Ladataan...
Sairaan Ihana Sanni

Tällä viikolla instagram täyttyi vaaleanpunaisista auringonlaskuista. Omani kuvasin viime viikolla Turkissa. Nyt päänsärkyni on kestänyt kolme viikkoa ja yhden päivän. Olen käynyt työhuoneellani niin paljon kuin pystyn, niin en muka putoa pois kokonaan. Työhuonekaveri kuvaa animaatiota, toinen miettii millaisen papukaijan piirtää tulevaan lastenkirjaansa? Yksi on juuri eronnut. Me lounastamme yhdessä ja avaamme keittiön tukkiutuneet putket, välillä meinaan kuolla nauruun! Kukaan tuntematon ei huomaisi kipuani, mutta täällä se on ja pelkään ettei se lähde pois. Onko mitään järkeä elää jos sattuu kokoajan niin paljon, ettei voi nauttia mistään? Millään muulla ei ole merkitystä kuin kivun loppumisella. 

Tämän viikon työ. Puuväri paperille. Sellanen upee 3d, saa taitettua kaksinkerroin niin on helppo kuljettaa! Vaikka särkee nerous pysyy!

 

 

Ladataan...
Sairaan Ihana Sanni

Olen unelmoinut jo vuosia kutomisesta. Kutomis historiani perustuu siihen, mitä koulussa pakotettiin tekemään. Olin surkea ja opettajakin kertoi sen minulle. Tiesin vuosikymmeniä, että käsityöt eivät ole minua varten. Kunnes olin 26-vuotias taidekoululainen ja päätin todistaa sille inhottavalle käsityöopelle, että hän oli väärässä. Ompelin kankaasta Barbara-nuken.

Silloin ymmärsin, että vaikka en olisi jossakin hyvä, se ei tarkoita sitä ettenkö silti voisi tehdä, yrittää ja saada aikaiseksi. Aina kun joku puhuu, että on surkea jossakin, minua rupeaa ärsyttämään. En usko siihen, että tuo on huono käsitöissä ja joku toinen esim ruoanlaitossa. Tuollaiset luulot ovat usein juonkun toisen päähäsi iskostamia luuloja, kuten minun tapauksessani ihanan käsityöopen. 

Olen siis ihaillen seurannut ystäviäni, jotka kutovat ja neulovat. Mutta vasta nyt matkustaessani maanisen virkkausystäväni kanssa sain ostettua kutimet ja opeteltua neliön. Seuramatkabussissa edessäni istuvat naiset kutoivat neliöitä torkkupeittoihinsa. Katselin auringonlaskua ja otin siitä kuvan. Näiden tapahtumien seurauksena haluan tehdä tämän vuoden aikana suuren torkkupeiton, jossa on graafinen auringonlasku.

Enää ei ole edes tarvetta todistella kenellekään mitään. Omaksi ilokseni teen!