Coston upea kameralaukku ja muita tulevaisuuden helmiä

 

versot.jpg

Kävin kurkkaamassa entisen opinahjoni, Turun AMKin muotoiluopiskelijoiden vuotuisen Versot-näyttelyn Turun Forumissa. Forum on nykyään aivan kuollut ostoskeskus, mutta näin Turku Design Festivalin aikaan muutamat erilaiset pop upit ovat onneksi ottaneet tilan haltuun, samoin teki Versot. Näyttelyssä on esillä tämän kevään opinnäytetöitä ja muotoiluopiskelijoiden muita projekteja tältä lukuvuodelta.

Versot2.jpg

Omaksi suosikiksi nousi Karoliina Kujalan suunnittelema kameralaukku suomalaiselle Costolle. Costo on ihan lempparimerkkejäni ja sytyn aivan täysiä heidän tuotteilleen. Olikin kerrassaan mahtavaa lukea, että Rajala Pro Shopin kanssa yhteistyössä tehty laukku tulee Coston tuotantoon, kunhan viimeisetkin yksityiskohdat on hiottu kuntoon. Usein kun on niin, ettei läheskään kaikki opinnäytteenä tehdyt tuotteet pääse tuotantoon saakka, mutta tämäpä helmi pääsee! Ja ihan syystä.

Costo_camerabag2.JPGCosto_camerabag3.JPG

Esillä oli paljon mielenkiintoisia ja laajalla skaalalla tehtyjä opinnäytetöitä, mm. Saanan ja Ollin mallistoon suunniteltu japanilaishenkinen kimono/wofuku, asekotelo pistoolille tai vaikkapa kuosivalikoima RCM:lle. Näiden lisäksi esillä oli vaikka ja mitä! Pakkaussuunnittelua (ihan mun lempparia!), lautapeli Martinex Oy:lle, nousutuki vanhuksille, mallistokuvaus Saanalle ja Ollille… Pakko muuten antaa propsit Saanalle ja Ollille, että olivat toimeksiantajana useammalle opinnäytetyölle. Itse lopputyön jo tehneenä huomasin kurssikavereitteni kanssa, kuinka hankalaa on saada yrityksiä mukaan toimeksiantoihin.

Juuso.jpg

Versot-näyttely on avoinna 12.5. saakka osoitteessa Forum, Linnankatu 9-11, 20100 Turku. Jos pyörit Turussa, niin käy ihmeessä katsomassa! Versot-näyttelytilan naapurissa on myös aivan ihastuttava pop up -kahvila ja sen naapurissa TDF:n näyttelytila.

Kräftkuus.JPG

Kräftkuus2.jpg

RCM.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *