Ladataan...

Thank You for the Music -näyttelyssämme voi jättää "Thank you for..."-teemaisia palautelappuja. Ylivoimaisesti kiitellyin artisti näissä lapuissa on Michael Jackson.

Kuvassa helsinkiläinen Michael-Jan Havia, joka on pukeutunut idolikseen joka päivä lähes kolmen vuoden ajan. Respect!

Perjantaina Kiasma on btw täynnä superstaroja. Toivottavasti joukossa on myös Michael tai pari! Virallisessa ohjelmassa on joka tapauksessa luvassa Thriller-tanssia :D

 

Ladataan...

Esitystaidetta Lilyläisille! Kiasma-teatterissa keikkailee parhaillaan NAPOLEON PINK HORSE, ja Lilyläisillä on nyt mahtava mahdollisuus kokea tämä kone- ja soitinmusiikin, laulun, tanssin ja spoken wordin ainutlaatuinen sekoitus tarjoushintaan.

Varaa liput Kiasman Infosta (09 1733 6501) ja kerro varauksen yhteydessä olevasi Lilyläinen, niin saat liput 5 eurolla kappale!

NAPOLEON PINK HORSE on osa Thank You for the Music -näyttelyn ohjelmaa, ja esityslippuun sisältyy myös sisäänpääsy kaikkiin Kiasman näyttelyihin.

Esityksen nähneet kommentoivat sitä mm. näin:

Kiitokset mahtavasta esityksestä! Se oli visuaalisesti ja äänellisesti upea (tanssit, lavan käyttö, musiikki [mahtavaa!]..). Erityisesti valosuunnittelu oli huikeaa.

Julia

Esitys oli mielenkiintoinen ja erilainen aiempiin näkemiini esityksiin verrattuna. Pidin esitystä enemmänkin jonkinlaisena performanssina, sillä siinä ei ollut minkäänlaisia taukoja ja normaalisti lavan toisella puolella tapahtuvat asiat, kuten pukeutumiset oli otettu mukaan.

Isabelle

Napoleon Pink Horse oli mielenkiintoinen esitys. Laulun, liikkeen ja äänen hämmentävä kokonaisuus oli vaikuttava. Seurasin erityisesti ääni- ja valotekniikkaa, joka oli hyvin toteutettu.

Petrus

Tervetuloa teatteriin!

Esitykset:

to 29.3. klo 19, pe 30.3. klo 19, la 31.3. klo 15 ja su 1.4. klo 15.

Kesto 1h

Liput 15/10€ / Lilyläisille 5€

Lisätietoja Kiasma-teatterin sivuilta.

Huom. esitys on K-15

Esityksessä käytetään vilkkuvia valoja.

Kuvat: VTM/KKA Pirje Mykkänen

Ladataan...

Graham Dolphinin teokset Thank You for the Music -näyttelyssä liittyvät tähtiin – erityisesti kuolleisiin tähtiin. Dolphin on ikuistanut teoksiinsa esineitä ja paikkoja, joista on tullut fanien pyhiinvaelluskohteita. Hän on jäljentänyt puun T. Rexin laulajan Marc Bolanin kuolinpaikalta (kuvassa yksityiskohta), Queenin laulajan Freddie Mercuryn puutarhan oven sekä seattlelaisen puistonpenkin. Tuolta penkiltä oli näkymä talolle, jossa Nirvanan Kurt Cobain teki itsemurhan. Ovi ja penkki ovat fanien muistokirjoitusten peittämiä, ja puuhun on ripustettu kukkia, kuvia ja kirjeitä. Fanit ovat jättäneet merkkejä surustaan.

”Missä olit, kun Kennedy kuoli?” on vanhempieni sukupolvelle yhdistävä kysymys. Me nuoremmat voimme kysellä samaa Cobainista, Michael Jacksonista tai vaikka Amy Winehousesta.

Itselleni on jäänyt mieleen, kun kuulin Freddie Mercuryn kuolemasta. Olin 9.-luokkalainen tet-harjoittelija paperikaupassa Helsingin Pihlajatiellä. Tehtäviini kuului Ilta-Sanomien esillepano kahdesti päivässä. Eräänä päivänä lehden aamupainoksessa kerrottiin, että Queenin laulaja on paljastanut sairastavansa aidsia. Iltapäiväpainos kertoi hänen kuolleen. Vaikka molemmat tiedot kantautuivat minulle noin vuorokauden myöhässä (aids ei kyllä ollut uutinen), tunsin olevani tiedonvälityksen kovassa ytimessä. Tämä tapahtui marraskuussa 1991.

Onko sinulla muistoja tähtisuru-uutisista? Tuliko viesti radiosta, tv:stä, koulun pihalta vai Facebookista? Whitney Houstonin kuolemasta minäkin kuulin jo aamutuimaan omassa sängyssäni, Twitteristä.

Kiasman perjantain Tähtisumu-ilta muuten on hyvä tilaisuus muistella vaikka edesmenneitä idoleja.

Pages