Ladataan...

Raskaan viikon toisena päivänä vuorossa on kaksi hevin klassikkoa!

Danzig - Mother
MTV kieltäytyi aikoinaan esittämästä tätä videota, koska se sisälsi niin arveluttavaa materiaalia. Glenn Danzig itse kommentoi asiaa näin:

"It's done like a 1930s German black and white Expressionistic horror film and I thought it was pretty tame.  With my background, I could have done something really wild."

Aika kesyltähän tuo näin nykykatsojan silmin vaikuttaa.

Twisted Sister - We're Not Gonna Take It
Tupeerauksia ja suuria tunteita. Ei paljon voi paremmaksi mennä :D
"WHAT DO YOU WANT TO DO WITH YOUR LIFE?"

 

Feel the Darkness -viikko
Maanantai: Raskaampaa nykytaidetta
Tiistai: Klassikkokamaa
Keskiviikko: Niittejä, nahkaa ja metallia
Torstai: Heviä Aasiasta
Perjantai: Merkki metallisen veljeyden

Ladataan...

Museossa nyt esillä oleva Thank You for the Music -näyttely keskittyy musiikkiin, musiikkivideoihin ja faniuteen. Näyttelyn tiimoilta järjestämme muutaman perjantaiklubin, joissa esitellään jotakin musiikkigenreä tai -ilmiötä.

Tällä viikolla vuorossa on metallimusiikki. Näyttelyyn järjestetään erillinen heviopastus, jossa taiteilija Terhi Ylimäinen, kuraattori Kati Kivinen ja Stonesta sekä Suburban Tribestä tuttu Janne Joutsenniemi avaavat teosten raskaampia vaikutteita. Lisäksi kahvilassa raikaa koko illan DJ Kjell from Hellin komentama hevisetti. Lisätietoja voi silmäillä Kiasman nettisivuilta ja tapahtuman FB-eventistä.

Piristän viikkoa bloggaamalla perjantaihin saakka jokaisena päivänä kaksi aiheeseen liittyvää musavideota tai biisiä! Hevi ei ole ihan ominta alaani, joten toivotaan, että valinnat menevät edes sinne päin :D

Hevikierrokseen liittyen täytyy tietysti soitattaa Stonea, jonka basisti ja laulaja Janne Joutsenniemi on.

Stone - Get Stoned

Tätä blogimerkintää varten kysyin Facebookissa, että jos maailmassa olisi vain yksi hevibiisi, mikä se olisi? Mikä on kaikkien aikojen the hevibiisi? Kaikista vastauksista tämä jäi mieleen ihan vain energisyydellään.

Stratovarius - Black Diamond

Huomenna luvassa on lisää tiukkaa klassikkokamaa! Ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan, ettei lipsahda mitään vahinko-dannyja sekaan :D

 

Feel the Darkness -viikko
Maanantai: Raskaampaa nykytaidetta
Tiistai: Klassikkokamaa
Keskiviikko: Niittejä, nahkaa ja metallia
Torstai: Heviä Aasiasta
Perjantai: Merkki metallisen veljeyden

Ladataan...

ARS 11 oli ja meni (kävijöitä piisasi yli 180000, kiitos kaikille!), joten nyt on aika tehdä jotakin ihan muuta täällä Lilyssäkin. Säädämme blogin ulkoasun ja sisällön kanssa melkoisen paljon tässä lähipäivinä, joten älkää hämmentykö myllerryksestä.Vastaisuudessa kirjoittelemme uudistuneessa blogissa kaikenlaisista Kiasman arjessa vastaantulevista ihmetyksistä ja ilmiöistä. Esimerkiksi kesken tämän tekstin kirjoittamisen työpisteen viereen kärrättiin kuljetuslavallinen LP-levyjä, joiden tarkoitusperistä lisää myöhemmissä blogauksissa :)Normipäivä.