Ladataan...
Saara Sarvas

Mä mietin, miten Juulia Nunuutti Kuutti alottaisi blogipostauksensa, sillä mä tahdon tänään toteuttaa yhden teidän heittämistä postaustoiveista ja se on vanha kunnon "mitä elämässä on tapahtunut" -postaus. Viime perjantain jälkeen on nimittäin tapahtunut yhtä sun toista. Tanssinäytös, road trip, maailmanparannussessioita, diippejä työpalavereita. Nykyaikaa, nettiä ja maailmaa tutkineena olen tullut kahteen päätelmään:

  • Some-maailmassa ystävyyden siteet ovat konkreettiset, sillä kaikkien puhelimet ovat täynnä todella kyseenalaista materiaalia vähintään yhdestä henkilöstä :D
  • Jokaisella ihmisellä on kaksi elämää. Se toinen alkaa, kun tajuaa että niitä onkin vain yksi.. Tämän sanoi viisas Markku autossani, alkuperäistä ajattelijaa en tähän hätään muista. 

Ei ollut tarkoitus mennä näin syvällisiin vesiin, vaikka olenkin tsekannut Adele-lookalike -meikkijutun pari kertaa postausten "best of" -listaa työstäessäni. Minkäköhän vielä tekisin? Joku suomalainen? Kaija K? Sanni? ;)

 

Yhtenä päivänä pääsiäisen aikana muokkasin vähän kuvia... Voin joskus valottaa näiden taustaa hieman lisää, salaisessa blogissa jonka tulen varmaan lopulta perustamaan blogityhjiön pakottamana - vai tulenko? :B 

 

Juulia muutti takaisin Helsinkiin ja olen viettänyt melko paljon aikaa tuon elämäni rakkauden, urpouden, nolostumisen ja loputtoman hurmaavuuden multihuipentuman kanssa. Juulian kämpän lähellä on kauppa nimeltään Paperikauppa Putinki, josta löytyy kaikkea sitä, mistä vähävaraisena Tiimari-shoppailijana vain haaveili. Olen niin älyttömän ylpeä Juulian viimeaikaisista saavutuksista, että tahdoin ostaa meille jotain vanhoja kunnon ystävyyskoruja muistuttavaa.

Päädyttiin tietysti näihin pastellivärisiin ja lähinnä sokerihumalan nostattaviin kalenterikokonaisuuksiin. The answers are blowing in the wind.. They sure are!

 

Toissaviikolla julkistettiin ja haastateltiin Ilen kanssa aamussa viittä eri YleX-popissa esiintyvää artistia, joiksi naamioin ilen 2-3min aikana.. Ajattelin kyllä vahvasti saksien ja sutien naulaan laittamista tämän viikon nöyryytyksen jälkeen. Ei auta muuta, kuin pistää pää pystyyn ja suunnata kohti uusia korkeuksia. Ei ne kaatumiset, vaan ylösnousemukset, kuten pääsiäisen aikoihin tapa kuuluikin. 

Tunnistatteko te artistit? Annan vinkin: Kenelläkään ei ole oikeasti partaa.... 

 

Perjantaina oli sitten Ilen vuoro ja tietysti se ärsyttävä Jonttu teki todella hyvää jälkeä.

 

Reilu viikko sitten olin viettämässä viikonlopun ystävieni kanssa Klaukkalassa. Poreamme, trampoliini, legoja ja grilli. Anteeksi, jos nyt väännän veistä jonkun haavassa, mutta olin kyllä todella tuon totaalisen rentoutumisreissun tarpeessa! Tuntui siltä, kuin aivoni olisivat muuttuneet taas skarpimmiksi. Viikonlopun aikana koimme mm. elämämme pahimmat slaagit, kun huomasimme, että eräs ystäväni oli lähettänyt todella privaatin bilevideon sukulaisilleen.. Asiaa ei auttanut se, kun puimme tätä asiaa kovaan ääneen ja eteiseen ilmestyi koputtamatta yllätysvieraita :D

Siitäkin selvittiin, mutta tiedänpähän taas stressinsietokykyni äärirajat.

Ennen viikonloppua kävimme Markun kanssa Prismassa, joka olisi kyllä maailmanlopusta selviäville kuin mikäkin graalin malja. Lucky Charmsit ovatkin jo nyt tuollaisissa maailmanlopun jälkeisissä hinnoissa....

 

Olen viime kuukausien aikana käynyt Luukin ulkoilualueella useammin, kuin koko lapsuuteni aikana. Olen rakastunut alueen lenkkiauleisiin, joita koluamme erään kaverin kanssa. Ajamme eri suunnista valtavalle ja tyhjälle parkkipaikalle, huhkimme tunnin ja ajamme takaisin sinne, mistä tulimme. Odotan edelleen sitä hetkeä, kun ulkona voi lenkkeillä kevyessä hupparissa tai tuulitakissa ja sirkat sirittävät hieman hämärtyvässä illassa.

Kesä, silloin on pakko tehdä paluu Luukkiin oikein kunnon Piknikin muodossa - lupaan raportoida Instassa! :D Lenkkireittini varrelta löytyy myös tämä kaunis E.T.:ksikin kehuttu puu ja sen uloke.

 

Frendini Anna hankki uuden perheenjäsenen, pienen tyttösakemannin nimeltään Myy. Tyypin vuorokausirytmi kuulosti omaan nykyiseeni sopivalta. Riehumista aamuyöllä ja koko iltapäivän läpi jatkuva pilkkiminen. Eivaan, olen sopeutunut uuteen unirytmiin pelottavan hyvin. Pimennysverho, melatoniini ja pari suihkausta vähintään placebo-efektin tuottavaa magnesium-sprayta.

Aamulla kello soikin klo 05 ja yleensä tähtään siihen että suljen ulko-oven perässäni klo 05:20. Sen jälkeen mulla onkin reilu tunti aikaa kasata ajatukset ja jotain fiksulta kuulostavaa täytesanastoa, ennen kuin hyppään toistaiseksi erittäin syvältä näyttävään altaaseen ja tunnen silti olevani kotona. Onpas tänään runollinen ote.. Syytän seuraavassa kuvassa esiintyvää naista ja eilisen hiustenvärjäyssessiota. Olaplex - tiedättekö jo, mikä se on? Jos ette, olkaa kuulolla torstaina! 

Teen silloin kunnon koelaboratorion ja kokeilen, kuinka dramaattisen eron tuo uusi taika-aine tekee vaalennustulokseen ja hiuksen vaurioitumiseen.. Mutta se nainen!

 

Viime perjantai oli itselleni ilon päivä, kun Sannin toinen albumi Lelu julkaistiin vihdoin! En malttanut odottaa kokonaisuuden kuuntelemista ja olen luukuttanut levyä kaikilla ajomatkoillani. Turkoosit glitterhiukset.. Niin paljon ajatuksia -____-

 

Tänään aikatauluni ovat olleet melkoisen jännät. Meillä oli lähetyksen jälkeen kuuden tunnin kanavakokous ja koulutuksenpoikasta, jossa litistäydyttiin sisarellisessa hengessä Studio B:hen keskustelemaan erilaisista kanavaa koskevista asioista. Aikuisten ihmisten työpaikoilla tapahtuu niin kummallisia asioita. Mä alan nyt ymmärtää, miksi ihmiset katsovat niin vähän televisiota. Tosielämä on siistimpää - omalla kierolla tavallaan ;)

 

Nyt on pakko alkaa keskittyä huomiseen, sillä saadaan aamuun vieraaksi Jenni Pääskysaari. Ajattelin huomenna jatkaa myös loppuun tänään aloittamani projektin "kuvaa kaikki kynsilakkasi". Jotenkin kiinnostaisi tehdä ihan vain historiallisista syistä sellainen Meikkikokoelma 2015 -juttu. 

Sillä aikaa kun te luitte tätä, minä olen jos hipsinyt suihkun kautta unten maille. Suosittelen teillekin tänään puolta tuntia aikaisempaa nukkumisajankohtaa, se parantaa seuraavan päivän laatua huomattavasti. 

Keittiöpsykologi-Sarvas kuittaa, kauhistellaan huomenna niiden kynsilakkojen määrää.. Jollain teistä on pakko olla suurempi kokoelma. Charming Nailsista ainakin löytyy, jos muuten alkaa näyttää huonolta ;)

Mitä teidän viikonloppuun kuului?!

Ladataan...

Ladataan...
Saara Sarvas

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Naturelle

Mä ainakin välillä luulen, että te lukijat saatatte näiden kaupallisten kampanjoiden kohdalla luulla mainostajan sanelevan juttujen sisällön, mutta varsinkin tässä Naturellen kohdalla homma on ollut aika päinvastoin :D Tämä on ollut juuri sellainen yhteistyö, josta bloggaaja vain voi unelmoida. Joustava ja minua itseäni kiinnostavan sisällön kannalta äärimmäisen hedelmällinen yhteistyö on syntynyt siitä, kun olen päässyt testaamaan juuri niitä tuotteita, jotka itseäni eniten kiinnostavat. Toivon, että te olette saaneet näistä jutuista irti myös paljon infoa!

Tätä viimeistä juttua varten päätin pistää homman oikein ranttaliksi ja hurauttaa Naturellen toimistolle Tuusulaan poimimaan varaston hyllyistä testiin kaikki ne tuotteet, jotka vaikuttivat minusta mielenkiintoisimmilta ja oudoimmilta. Ne tuotteet, joihin en välttämättä uskaltaisi koskea pitkällä tikullakaan ennen kuin luen itsekin tarpeeksi monta arvostelua ja esittelyä. 

Kerättyäni tuotekavalkadin, suuntasin autoni nokan kohti Klaukkalaa ja ystäväni lukaalia, johon keräsimme hyvin epävirallisen kolmen hengen testiryhmämme nuuskimaan, kaapimaan ja salaa jopa hieman maistelemaan näitä kummajaisia viikonlopun aikana. 

Kaikki tuotteet ovat ns. välittömän efektin tuotteita, joilla saa aikaan selkeitä muutoksia ihossa tai sen tuntumassa. Jokaisen linkin lisätietoihin ja verkkokaupan puolelle pääset klikkaamalla sen otsikkoa.

 

Suki Exfoliate Foaming Cleanser - Vaahtoavat kuorinnat kasvoille & vartalolle

Ensimmäiset testaamamme tuotteet olivat sukin pyörryttävän ihanalta tuoksuvat kuorintavoiteet. Olen aiemminkin puhunut ärsytyksestäni kuorinnoissa käytettäviä mikromuoveja kohtaan. Kukaan meistä EI tarvitse pieniä muovipalleroita ihonhoitoonsa, varsinkaan, kun luonnollisia vaihtoehtoja on tarjolla niin monia.

Kun haluan kasvoilleni seuraavaksi päiväksi käsittämättömän kirkkauden, käytän mieluusti ihoni punakaksi helauttavaa Juice Beautyn hedelmähappokuorintaa. Se ei kuitenkaan toimi, jos vaikutuksen pitäisi olla välittömästi nähtävissä ja tunnettavissa.

Sukin vaahtoavan kasvokuorinnan tehoa voi säätää helposti vaahdottamalla tuotetta käsissä pidempään. Minimaalinen määrä kuorintamönjää tuntuu saippuapohjansa ansiosta vispautuvan täyteläiseksi vaahdoksi vain muutamalla pyöräytyksellä ja sokerikiteet kuorivat ihoa mekaanisesti, sulaen veden ja käsien yhteistyön ansiosta. Kannattaa tuotetta annostellessa varoa veden päätymistä purkkiin, sillä se saattaa kovettaa tuotteen sisältämän sokerin, jolloin käyttö hieman vaikeutuu.

Testiryhmämme rakastui tätän tuotteeseen täysin. Käytimme kaikki kuorintaa eri hetkinä ja eri puolilla viikonloppuresidenssiämme ja lähes iskeydyimme toisiamme päin kun naamat vaahdossa juoksimme hehkuttamaan tuotteen tuoksua ja koostumusta.

Koska en oikein voi selittää tuotteen ihanaa tuntumaa sanoin, oli minun pakko kuvata teille pieni video sen vaahdottamisesta.

NIIN HERKULLISTA! Vartalolle tarkoitettu kuorintavoide toimii aikalailla samalla kaavalla, mutta se on hieman karkeampaa ja pesevämpää. Painotan vielä tässä kohtaa sitä, miten törkeän riittoisaa tämä kuorinta on vaahtouduttuaan. Koko kropan kuorimiseen meni tälläkin ihopinta-alalla vain teelusikallinen tuotetta :D

Sokerikiteiden mekaanisten mahtivoimien lisäksi kasvokuorinnan ihoa pehmentävät tärkeimmät aktiiviaineet ovat alfahydroksidihapot, riisijauho ja sitruunahappo. Vartalokuorinnassa tehoa puolestaan haetaan acaiöljyn polyefenoleista, kofeiinista ja vanhasta tutusta sitruunahaposta.

Ottaen huomioon, että molemmat tuotteet irtoavat todella kohtuulliseen hintaan, on näiden tuotteiden tyytyväisyystakuu melkein kuin yksi ominaisuus muiden joukossa. Kasvokuorinta maksaa 34€ ja vartalokuorinta 35€.

Painostan vielä kerran, että määä RAKASTAN TÄTÄ!!!!!! Ah, en olisi ehkä ikinä päätynyt tätä itselleni ostamaan, mutta tätä on pakko saada lisää. Onneksi satun tietämään, että tätä on yhdessä testipakkauksessa jemmassa vielä pienehkö testeripurkki. 

 

Tata Harper Resurfacing Mask + Hydrating Floral Essence 

Toinen erityisrakkautta nauttinut tuote oli Tata Harperin ihoa kirkastava ja kiinteyttävä naamio. Se piristää, kiristää ja tasoittaa värivirheitä ja muuttaa ihon ulkonäköä dramaattisesti puolituntisen vaikutusaikansa aikana. Tämä tuote on kehitetty erityisesti elottoman ja harmaantuneen ihon virkistämiseen ja siltä se tuntuukin.

Tata Harper on sarjana ehdotonta luksusta ja se huokuu kaikista tuotteista niin sisällön kuin pakkaustenkin puolesta. Kyseessä on 100% luonnollinen tuotekavalkadi, joka on samaan täynnä nykyaikaisia kosmetiikkainnovaatioita. Samaan aikaan kun tuotteita hiotaan toimivuuden huippuun, kasvatetaan suuri osa niiden raaka-aineista valmistajan omalla pellolla, josta ne kuskataan omaan tehtaaseen. Näin tuotteiden laadunvalvonta voidaan pitää extratarkkana ja raaka-aineet saadaan valmistettua itse. 

Firman pieteetti näkyy toki sarjan tuotteiden hinnassa, mutta sanoisin keskimääräisen hinnan olevan silti edullisempi, kuin..

Hieman samea geelinaamio sisältää mm. hurjan määrän mineraaleja ja vaaleanpunaista savea, joka kirkastaa ja puhdistaa ihoa. Superkosteuttava aloe vera toimii koko tuotteen pohjana, mutta lisää rauhoittavaa voimaa tuote saa ihoa hellästi kuorivasta ja rauhoittavasta valkopaju-uutteesta. Kasvoille jopa kevyesti kiristävän tuntuiseksi imeytyvä ja kuivuva naamio saa ihon hehkumaan. Tämä on kuin naamiomuotoinen ja hypertehokas tuhkimotippa-variaatio!

Ihoa kirkastavan naamion vaikutuksia toistemme naamoista tuijotellessamme päädyimme testiryhmän kesken syväluotaavaan keskusteluun siitä, kuinka tavallinenkin ihminen voi näyttää superstaralta testaamiemme tuotteiden avulla. Keskustelussa pohdittiin myös sitä, kuinka suurta huijausta tämä kaikki onkaan. Tosin, jos kaikilla on mahdollisuus tähän huijaukseen, onko se ihan ok? :D

Oli ok tai ei, tällä naamiolla saimme aikaan kaikista dramaattisimman efektin. Hintaa tällä purkilla on 54€, mikä on minun naamioskaalallani aika hyvä keskihinta. Maksaisin tästä itse enemmänkin ja samaa sanoivat myös muut raadin jäsenet.

 

Tata Harperin kosteuttava kasvosuihke puolestaan ei ole minkäänlainen kummajainen, mutta minä nyt tunnetusti rakastan kaikkea kasvoille suihkuteltavaa kosteutta.. Jos 62€ hinta ei pelästytä, saa tästä kauniista vihreästä pullosta itselleen elinikäisen ystävän. Suihkeessa on älytön määrä antioksidantteja jotka myös kirkastavat ja kiinteyttävät ihon pintaa. Andioksidanttipitoinen taikapähkinäuute myös estää tuotteen haihtumista iholta, se rauhoittaa punoitusta ja supistaa myös ihohuokosia.

Aloe Veran ja kukkaisvesien pohjalle rakennetussa suihkeessa ei ole laisinkaan vettä ja yli 90% sen raaka-aineista on luomuviljelty. Kaiken muun hyvän lisäksi suihkeessa on luonnollista hyaluronihappoa joka sitoo itseensä erittäin tehokkaasti kosteutta. On mahdollista, että suihkin tämän luksus-sprayn naamaani ennen kuin palaan "ariksempaan" luottotuotteeseeni Juice Beautyyn..

 

Myös paikalle "avustamaan" pomppinut Sokolaati tuntui kiinnostuvan kaikista eniten Tata Harperin tuotteista.. Mene ja tiedä sitten, mikä tässä oli taustalla. Ehkä neilikat? 

 

May Lindrström Skin The Honey Mud Gentle Cleansing Silk

May Lindström ja Naturelle kutsuvat tätä puhdistussilkiksi, mutta minun mielestäni se on.... Mutavanukasta :D Se minulle tulee ensimmäisenä mieleen Cleansing Silkistä, joka on ysärihengessä aito oikea 2 in 1 tuote, mutta hieman tyylikkäämmin, kuin ysärishampoot.

Tämä oli ehkä testaamistani tuotteista se, johon latasin kaikista eniten odotuksia - jotka se kyllä myös lunasti. Kaikille ihotyypeille sopiva tuote on siis samaan aikaan tehokas mutta rauhoittava puhdistustuote, sekä antioksidanttipitoinen naamio!! Koostumukseltaan tuote on jotain hunajan ja vanukkaan välimaastosta. Nopeasti tökkäämällä sormi ei suhraannu, vaan tuote on koostumukseltaan niin sanottu non-newtonian fluid. Tällaiseen et todellakaan ole törmännyt aiemmin kosmetiikan saralla.. Koko May Lindströmin sarja on täynnä koostumukseltaan totutuista poikkeavia ja todella toimivia tuotteita, eli outoudesta pitävät, suosittelen selaamaan läpi tämän sivun, vaikka alekoodi ei näitä tuotteita koskekaan.

May Lindström Skinistä ja sen muista tuotteista on myös tekeillä toinen juttu, joka toivottavasti ehtii nähdä päivänvalon vielä näiden tulevien viikkojen aikana.. :D

 

Puhdistukseen tätä vanukasta käytetään, kuten mitä tahansa tavallista puhdistusvoidetta. Pienehkö nokare (ehkäpä sellainen oikein kookkaan herneen kokoinen..) tuotetta hierotaan kosteutetulle iholle ja työstetään sen pinnassa kunnes meikki on irronnut. Tämän jälkeen iho huuhdellaan lämpimällä vedellä. Ihon lämpö parantaa pääraaka-aineenaan hunajasta koostuvan mutavanukkaan tehoa ja käyttökokemus on kerrassaan kummallinen. Siis sellaisella erittäin hyvällä ja tavallisia kaavoja rikkovalla tavalla! 

Kuten kerroinkin, on tuotteen pääraaka-aineena hunaja, muttei mikä tahansa sellainen! Kyseessä on raakahunaja, johon on sekoitettu valkoista savea, macademiaöljyä, antibakteerista kolloidista hopeaa, kaakaoöljyä ja kuusi muuta ihoa kosteuttavaa ja huumaavan tuoksuista öljyä. Mutavanukkaan tuoksu onkin yksi sen mystisyyden verhoa kannattelevista ominaisuuksista.. En ole edelleenkään päättänyt, onko se toffeen, kaakaon ja vaniljan vivahteidensa ansiosta maailman ihanin, vaiko sittenkin liian outo minun nenääni :D

Tuotetta voi käyttää myös ravitsevana naamiona, jolloin sitä levitetään ihon kauniin ruskettuneen väriseksi muuttava kerros ympäri kuivia kasvoja. 20 minuutin vaikutusajan jälkeen kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä ja viimeistellään suihkauksella jotain ehanaa kasvovettä.

Lopputulos on hunajan pehmentämä ja saven ravitsema ja puhdistama iho joka kilpailee tuntumallaan jopa Sokolaatin turkin kanssa. Purkki tätä ihmettä maksaa 69€.

 

Juice Beauty Soothing Serum

Joo joo, JB:tä on viime kuukausina nähty täällä jo vaikka kuinka, eikä seerumi nyt ole kovin outo tuote.. Mutta mun on pakko kertoa siitä vielä vähän, koska te ette ole vielä kuulleet mitään tästä superseerumista!

Lähes vesimäiseksi, ihanan viilentäväksi ja salamannopeasti imeytyväksi kerrokseksi iholle levittyvä Soothing Serum on sellainen koko perheen salainen ase, jonka ostaisin ns. varmuuden vuoksi, jos itselläni tai lähipiirissä on taipumusta ihon punoitukseen tai kutinaan syystä tai toisesta.

Todella puhtaan ja sellaiselta hajuttomalta tuoksuvan (kyllä, se on oikea tuoksu..) seerumin INCI-lista on yksi pisimmistä luonnonkosmetiikan saralla kohtaamistani ja se on täynnä ihoa rauhoittavia ainesosia ja vapaita radikaaleja vastaan taistelevia antioksidantteja. Ihoa rauhoittavaa seerumia voi käyttää joko kuuriluontoisesti tai ns. vakiokalustona ja se sopii aaaaaivan kaikille ihotyypeille. Testiryhmäläiset kuvailivat tätä "vienoksi kesälammen kuiskaukseksi iholla", enkä alkanut vängätä vastaan. Tämä seerumi on.. Unelma :P

Itse arvon nyt kovasti, käytänkö tämän itsekkäästi yksin, vai siirränkö 44€ kustantavan pullon meikkipakkiin, jossa se aivan varmasti tulisi käyttöön jokaisen tulevan asiakkaan kohdalla.. Koostumuksensa vuoksi se nimittäin sopii erittäin hyvin meikin pohjalle, vaikka sellaisenaan ja ilman kosteusvoidetta, jos ihosi siis ei ole kovin kuiva.

 

Huh, muistinkohan kirjoittaa kaiken tärkeän? Juttua ja ylistyssanoja olisi nimittäin riittänyt vielä enemmänkin, mutta epäilen hieman haluanne lukea kolmea A4 -sivullista tekstiä, oli tuote kuinka mielenkiintoinen hyvänsä ;)

Jos kiinnostuit jostain jutun tuotteista - ja uskallan sanoa, että todennäköisesti kiinnostuit - voit edelleen käyttää Naturellen kanssa sopimaamme alekoodia, jolla kaikista paitsi May Lindströmin tuotteista napsahtaa verkkokaupasta mukava -15% alennus! Koodi on vanha tuttu SAARA15 ja sen voimassaoloaikaa on pidennetty huimasti jopa tämän blogin loppumisen tuolle puolen, aina 17.5 asti. 

Pakko muuten vinkata, että jos päädytte jonkin tilauksen tekemään, on äitienpäivä melkein oven takana.... Tuula-äippä ainakin on yleensä huomattavasti onnellisempi käyttöön menevistä tuotelahjuksista, kuin väkisin ostetuista tavaralahjoista jotka jäävät käyttämättä :P

Käyttäkää siis tilaisuus hyväksi ja kurkatkaa, löytyisikö samaan pakettiin joku yllätys myös äidille tai isoäidille ^_^

Tässä vielä loppuun bonuslahjana yksi kuvausavustuskuva:

Ladataan...
Saara Sarvas

 

Kai tekin näette nuo kynsieni pinnassa kieppuvat psykedeeliset galaksit? Ai ette? No, ehkä tämä on sitten kevään ensimmäinen pastellioksennus.. Ajatus tämän koristelun kokeiluun lähti vanhojen tutorialien selailusta. Pohdin, mitkä asiat pitää vielä ennen toukokuuta pohjustaa ja selventää tarkemmin.. Varjostus, tiedetään ;)

Mietin jo aiemmin miten esittelisin Essien tämän kevään kausisävyt, mutta tässähän sain hoidettua kaikki, paitsi kokoelman kaksi nudesävyä. Ne ovat nudesävyjä, kauniita sellaisia. Molemmat vaihtoehdot sopivat ihon sävystä riippuen usealle käyttäjälle ja niistä saa varioitua vielä lisäsävyjä kerrostamalla. Nakulakat..

Tänään kuitenkin keskitytään keskiviikon kunniaksi kukkaisiin kevätsävyihin! 

 

Pehmeä minttuisa pastellli Blossom Dandy on saman sarjan Mint Candy Applen - joka on siis go-to-minttuni - vahvin haastaja vuosiin. Tummempi huonekasvin vihreää kuiskutteleva turkoosi Garden Variety on tarpeeksi kirkas, muttei enää yhtä neon kuin viime vuosien trendisävyt.

Samaan tapaan kuin ystäväni Markun hiukset ovat "luonnollisen vihreät", on kokoelman väripljäys Flowerista luonnollisen violetti. Väri on suoraan kuin ikkunalautasi herkästä orkideasta.. Jonka nappasit ikeasta heräteostoksena :B Tämä olkoot tarina siitä, että juuristamme huolimatta meillä on mahdollisuus päästä vaikka kuinka kauniille ikkunalaudoille istuskelemaan! 

 

Tämä kokoelma on oikeastaan äärimmäisen toivottu paluu 90-luvun loppupuolelle, tosin sinnehän nämä trendit ovat koko ajan puskemassa. Esimerkiksi Pedal Pushers on lähtökohtaisesti todella vieras sävy omaan kokoelmaani, mutta jokin tässä sini-violetin harmaassa kiehtoo. Oi, miettikää, miltä tämä näyttäisi kultaisten koristeiden kanssa.. Tänään tämä outous piiloutuu ehkäpä harmittavankin paljon muiden sävyjen sekaan.

Nyt sitten sen tutorialin pariin! Voit muuten tsekata ohjeet alkuperäisiin galaksikynsiin tästä.

 

  1. Lakkaa kynsi yhdellä tai kahdella kerroksella turkoosia. 
  2. Tuputtele kynsiin epätasaisesti asetellen ensin violettia, sitten harmaata ja viimeisenä vaaleaa minttua.
  3. Painele turkoosin ja harmaan sekoituksella muutamia pisteitä tähdiksi.
  4. Levitä lopuksi kerros glitterlakkaa ja päälyslakkaa.

Valaamis!

 

No, kummat ovat siistimmät? Alkuperäiset vai #pastellioksennus?

Millä väreillä kokeilisin seuraavaksi? 

Pages