Feel the Darkness: Heviä Aasiasta

Raskas viikko on jo viittä vaille ohi. Kiasman Feel the Darkness -perjantaiklubi on jo huomenna! Ja mikäli ei hevi nappaa, museoon on joka tapauksessa ilmainen sisäänpääsy perjantaina klo 17-22, joten näyttelyä voi hyvin tulla katsomaan muutenkin :)

Tässä toiseksi viimeisessä metallipostauksessa ajattelin ihmetellä japanilaista räimettä. YouTube kun sattui innokkaasti sitä tarjoamaan metsästäessäni videoita aiempien päivien merkintöihin.

SEX MACHINEGUNS - Pride
Bändin on aivan pakko olla hyvä, jos sen jäseninä on ollut heppuja kuten Circuit.V.Panther, Samurai.W.Kenjilaw ja Speed Star Sypan Joe. Soittotaidoista en tiedä, mutta nimet ainakin kolisevat. Seksitykkien sanoitukset hehkuttavat milloin herkullisia hedelmiä, milloin perheravintoloiden huonoa palvelua.

Loudness - This Lonely Heart
Loudness oli ensimmäinen suurempaan maailmanmaineeseen noussut japanilainen hevibändi. Bändi julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa 1981 ja jatkaa aktiivista keikkailua edelleen.  Heviherrasmiesten potretteja voi ihastella vaikka bändin nettisivuilla. Rouheita setiä.

 

Feel the Darkness -viikko
Maanantai: Raskaampaa nykytaidetta
Tiistai: Klassikkokamaa
Keskiviikko: Niittejä, nahkaa ja metallia
Torstai: Heviä Aasiasta
Perjantai: Merkki metallisen veljeyden

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.