Feel the Darkness: Raskaampaa nykytaidetta

Museossa nyt esillä oleva Thank You for the Music -näyttely keskittyy musiikkiin, musiikkivideoihin ja faniuteen. Näyttelyn tiimoilta järjestämme muutaman perjantaiklubin, joissa esitellään jotakin musiikkigenreä tai -ilmiötä.

Tällä viikolla vuorossa on metallimusiikki. Näyttelyyn järjestetään erillinen heviopastus, jossa taiteilija Terhi Ylimäinen, kuraattori Kati Kivinen ja Stonesta sekä Suburban Tribestä tuttu Janne Joutsenniemi avaavat teosten raskaampia vaikutteita. Lisäksi kahvilassa raikaa koko illan DJ Kjell from Hellin komentama hevisetti. Lisätietoja voi silmäillä Kiasman nettisivuilta ja tapahtuman FB-eventistä.

Piristän viikkoa bloggaamalla perjantaihin saakka jokaisena päivänä kaksi aiheeseen liittyvää musavideota tai biisiä! Hevi ei ole ihan ominta alaani, joten toivotaan, että valinnat menevät edes sinne päin :D

Hevikierrokseen liittyen täytyy tietysti soitattaa Stonea, jonka basisti ja laulaja Janne Joutsenniemi on.

Stone - Get Stoned

Tätä blogimerkintää varten kysyin Facebookissa, että jos maailmassa olisi vain yksi hevibiisi, mikä se olisi? Mikä on kaikkien aikojen the hevibiisi? Kaikista vastauksista tämä jäi mieleen ihan vain energisyydellään.

Stratovarius - Black Diamond

Huomenna luvassa on lisää tiukkaa klassikkokamaa! Ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan, ettei lipsahda mitään vahinko-dannyja sekaan :D

 

Feel the Darkness -viikko
Maanantai: Raskaampaa nykytaidetta
Tiistai: Klassikkokamaa
Keskiviikko: Niittejä, nahkaa ja metallia
Torstai: Heviä Aasiasta
Perjantai: Merkki metallisen veljeyden

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.