Mun top 3 lempipaikkaa Helsingissä

           Joissa kannattaa todellakin käydä <3

Ehdottomasti mun listan kolmanneksi lempipaikka Helsingissä on

Relove Oy Freda <3

     

 Aivan ihana kahvila & kirppis, joka sijaitsee Fredrikinkadun varrella Punavuoressa. Kahvilan ja kirpputorin sisustus on hyvin seesteinen ja hillitty. Pienet yksityiskohdat seinillä herättävät heti mielenkiintoni.

Kun kahvilan ovesta astuu sisään, heti ensimmäisenä tuoksutan kaikki ihanat leivonnaiset ja suolaiset mitä he oikein tarjoilevat. Asiakaspalvelu on joka kerta ollut niin positiivista, että sinne oikein on aina tervetullut olo uudelleen. Pienellä eleelläkin saa toisen päivän pelastumaan, nimittäin hymy ja katsekontakti.

Minulle on pienestä pitäen opetettu, kuinka käyttäytyä ja se taito on korvaamaton. Itselleni se vain tulee suoraan selkärangasta sanoa kiitos, katsoa suoraan silmiin, hymyillä, olla avoin ja ympäröidä itseni hyväsydämisillä kohtaamisilla ihmisten kanssa.

Tilaan vihreän teen, ja menen istumaan suloisiin pyöreisiin pöytiin, heitän takin pois ja vilkaisin ulos. Paistaa aurinko, ulkona noin +13 astetta lämmintä, täällä on tosiaan kevät. Ihanaa, olen niin kesänlapsi kuin voi olla.

                                     

Tarjoilija tuo teeni pöytään, kiitän ja hän jatkaa työpäiväänsä. Kahvilan ja kirpputorin koko henkilökunta ovat todella ystävällisiä ihmisiä. Olen käynytkin siellä niin monesti, että muistavat minun tilaavan normaalisti aina vihreän teen, ihania.<3

Juotuani teeni lähden kiertelemään kirpputoria, vaatteet ovat erittäin laadukkaita, merkkivaatteista ihan normi vaatemerkkeihin asti. Mikä minua itseäni tässä kirpputorissa eniten viehättää on etenkin se, että kaikki rekit ovat aina siistit ja muutenkin koko ilmapiiri liikkeessä on mukava. 6/5 annan tästä koko paikasta.

                                                         

Kannattaa siis tosin käydä tsekkaamassa paikka, jos yhtään kiinnostuit tästä ihanasta kahvila & kirpputorista. Helsingin paras! <3

Toiseksi mun ehdottomasti lempipaikoista Helsingissä on

Fitness Village Kaisaniemi <3

              

 Minun uusi ihana kuntosalini, sinne astuessanikin tunnen itseni tervetulleeksi. Jos vain yhdellä lauseella voisi salia kuvailla, olisi se ehdottomasti ”sä oot just tuollaisena täydellinen”.

Kuntosali sijaitsee Kaisaniemessä aivan yliopiston ja metron lähettyvillä. Mielestäni salin miljöö on hyvin sitä kuvaileva, menoa joka puolella.

Aloitin itse käymään salilla tammikuun lopulla. Vaikka olen itsekin nyt treenannut siellä ”vähän aikaa”, olen jo oppinut tuntemaan sieltä ihmisiä ja he ovat kyllä erittäin positiivisia ja kannustavia. Ilman hymyä ei sieltä kyllä lähdetä.

Laitteet, sisustus, valot, painot kaikki ovat ihan vimpan päälle täydellistä. Tilat ovat hyvin avarat, treenata mahtuu, vaikka sali olisikin täynnä muista treenaajista. Salilla tuoksuu puhtaus, joka on itselleni todella tärkeää.

Lauseeseen ”sä oot just tuollaisena täydellinen”, olen saanut usealta ihan viestiä, että voiko salille tulla treenaamaan, jos ei ole tavoitteena kisata tai muuten vain ei ole huippu kunnossa. Olen hämmentynyt monet kerrat näistä kommenteista. Ja vastaus on todellakin, että ei tarvitse! Fitness Village Kaisaniemi on aivan normaali kuntosali, jossa käy aivan normaalit ihmiset. Kaikki ovat osa porukkaa, olit sitten kisaaja, somesta tuttu tai muuten vain tikissä, sillä ei ole mitään väliä! Kelpaat juuri tuollaisena!

Minä voin vain suositella koko sydämestäni, että kannattaa käydä testaamassa treeniä huippu salilla, jos olet Helsingissä käymässä tai asut. 6/5 todellakin.

                                                                      

Niin iso suositus! <3

Viimeisenä minun ehdottomasti lempipaikkani Helsingissä on

Seurasaari

         

Hiljaisuus, joka siellä vain vallitsee, on sanoin kuvaamaton. Rakastuin siihen paikkaan heti ensisilmäyksellä.

Saaren pystyy kiertämään monella eri reitillä, joka tuo lenkkeilyyn oman viehätyksen. Saari sijaitsee Helsingin kantakaupungin länsilaidalla.

Seurasaaren kallioilta avautuvat maisemat merelle ovat upeat, jokaisen pitäisi käydä siellä maisemissa. Ihmiset ovat hyväntuulisia, kuuluu naurua, paljon hymyä, rauhallisuutta ja ympärillä puhdasta luontoa.

Vaikka kuinka paljon tykkään asua kaiken keskellä ”vilskettä ”kaupungissa, silti luonto ja sen rauha ovat erittäin lähellä omaa sydäntäni.

Monet kerrat olen itkenyt omalla ”vakkari kalliopaikallani XD” omia murheitani. Se on ”mun paikka”, jossa puran kaiken stressin itsestäni, se auttaa. Seurasaaresta on minulla siis tullut erittäin tärkeä ja rakas paikka.

                                                                   

Lenkkimaastot sopivat niin kaikenikäisille, pystyy lastenrattaiden kuin pyöränkin kanssa hyvin kulkemaan. Matkalla näet purjelaivoja, joutsenia ja erilaisia vanhoja puurakennuksia. Voin vain niin suositella tätä saarta sinulle, jos vain yhtään tykkäät liikkua luonnossa, käydä eväsretkellä, uimassa tai vain jopa nauttia omasta ajasta keskellä rauhallista luontoa. Ihana paikka. Ja tottakai 6/5. <3

Toivon, että jos asut täällä päin tai olet tulossa käymään Helsingissä, niin ehdottomasti vieraile näissä paikoissa! Minulta saa lisätietoa tottakai, jos kiinnostuit lisää.  Ihanaa tiistaita kaikille!

Kuullaan taas pian! <3

Terveisin Sanni <3

hyvinvointi suosittelen kirppisloydot liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *