VITAMIINEISTA VIRTAA

Kuva: Nicholas Fomin

Yhteistyössä: Nórdful

Mulla on ollut nyt noin kolmisen kuukautta käytössä Nórdfulin personoitu vitamiini- ja ravintolisäpaketti. Hommahan toimii siis sillä tavalla, että ensin tehdään lyhyt testi Nórdfulin sivuilla (https://nordful.com), jonka avulla kartoitetaan juuri sinun tilanteesi  sopivat vitamiinit ja / tai ravintolisät. Testissä kysytään kysymyksiä mm. elämäntilanteestasi ja tavoitteistasi, joita haluaisit hyvinvointisi saralla saavuttaa. Vastausten pohjalta räätälöidään jokaiselle yksilöllinen ja omaan tilanteeseen parhaiten sopiva paketti. Nórdfulin kautta on myös mahdollista tilata suoraan itse valitsemansa vitamiinit tai valmiita vitamiinipaketteja,  mikäli ei halua testin pohjalta räätälöityä pakettia. Kaikki Nórdfulin tuotteet ovat Eviran hyväksymiä ja parhaimpia raaka-aineita sisältäviä vitamiineja. Nórdfulin tarjoamat ravintolistä ja vitamiinit valmistetaan Euroopan johtavilla tuottajilla ja pakataan Suomessa. Kaikki Nórdfulin tiedot perustuvat pelkästään Euroopassa hyväksyttyihin tutkimusiin.

Itselleni tärkein juttu omassa hyvinvoinnissani on jaksaminen ja energinen olo. Lisäksi halusin tukea mm. hiusten ja ihon hyvinvointiin. Näiden mun toiveiden ja muiden testin vastausteni pohjalta mun pakettiin valikoitui seuraavat vitamiinit: B12-vitamiini, D-vitamiini, magnesium, kalsium, sinkki ja CoQ10. Tuotteet toimitetaan postitse, aina kuukauden vitamiinit kerralla. Yhden päivän vitamiinit on kätevästi yhdessä pienessä annospussissa. Annospusissa lukee sun oma nimi ja tervehdys, aika söpöä! Vaikka äkkiseltään voisi ajatella toisin, näiden pienten muovisten annospussien ansiosta pystytään vähentämään muovin kulutusta jopa 70% verrattuna perinteisiin muovisiin vitamiinipurkkeihin.

Kuva: Nicholas Fomin

MITEN NÓRDFUL SITTEN ON HELPOTTANUT MUN ELÄMÄÄ?

  • nopeus ja helppous – kaikki päivän vitamiinit löytyvät samasta  annospussista, super kätevää
  • ei enää unohduksia – mun vitamiiniboksi on kotona keittiössä aina näkösällä ja näin vitamiinit muistaa ottaa säännöllisesti
  • sopii paljon reissaavalle – annospussit kulkevat kätevästi reissussa mukana ja vievät vain vähän tilaa
  • energiaa ja hyvinvointia arkeen – mulle valikoituneet vitamiinit ovat toimineet (ravitsevan ruuan sekä liikunnan ja levon ohella) hyvänä tukena kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja edistämisessä; olen pysynyt terveenä ja jaksanut kiireisen arjen keskellä

Nórdfulin myötä mulla ei ole enää ollut tekosyitä jättää vitamiineja otamatta, sillä se on tehty niin helpoksi. Kaikki yhdessä paketissa, tarvittaessa helposti mukaan otettavissa. Tuntuukin, että vihdoin oon saanut vitamiinit osaksi mun rutiineja. Huippu juttu, sillä edessä on pitkä syksy ja talvi, joten kaikki tuki omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin tulee tarpeeseen!

Mikäli sä haluat testata Nórdfulia, saat ensimmäisestä kahdesta kuukaudesta -20% alennuksen koodilla WMSANNI.
https://nordful.com

-Sanni

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *