Keittiön piristys

Kesä vie mukanaan, mutta vieköön!

Kesän antaessaan parastaan vaihdoin keittiöönkin hieman kesäisemmän tiskirätin. Nyt saaristolais-Muumit seikkailevat mintunvihreässä rätissä ja ilahduttavat keikkumalla tiskialtaan yläpuolella. Mieli on tällä hetkellä mukavan keveä ja nautin kesästä ja lämmöstä täysin rinnoin. Vaikka todettakoon tähän väliin, että tuuletin on ollut kyllä kovalla käytöllä… Kun tässä ei vielä tarpeeksi lämmin ole (heh), niin tuunasinpas tuollaisesta perus leikkuulaudasta vielä vähän kuumemman parilla chilin kuvatuksella. Mainitsinkin jo aiemmin, että laseroin yhteen toiseen leikkuulautaan chilit ja pakkohan sellaiset oli saada myös omaan lautaan. Aika kiva ja helppo piristysruiske muuten niin tavalliseen lautaan.

2.JPG

1.JPG

Olen huomannut syttyväni nykyään enemmän ja enemmän lämpimän sävyisiin puukalusteisiin ja sisustusesineisiin. Huomaan, että viime aikoina pinnalla olleet mustavalkoiset sisustukset ovat mielestäni nykyään aika kolkkoja (joskin selkeitä) ja kaipaan enemmän lämpöä sekä pehmeyttä sisustukseen. Meidän kotihan ei koskaan ole ollut, eikä varmaankaan tule olemaankaan mustavalkoinen, ja viime aikoina nämä pehmeämmät sävyt ovat onnekseni olleet mielestäni paljon mielenkiintoisempia. Oli kiva huomata sama myös tämän vuoden Asuntomessujen sisustuksissa. Sisustuksissa oli käytetty paljon maanläheisiä sävyjä ja lämminhenkisiä ratkaisuja. Olen tutustunut tänä vuonna Asuntomessujen taloihin vain virtuaalisesti ja lehtien kautta, mutta aika hyvän kuvan niistäkin saa.

3.JPG

Joko siellä rupeaa kyllästyttämään hyvin pelkistetyt sisustukset mustavalkoisella paletilla vai luotatko tuohon pettämättömään yhdistelmään?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *