tuoksuksi valikoitui Party Pooper, sillä se oli iskuryhmämme tunnus edellisellä reissulla. Noin vuorokauden kestäneen intensiivisen testijakson jälkeen johon osallistui useita nimeltä mainitsemattomia henkilöitä oli kohdattava totuus.. Keskuudessamme on vihdoin tuote, joka tekee aivan kaiken mitä lupaakin.

 

En oikeastaan tiedä, miksi edes epäilin tuotetta, jonka Amazon-arvosana on 4,8/5,0 ja jota on myyty reilusti yli viisi miljoonaa kappaletta... Jotenkin samaan aikaan vähän surettaa ajatus ihmisistä, jotka eivät uskaltaisi käydä vessassa ilman tätä tuotetta ja jotka ovat nyt loppuikänsä koukussa :B

Kaikille meille muille työpaikan, appivanhempien, uusien puolisoiden, suurien yhden WC:n mökeissä järjestettävien illanistujaisten ja Tex Mex -ravintoloiden saniteettitilojen ystäville puolestaan suosittelen tätä hulvattomuutta täysin varauksettomasti. Kyse ei ole siitä, että peittäisit omat jälkesi, vaan siitä että erilaiset tabut muuttuvat hiljalleen aiheiksi joista voi vitsailla yhä useammalla tasolla :D

Poo Pourrilla on näköjään myös Eurooppalaiset verkkosivut, joiden kautta tehdyt tilaukset ovat nopeimmillaan perillä jo päivässä ja yli 44€ tilaukset kuljetetaan maksutta. Lähdin heti tekemään lisätilausta, koska en voi enää koskaan käydä WC:ssä ja jättää jälkeeni mitään muuta kuin perhosia..... Sivuilla on näköjään myös Potty mouth -suuhygieniatuotteita ja koirien turkkien ikäviä hajuja neutraloivaa sprayta. Pakko kokeilla mopseihin, kun Juulia ei katso..

Jos joku on onnistunut ohittamaan tämän nerokkuuden mainosvideon, jonka pääosassa ilahduttaa uusi idolini, nauttikaa sen sanomasta nyt:

Mitä ajatuksia Poo Pourri herättää?!

p.s. Ehkä kaikista parasta on se, että meidän suomalaisten suosimaan pönttömalliin suihkauksia kuluu aivan korkeintaan kaksi, kun jenkkilässä suositus oli 3-5. Miettikää näitä säästöjä ;)

p.p.s. PooPourria voi muuten tehdä myös itse :D Jos saan Color Switch DIY-jutun valmiiksi, kiinnostaako DIY-PooPourri ketään? :DD

Ladataan...
Saara Sarvas

En juuri koskaan kanna mukanani laukkua, joten olen ollut hieman katkera kaikille, jotka ovat saaneet tehdä tällaisen "mitä laukustani löytyy" -postauksen :D Ostin kuitenkin Forever21 kassalta heräteostoksena säkin, joka on kulkenut mukanani kaikkialle. Askel kerrallaan aikuisuuteen, vai miten se meni?

Tätä laukun sisältöä väritti matka Manseen, sekä sitkeä flunssa jota vastaan taistelin täydellä arsenaalilla. Laukun sisältö huvitti hotellikämppistäni Coco Sweet Dreamsin Hennaa niin paljon, että päätin ottaa selvää totuudesta. Onko laukkuni sisältö tavallistakin tavallisempi, vaiko tottumattoman laukunkäyttäjän orastavaa himohamstrausta? Kun kerran kannan jotain mukanani, miksen sitten ottaisi KOKO OMAISUUTTANI!!!!!

Niin.. Tässä kuitenkin kaikki se, mitä raahasin ympäri viikonloppureissua bloggaajakollegoideni kanssa:

 

Ensin perusasiat! Avaimet, lompakko, sekä kuvasta selvästi unohtunut kännykkä (iPhone 6+, jonka ostin ärsyynnyttyäni hajonneeseen edeltäjäänsä) ovat kolme asiaa, joita ilman en poistu asunnosta. Viime viikkoina elintärkeiksi pelastajiksi muodostuneet CodeTabsit sekä käsidesit ovat estäneet tautini leviämisen kulovalkean tavoin.

En tiedä, mitä riippulukko teki tässä kuvassa tai laukussani, mutta olkoot... Käsikoru, Parlez-moi d'amour... encore -tuoksu ja kampa ovat ensimmäiset ja nopeimmat keinot panostaa ulkonäköön kun tiedät, ettei mitään ole oikeasti tehtävissä.... Joitakin vuosia vanha muistikirjani sisältää tärkeitä muistiinpanoja mm. Berliinin lehdistöreissulta, kuvauspalaverista, muffinssireseptistä ja salaviestistä jonkin kokouksen aikana.

 

Aahh.. Lääkekaappi! Nämä ovat todella olleet ystäviäni viime aikoina. Kaikki ostettu omalla rahalla :D Eikun Hurraw.. Sen sain blogin kautta ;)

Nenäliinoja, niin käytettyjä kuin käyttämättömiäkin. Paras fiilis on se, kun tökkää sormen käytettyyn nenäliinaan. Mmmmmmmm. Kaksi varsinkin radiotyöskentelyä helpottanutta välinettä olivat Echinoforce-spray, nenäsumute sekä panadol zappit. Kannoin mukanani jopa kyypakkausta ja kokoelmaa muita särkylääkkeitä hätätapauksien varalle :BBB

Bonuksena ihoteippi ja silmätippoja.

 

Ja sitten itse asiaan >:D Meille tarjoiltiin viikonlopun aikana jos jonkinmoisia makupaloja, joita nappasin yhdet kappaleet laukun pohjalle energiavajetta odottamaan (totuus: herkkuhimo). Se, miksi yöpöydillemme katetut macaron-leivokset olivat aamulla kassissani, on edelleen mysteeri :D Havainnot saa kertoa vaikka sähköpostin välityksellä..

 

Monet luulevat, että laukustani löytyy meikkejä kuin.... No, kuin kodistani. Näin ei ole!! Tämä random kokoelma on jäänteitä viime perjantailta, jolloin maalasin työparini Ilen käteen tatuoinnin. Ripsiväri ja naamanpuhdistusaine ovat ns. perus-hätävarat.

Nafhan ihana roll-on-arganöljy on oma "salainen aseeni". Pyöräytän öljyä tarpeen vaatiessa kosteuttamaan ja pehmeyttämään käsiä, kasvojen ihoa, huulia, hiusten latvoja, kuivia kyynärpäitä ja oikeastaan ihan mitä tahansa. Pieni määrä riittää kevyesti sormien välissä lämmitettynä yllättävän suurelle alueelle, eli pullo kestää kauan.

 

Ja sitten.... Annalta varastetut ikivanhat Miu Miu:n lasit, polymeerieläimiä, jotka turpoavat 600% vedessä (:D), sekä parkkisakko, jonka sain omasta kotipihastani.

Huhhuh. Tästäkin on kohta viikko, enkä edelleenkään ole heittänyt papereita roskiin tai maksanut parkkisakkoa. Nyt on pakko skarpata -____- 


Mikä on oudoin asia, joka teidän laukustanne on löytynyt?!

 

Ladataan...

Pages