Ladataan...
Sairaan Ihana Sanni

(Inspiroiduin vihdoinkin valittamaan tästä aiheesta kun löysin tämän ihanan kuvan itsestäni vuodelta noin 1992. Kokeilin äidin meikkejä ja vaatteita.)

Anteeksi. Anteeksi kun olen huutanut Klubin vessassa naisille meikki rumentaa! Olen kyllä oikeastaan yhä samaa mieltä, mutta en ole enää mielipiteideni kanssa niin radikal. Olen nimittäin alkanut tykkäämään silleen huomaamattomasti, luonnollisesti, meikatuista naamoista: posket hehkuu vienon punaisina, ripset hapsottaa ihanasti, iho on kuin vauvan ja huulissa vähän punaa. Anteeksi myös, että syön sanani ja meikkaan nykyään joskus itsekin. Ainakin kaksi kertaa kuussa! No siinä syy miksi ostin Benecosin luonnonkosmetiikka ripsarin. Lupaa tekevänsä ripsistä todella pitkät. Tää on muutenkin tosi näppärä kun ei tarvi edes pestä pois, on nimittäin pudonnut iltaan mennessä silmien alle vaikka ei edes itkisi. Testattu on ja todettu tosi luonnolliseksi. Niin luonnolliseksi ettei edes kannata laittaa.

Kuvassa ollut ripsaria noin 3 tuntia. Puolet pudonnut silmänalusiksi. Olin sisällä koko tämän ajan.

Laitetaan toinenkin valitus samalla. Toinen uusi kokeilu on Santen hiuksiin jätettävä hoitoaine. "Sante Balm Care hiuksiin jätettävä hoitovaahto antaa hiuksillesi uskomatonta hoidettavuutta, tuuheutta ja jättää ne ihanan kiiltäviksi. Soveltuu erityisen hyvin rasittuneille, käsitellyille, auringon kuivattamille sekä permanentatuille hiuksille, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa ja lisäkosteutta." Tämä on elämäni suurin kusetus! Olisi ollut unelmieni tuote vuonna -98 kun etsin jotakin hiuksia takuttavaa tuotetta. Kun laitat on tuloksena yksi iso rasta. Tähän tuotteeseen olisi suuri luotto, koska hiuksista huuhdeltava Sante hoitoaine on ainoa luonnonmukaisista hoitoaineista joka on oikeastikin jättänyt hiukset silkin pehmeiksi. Eikö näitä tuotteita testata kenelläkään ihmisellä ennenkuin ne kehdataan laittaa myyntiin?!? 

Jos joku osaa kertoa minulle toimivan luontaiskosmetiikka ripsarin niin olen kiitollinen! Onko niitä olemassa? Enkä edes vaadi toimivuudelta paljoa, kunhan on ripsissä jotakin väriä eikä ne muutu rastaksi.  

Pitäisköhän munkin alkaa myymään sellaisia yllätys tilaustöitä. Esim joku tilais multa muotokuvan mut asiakas saiskin multa kuvan persereiästä! 

 

 

 

 

 

Ladataan...
Sairaan Ihana Sanni

Tänään ompelin ja maalasin mekon. Ihan itse! Minä! 

Onhan näitä vaatteita tullut maalattua puoli vuotta täysipäiväisesti, mutta ompelu ei ole minulle vieläkään helppo juttu! Ilman vuoden vaateostolakkoani ei tätäkään olisi tullut tehtyä. Kaapista löytyy vielä aivan ihana seepra/tiikeri- kangas vuosien takaa, joka tulee vielä muuttumaan mekoksi. 

Hei ihmiset, tehkää asioita. Ei ole mitään mitä ette osaisi- paitsi jos ette edes yritä! 

Tässä mun perjantaimekko!

 

 

Ladataan...
Sairaan Ihana Sanni

Tässä työ, joka aiheutti pari migreeniä. Muistelisin, että oma työskentely on ollut viimeiset puolitoista vuotta aikalailla kivutonta. En ole tuntenut olevani tosi surkea. Mutta tämän kuvan kanssa tuli se tunne, joka laahasi perässäni melkein viikon. Sitten tajusin purkaa sen, mitä olin jo tehnyt. Tein uuden taustan ja leikkasin paloja uusiin muotoihin. Ei tästä vieläkään tule wau-oloa, muttei enää ainakaan nolota.

Työhuone kaveri totesi "hyvä ettei aina vaan onnistu, ei nouse kusi päähän". Ihanaa kun on tuki lähellä.